fbpx

Barcelona amb nens. Activitats per un cap de setmana en família

by | 18 abr. 2021

Vivim a una hora de distancia de Barcelona i la becària únicament hi havia estat a la ciutat en un parell d’ocasions quan era petita que hi havíem anat per fer algunes compres durant l’època de rebaixes. 

Els reiterats confinaments de mobilitat que estem patint durant els darrers mesos van fer que ens plantegéssim la possibilitat de visitar la ciutat Comtal de la mateixa manera que ho faríem amb qualsevol altra capital europea. Així doncs, amb la col·laboració de Turisme de Barcelona vam començar a preparar una escapada per gaudir al màxim d’un cap de setmana per Barcelona amb nens.

És per això que, en base a la nostra experiència recorrent Barcelona en família hem preparat aquesta guia que esperem que us sigui d’utilitat per saber quines coses podeu fer a Barcelona amb nens durant 3 dies, ja que, malgrat les restriccions de seguretat, la ciutat segueix tenint infinitat d’equipaments i activitats per esprémer al màxim amb els més petits de la casa.

Barcelona amb nens. La Sagrada Família

Primer dia a Barcelona amb nens

Recorre el Passeig de Gràcia 

La nostra primera recomanació és que comencis la teva visita per Barcelona amb família recorrent la seva principal artèria, el Passeig de Gràcia. Habitatge de la burgesia benestant barcelonina de finals del segle XIX i principis del segle XX, el Passeig de Gràcia i els seus carrers adjacents (entre el carrer Aribau i el Passeig de Sant Joan) conserven l’esplendor d’aquella època i els edificis modernistes s’alineen l’un al costat de l’altre. 

És un museu a l’aire lliure on és fàcil veure obres d’arquitectes com ara Domènech i Montaner, Puig i Cadafalch o Gaudí, entre molts altres. 

A la becària li va entusiasmar buscar animals i flors entre els elements decoratius de moltes façanes i les rajoles amb roses vermelles que marquen la ruta modernista a les voreres del Passeig de Gràcia.

Barcelona amb nens. El Passeig de Gràcia
Barcelona amb nens. El Passeig de Gràcia
Barcelona amb nens. El Passeig de Gràcia
Barcelona amb nens. El Passeig de Gràcia
Barcelona amb nens. El Passeig de Gràcia

Visita alguna de les cases modernistes més famoses 

Si en teniu l’oportunitat, planifiqueu la visita a algun d’aquests edificis modernistes. La Casa Milà (o Pedrera), la Casa Batlló o la Casa Ametller són, segurament, les més espectaculars

En aquesta ocasió, nosaltres vam fer una visita guiada per la Casa Ametller (no és possible visitar-la lliurement), ja que vam trobar tancades tant la Casa Milà com la Casa Batlló. Tenint en compte que les mesures per la COVID canvien constantment, la nostra recomanació és que consulteu els horaris i les condicions de visita a les webs oficials i reserveu les entrades amb antelació, ja que els aforaments són bastant limitats.

LA PEDRERA

Horaris
De divendres a diumenge, i festius de 9.00 h a 18.30 h.
Visita nocturna de 20.40 h a 22.00 h 

Tarifes
Entrada general: 24 €
Nens de 7 a 12 anys: 12 €
Residents a Catalunya: 12/6 €
Nens de 0 a 6 anys: 0 €

RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

CASA AMATLLER

Horaris
Visites guiades amb cita prèvia. De dijous a dissabte: 11 h castellà, 12 h català, 17 h castellà y 18 h català. Diumenge: 11 h castellà i 12 h català

Tarifes
Entrada general: 12 €
Nens de 7 a 12 anys: 12 €
Nens de 0 a 6 anys: 0 €

RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

CASA BATLLÓ

Tancada temporalment

 

 

 

 

 

 

Com comentava, vam aprofitar la nostra escapada a Barcelona amb nens per fer la visita guiada a la Casa Amatller. Dissenyada per l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, durant la visita es recorre la planta on van viure Antoni Amatller i la seva filla Teresa i s’explica la trajectòria d’aquesta família que es dedicava a la indústria de la xocolata.

La visita no arriba a l’hora de durada i és prou àgil i amena per fer-la amb nens, encara que siguin petits, ja que és fàcil entretenir-los buscant similituds amb les cases actuals o detalls amagats entre les decoracions de les parets, els terres i els sostres. A més, al final de la visita, que acaba a la botiga-cafeteria que hi ha a la planta baixa, us espera una petita sorpresa ben dolça.

Casa Amatller. Cases singulars de Barcelona
Casa Amatller. Cases singulars de Barcelona
Casa Amatller. Cases singulars de Barcelona amb nens

Recorre les Rambles i el Barri Gòtic

Tot i que amb la crisi de la COVID han perdut part del seu esplendor, i els locals tancats són els protagonistes a banda i banda de l’avinguda, no perdeu l’oportunitat de recorrer les Rambles. Per primera vegada en molts anys, ho podreu fer sense haver d’esquivar turistes embadalits o venedors ambulants.

Aprofiteu també per passejar pel Barri Gòtic, molt més tranquil del que és habitual. Construït sobre els vestigis romans de la Barcelona original, us recomanem recórrer els carrerons que hi ha entre la plaça del Rei, la plaça Sant Jaume i la Catedral.

Descobreix el Palau Güell

Menys conegut que la Casa Batlló o La Pedrera, un jove Antoni Gaudí va construir aquesta residència privada pel qui va ser el seu gran mecenes, el Comte Güell. El Palau Güell és el resultat d’un projecte agosarat i innovador que responia als desitjos d’ostentació del seu propietari.

L’espai més característic de la casa és el terrat on hi ha una vintena de xemeneies decorades amb trencadís de colors i formes gaudinianes. Heu de saber, però, que si plou, encara que només sigui una mica, per seguretat no permeten sortir al terrat, ja que el terra és irregular i el risc de relliscar elevat. Això és el que ens va passar a nosaltres, que ens vam trobar la sortida al terrat tancada perquè queien quatre gotes. Ens vam quedar amb les ganes de buscar la xemeneia s’amaga en Cobi, la mascota dels Jocs de Barcelona ‘92. Sereu vosaltres capaços de trobar-la?

La visita es fa per lliure seguint una audioguia que et pots descarregar al telèfon mòbil a través d’una aplicació. En funció de l’estona que vulgueu invertir en visitar aquest equipament, la mateixa audioguia ofereix la possibilitat d’escollir entre un recorregut general, que té una durada de 65 minuts, un recorregut exprés, de 25 minuts, i, fins i tot, un recorregut juvenil de 40 minuts, amb explicacions adaptades a infants a partir dels 7 anys.

Si us ve de gust visitar el Palau Güell des de casa, heu de saber que a la seva pàgina web ofereixen la possibilitat de fer una visita virtual en 360ª que és una passada.

PALAU GÜELL

Horaris

Horari d’estiu (de l’1 d’abril al 31 d’octubre): de dimarts a diumenge de 10 h a 14.30 h i de 15.30 h a les 20 h (tancament de les taquilles a les 19 h).

Horari d’hivern (de l’1 de novembre al 31 de març): de dimarts a diumenge de 10 h a les 13.30 h i de 14.30 h a 18 h (tancament de les taquilles a les 17 h ).

Tarifes
Entrada general: 10 €
Nens de 7 a 12 anys: 7 €
Nens de 0 a 7 anys: 0 €

RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Empapat de cultura popular a La Casa dels Entremesos

Si a casa teniu infants enamorats dels gegants, els nans i els elements festius, heu de portar-los a fer una visita a La Casa dels Entremesos. Es tracta d’un equipament cultural gestionat per la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella, on es resguarda la pràctica totalitat de la imatgeria festiva de Ciutat Vella

La visita és lliure i gratuïta i es fa seguint un recorregut circular. Tingueu paciència perquè és possible que hagueu de fer la volta més d’una vegada i de dues… (amb la becària en vam fer quatre!).

Barcelona amb nens. La Casa dels Entremesos
Barcelona amb nens. La Casa dels Entremesos
Barcelona amb nens. La Casa dels Entremesos
Barcelona amb nens. La Casa dels Entremesos

CASA DELS ENTREMESOS

Horaris
De dimarts a dissabte, de 10 a 13 i de 16 a 19 h.
Diumenges d’11 a 14 h.

Tarifes
Entrada gratuïta

Segon dia a Barcelona amb nens

Jugant al Park Güell

Malgrat que en aquesta època de restriccions la massificació és història, no està de més aprofitar la primera hora del matí per visitar el Park Güell i gaudir-lo amb tranquilitat.

Antoni Gaudí va projectar aquest espai com una ciutat-jardí a l’estil anglès (per això se l’anomena park, amb k), però, finalment, es va convertir en el parc públic més característic de Barcelona.

Mai abans havíem pogut gaudir de l’escalinata d’accés, on hi ha el famós drac de colors, sense pràcticament ningú. Tampoc córrer per la sala hipòstila, l’espai de columnes que suporta el pes de la gran plaça, sense haver d’esquivar turistes buscant el millor angle per la seva foto d’Instagram. I encara menys seure en qualsevol punt del banc ondulat que va dissenyar Jujol sense haver d’esperar que algú s’aixequés abans. Un autèntic luxe!

El Park Güell és, actualment, un oasi enmig de la gran ciutat, així que aprofiteu per anar-hi abans que el drac de colors torni a ser un dels elements més fotografiats de Barcelona.

Sapigueu que, per seguretat, s’han deixat de repartir mapes del recinte, però la visita es pot fer seguint una app gratuïta.

Barcelona amb nens. Park Güell de Barcelona
Barcelona amb nens. Park Güell
Barcelona amb nens. Park Güell de Barcelona

PARK GÜELL

Horaris
Tots els dies de l’any de 9.30 h a 19.30 h

Tarifes
Entrada general: 10 €
Nens de 7 a 12 anys: 7 €
Nens de 0 a 7 anys: 0 €

RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Visita exprés al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)

Després de recórrer el Park Güell teníem intenció de dirigir-nos fins als famossísims búnkers del Carmel per veure una de les panoràmiques més famoses de Barcelona. Ara bé, ens va començar a ploure amb intensitat i vam decidir canviar de plans, travessar la ciutat i anar cap a Montjuïc. 

Per resguardar-nos de la pluja vam anar fins al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) amb l’objectiu de fer una visita exprés abans no fos hora de dinar. El museu és immens i requeriria una llarga jornada per veure’l tot, així que vam prioritzar i vam decidir recorrer únicament les sales on s’ubica la col·lecció d’art romànic. Allí s’hi conserven de forma excepcional el conjunt de pintures murals de les esglésies del Pirineu, entre moltes altres peces històriques.

D’entrada pot semblar que un museu d’aquestes característiques és poc atractiu per a nens petits, però, en el nostre cas, ens entretenim buscant elements que la becària pot identificar fàcilment a les pintures, com ara animals, flors o, fins i tot, alguns personatges com ara els Reis Mags.

Museu Nacional d'Art de Catalunya MNAC
Museu Nacional d'Art de Catalunya MNAC
Museu Nacional d'Art de Catalunya MNAC
Museu Nacional d'Art de Catalunya MNAC

MNAC

Horaris
Horari d’hivern: d’octubre a abril, de dimarts a dissabte, de 10 a 18 h; diumenges i festius, de 10 a 15 h.
Horari d’estiu: de maig a setembre, de dimarts a dissabte, de 10 a 20 h; diumenges i festius, de 10 a 15 h.
Dilluns tancat.

Tarifes
Entrada general: 12 €
Nens de 0 a 16 anys: 0 €
Entrada gratuïta els dissabtes a partir de les 15 h i el primer diumenge de cada mes

RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Recorre Espanya sense sortir de Barcelona

L’any 1929, amb motiu de l’Exposició Internacional de Barcelona, es va construir a la muntanya de Montjuïc una rèplica de l’arquitectura de diferents indrets d’Espanya. Es creava així el Poble Espanyol que, tot i que inicialment estava previst enderrocar-lo un cop acabat l’esdeveniment, s’ha acabat convertint en escenari de grans activitats culturals i també en un recinte on gaudir amb la família de l’artesania o la gastronomia d’arreu de l’estat Espanyol.

A banda, és habitual que el Poble Espanyol aculli exposicions o activitats temporals per diversificar la seva oferta. Fins el 30 de maig del 2021 hi ha una exposició amb més d’una trentena de dinosaures, la majoria d’ells mòbils (a la becària li va fer molta por i no va passar del primer dinosaure…), la visita de la qual està inclosa en l’entrada general, però requereix reserva prèvia.

Barcelona amb nens. El Poble Espanyol
Barcelona amb nens. El Poble Espanyol
Malgrat que l’exposició dels dinosaures no va acabar de convèncer a la petita de la casa, sí que va gaudir passejant pels carrerons del Poble Espanyol i destacar que, especialment, ens va agradar un audiovisual que ens projecta en pantalles gegants en un espai anomenat “Fiesta”. Fa un recorregut per diferents tradicions culturals i populars, com ara els Sant Fermins o la Tomatina de Bunyol, però també passa pels correfocs, la Patum o els castells. Després de tant de temps sense poder gaudir de festes majors ens va fer especial il·lusió veure aquelles imatges en format tan espectacular.
Barcelona amb nens. El Poble Espanyol
Barcelona amb nens. El Poble Espanyol
Barcelona amb nens. El Poble Espanyol
Barcelona amb nens. El Poble Espanyol
Barcelona amb nens. El Poble Espanyol
Barcelona amb nens. El Poble Espanyol

POBLE ESPANYOL

Horaris
Divendres de 12  a 20 h i dissabtes i diumenges de 10 a 20 h.

Tarifes
Entrada general: des de 8 €
Nens de 0 a 4 anys: 0 €

RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Un passeig per l’entorn de la Sagrada Família

Tenint en compte la proximitat del nostre allotjament amb la Basílica de la Sagrada Família, vam decidir acabar el dia fent una passejada per l’entorn del temple més famós de Gaudí i de Barcelona.

Actualment, la Sagrada Família està tancada a les visites turístiques i únicament s’hi pot accedir, passant uns estrictes controls de seguretat, en el cas que es vulgui assistir a missa. Així que, ara per ara, toca conformar-se en contemplar-la des de l’exterior.

Us recomanem esperar a que es faci fosc i contemplar-la des de la plaça Gaudí, ubicada al costat d’una de les seves naus laterals, ja que a l’aigua del petit estany es crea un reflex espectacular del temple.

Barcelona amb nens
Sagrada família de Barcelona
Sagrada família de Barcelona de nit
Sagrada família de Barcelona de nit

Tercer dia a Barcelona amb nens

Activitat familiar al Recinte Modernista de Sant Pau

L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau va començar a funcionar l’any 1401, però, a principis del segle XX se li va encarregar una remodelació i ampliació a Lluís Domènech i Montaner que s’ha convertit en una obra mestra del modernisme.

Les instal·lacions van deixar de funcionar com a hospital l’any 2009, moment en què es van restaurar i es van obrir al públic visitant. Actualment només es pot accedir a alguns dels pavellons. També es pot recórrer l’entramat de passadissos subterranis que connectaven les instal·lacions i visitar l’edifici d’administraci, convertit en un centre de reunions i esdeveniments i en la seu de l’Arxiu Històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
En el cas que tingueu infants que comencen a saber llegir, una opció entretinguda per a ells a l’hora de fer la visita al Recinte Modernista de Sant Pau és optar per l’anomenada Visita familiar. Als nens se’ls hi facilitat una motxilla que inclou un llibret explicatiu, un plànol, uns binocles i uns colors i durant la visita se’ls proposen diversos reptes i activitats que han d’anar completant al llibret. Els infants menors de 12 anys no paguen entrada, però el preu d’aquest kit d’activitats, recomanat per a nens d’entre 6 i 11 anys, és de 5 €.
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau
Barcelona amb nens. Recinte modernista de Sant Pau

RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU

Horaris
De dimarts a divendres de 10 a 14.30 h i els caps de setmana i festius de 10 a 17 h.
Les visites guiades s’ofereixen els caps de setmana i festius, en català a les 10.30 i 12.30 h i en castellà a les 11 h.

Tarifes
Entrada general: 15 € (actualment hi ha una promoció i costa 10,50 €).
Visita guiada: 20 € (actualment hi ha una promoció i costa 14 €).
Kit d’activitats per a nens de 6 a 11 anys: 5 €
Nens de 0 a 12 anys: 0 €

RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Submergeix-te en les profunditats de l’Aquarium de Barcelona

Per acabar el cap de setmana, us proposem una activitat que no deixarà indiferent als petits de la casa. I és que, per cloure el cap de setmana per Barcelona, vam visitar L’Aquarium, ubicat al Port Vell.

Malgrat l’excepcionalitat de la situació actual, la visita poc ha variat. Únicament estan tancades les zones infantils de la primera planta.

El més espectacular de la visita és recorre el túnel transparent de més de 80 metres de longitud que et permet submergir-te a l’Oceanari, on hi ha les grans estrelles de L’Aquàrium, els taurons.

A la resta d’instal·lacions es poden observar aquaris temàtics, mediterranis i tropicals, on la major aspiració de la becària era localitzar a en Nemo i a la Dori (les pel·lícules marquen molt en aquesta edat). Al final del recorregut, també hi ha pingüins de Humboldt.

Una gran experiència per tancar el nostre cap de setmana amb nens a Barcelona.

Aquarium de Barcelona
Aquarium de Barcelona
Aquarium de Barcelona
Aquarium de Barcelona
Aquarium de Barcelona
Aquarium de Barcelona
Aquarium de Barcelona

L’AQUÀRIUM

Horaris
Dissabtes i diumenges d’11 a 19 h.

Tarifes
Entrada general: 21 € 
Nens de 5 a 10 anys: 16 €
Nens de 3 i 4 anys: 8 €

RESERVA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Allotjament al centre de Barcelona

L’àmplia oferta hotelera de Barcelona, malgrat que aquests darrers mesos s’ha reduït bastant, ja que molts establiments estan tancats, fa que no sempre sigui fàcil localitzar un bon allotjament al centre de Barcelona.

Si busqueu un establiment ben ubicat, de qualitat i a preu molt competitiu, us recomanem l’Hotel Barcelona 1882

En aquest article trobareu totes les imatges i la nostra ressenya de l’Hotel Barcelona 1882.

hotel barcelona 1882
hotel barcelona 1882
hotel barcelona 1882

On menjar a Barcelona. Les nostres propostes

Durant la nostra escapada a Barcelona teníem clar que volem menjar bé i tastar algunes de les recomanacions que ens havien fet arribar amics i coneguts. Finalment, ens vam decantar per les següents opcions:

Tapas 2254 (C. del Consell de Cent, 335): Ens va encantar l’originalitat de les seves tapes. Té molta fama la seva pasta a la carbonara, així que vam voler tastar-la. Estava boníssima, però, pel nostre gust, massa condimentada amb pebre. La becària se’ns va queixar que picava molt i, realment, tenia raó. Si no sou molt fans de pebre, demaneu que us en posin poc. 

Barcelona amb nens. On menjar
Barcelona amb nens. On menjar
hotel barcelona 1882
Barcelona amb nens. On menjar
Barcelona amb nens. On menjar
Barcelona amb nens. On menjar
Bodega Pasaje 1986 (Local 32, Gran Via de les Corts Catalanes, 162): Darrere d’aquest restaurant hi ha Xavi Alba, maître de Tiquets i una figura clau de el grup El Barri (d’Albert Adrià). Ens n’havien parlat molt i molt bé i volíem tastar algunes de les seves tapets i platets tradicionals servits a taula en cassoletes. Boníssims els calamars farcits de galta i les empanadilles de cua de bou. A banda, menció especial mereix el pastís de formatge.
Barcelona amb nens. On menjar
Barcelona amb nens. On menjar
Barcelona amb nens. On menjar
Barcelona amb nens. On menjar
Barcelona amb nens. On menjar
Barcelona amb nens. On menjar
Fukamura (Carrer de Còrsega, 479): Una de les nits vam optar per anar a buscar el take away d’aquest petit restaurant japonès que ens havien recomanat i que teníem molt a prop de l’allotjament. El sushi es desfeia a la boca, els fideus Yakisoba estaven boníssim i ens va al·lucinar la textura i el gust del Tori no karaage, un pollastre arrebossat i marinat. Espectacular i molt bona relació qualitat preu.
Barcelona amb nens. On menjar
Barcelona amb nens. On menjar
Barcelona amb nens. On menjar

TAPAS 2254

Quantitat de menjar: acceptable.

Qualitat del servei: una mica lents.

Preu: 58,15 € (dos adults i una nena)

Altres: Entre setmana també ofereixen menú del dia a 12,50 €.

BODEGA PASAJE 1986

Quantitat de menjar: acceptable.

Qualitat del servei: van ser molt amables, però molt desorganitzats. Van tardar en prendre’ns nota, les esperes van ser llargues entre plat i plat… Sense cap mena de dubte, el pitjor de l’experiència.

Preu: 70,65 € (dos adults i una nena)

FUKAMURA

Quantitat de menjar: abundant.

Qualitat del servei: vam haver d’esperar 45 minuts entre que vam fer la comanda i que la vam anar a recollir, però era hora punta.

Preu: 39,50 € (dos adults i una nena)

Com moure’s per Barcelona

La ciutat de Barcelona disposa d’una extensa xarxa de transport públic i és molt fàcil moure’s per tot arreu amb autobús o metro. Heu de tenir en compte que, si viatgeu amb nens, aquests paguen a partir dels 4 anys.

Per als visitants, els tiquets que surten més pràctics i econòmics són les travel card anomenades Hola Barcelona, que ofereixen viatges il·limitats durant 48 h, 72 h, 96 h i 120 h a partir de la seva primera validació, és a dir, entre 2 i 5 dies. 

Ara bé, si heu de fer pocs trajectes i no voleu pagar una travel card per cada viatger, heu de saber que existeix l’abonament T-familiar. Inclou 8 viatges per 10 € i és multipersonal, és a dir, es pot validar per a tantes persones com sigui necessari en un mateix trajecte. Aquesta és l’opció que vam fer servir nosaltres, ja que vam usar bastant poc el transport públic. 

Mapa dels punts d’interès de Barcelona

A continuació, us compartim un mapa amb tots els indrets que hem anat anomenant al llarg de l’article i d’altres que potser us resulten d’interès i us ajuden a planificar la vostra escapada a Barcelona amb nens.

Codi ètic. Col·laboració

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència gaudint de forma gratuïta de l’activitat aquí descrita, ara bé l’organitzador no té cap influència a l’hora de redactar el text. Les opinions i les imatges són de la nostra autoria perquè volem que tinguis informació veraç basada en la nostra experiència.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació, és a dir, que si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc, però l’ús d’aquest enllaç no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Soc la Laia, una periodista de Tarragona apassionada dels viatges i la fotografia.

Potser t’interessa


 

Publicitat


 


Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompteTambé et pot interessar

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!