fbpx

Escapada a Roma. Com entrar al Colisseu sense fer cua

by | 20 gen. 2015

Hi ha èpoques de l’any en què viatjar a Roma és sinònim d’haver de fer cues quilomètriques per entrar en alguns dels seus indrets més reconeguts. Tot i això, si no es disposa de gaire temps o simplement no teniu paciència o no esteu disposats a perdre hores de la vostra vida fent cues que semblen no tenir final, teniu algunes opcions per evitar-ho.

El Coliseu és un dels monuments més visitats de la ciutat i les cues per aconseguir una entrada per accedir-hi durant els mesos de temporada alta poden arribar a ser de dues hores. Una opció és matinar molt i anar a fer cua abans que obrin a les 8:30 hores del matí, però hi ha molta gent que decideix fer això, de manera que tampoc és garantia de que us estalvieu la cua.

entrar al Colisseu sense fer cua

Ara bé, la millor opció és la d’arribar amb les entrades ja a la butxaca. Des de fa un temps existeix la possibilitat de comprar les entrades a través de la pàgina web de la Società Cooperativa Culture de Roma. En aquesta web hi podeu aconseguir les entrades per adults, les reduïdes (ciutadans de la UE d’entre 18 i 25 anys) o les gratuïtes (ciutadans de la UE menors de 18 anys).

L’única pega és que per comprar-les et fan pagar un recàrrec de 2 euros, és a dir, l’entrada enlloc de costar 12 euros en costa 14, però us asseguro que quan arribeu allí i vegeu la cua que us heu estalviat agraireu infinitament haver pagat els 2 euros. A més, aquestes entrades no tenen data ni hora, de manera que podeu anar al Coliseu quan més us vingui de gust.

A banda, un cop comprades les entrades a través de la web de CoopCulture, en l’últim pas de la compra us oferiran dues opcions: imprimir-les vosaltres directament o bé us enviaran un codi perquè les aneu a recollir a les taquilles. Si teniu impressora a casa escolliu la primera opció així anireu directes als torns d’entrada al recinte.

entrar al Colisseu sense fer cua

Una altra alternativa, si no esteu disposats de cap manera a pagar els 2 euros de la reserva per Internet, és anar a fer la cua a l’accés del Fòrum romà i palatí, situat una mica més enllà del Coliseu, gairebé al final de la Via di San Gregorio. Les entrades del Fòrum et donen accés al Coliseu, igual que les del Coliseu et donen accés al Fòrum, de manera que anar a comprar-les en aquest punt acostuma a ser molt més ràpid que esperar-se a les portes del Coliseu, ja que habitualment no hi ha ni la meitat de gent.

Finalment, en el cas que tingueu la Roma Pass, la targeta turística que durant tres dies et dóna accés il·limitat als transports públics i també et permet entrar gratuïtament en dos monuments i descomptes per la resta, tingueu en compte que també podreu accedir al Colisseu sense fer cua. Únicament haureu de passar per la taquilla perquè us donin l’entrada corresponent del monument.

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Som l’Àlex, la Laia i la becària, una petita família viatgera de Tarragona.

Potser t’interessa


 

Preguntes i respostes sobre el Carnaval de Venècia 2022

Preguntes i respostes sobre el Carnaval de Venècia 2022

Tens dubtes sobre com gaudir del Carnaval de Venècia? T'expliquem tot el que ens hauria agradat saber a nosaltres abans d'anar-hi. Dates, preus, activitats... El Carnaval de Venècia és, sense cap mena de dubte, una de les festes tradicionals més conegudes arreu del...

Escapada de 5 dies a Bolonya i Florència amb un bebè de 4 mesos

Escapada de 5 dies a Bolonya i Florència amb un bebè de 4 mesos

Quan vam passar a ser una família de tres teníem clar que no volíem deixar de viatjar. Potser hauríem de canviar el ritme i escollir destinacions que no ens generessin inseguretats en relació a la petita, però, no volíem deixar de viatjar. És per això que, poc després...

Publicitat


 
Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 7% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte
Necessites canviar moneda? Beneficia’t d’un descompte amb el codi ENFAMILIATambé et pot interessar

Preguntes i respostes sobre el Carnaval de Venècia 2022

Preguntes i respostes sobre el Carnaval de Venècia 2022

Tens dubtes sobre com gaudir del Carnaval de Venècia? T'expliquem tot el que ens hauria agradat saber a nosaltres abans d'anar-hi. Dates, preus, activitats... El Carnaval de Venècia és, sense cap mena de dubte, una de les festes tradicionals més conegudes arreu del...

Escapada de 5 dies a Bolonya i Florència amb un bebè de 4 mesos

Escapada de 5 dies a Bolonya i Florència amb un bebè de 4 mesos

Quan vam passar a ser una família de tres teníem clar que no volíem deixar de viatjar. Potser hauríem de canviar el ritme i escollir destinacions que no ens generessin inseguretats en relació a la petita, però, no volíem deixar de viatjar. És per això que, poc després...

25 Comments

 1. Viajar code: Verónica

  Bons consells! molta gent no sap lo d’anar al Foro, que no sol haber-hi gaire cua 😉

  Reply
  • ladykirschen

   Tota la raó! Moltes gràcies pel comentari i benvinguda a Històries d’una càmera! 🙂

   Reply
 2. Alex

  M’ho apunto! Aquest any quan vagi, gens de fer cues!!! jajaja

  Gràcies, molt bona info!

  Reply
  • ladykirschen

   Tinc uns quants articles preparats sobre Roma i uns quants més de pensats d’Islàndia, així que estigues ben atent! 🙂

   Reply
 3. Laia Marín

  M’agrada el ‘new look’ del blog.

  Una abraçada, Laia!

  Reply
  • ladykirschen

   Moltes gràcies Laia! He necessitat molta ajuda, però finalment ha quedat tal i com volia! 🙂

   Reply
 4. motxilatravel

  Como bien dices, la Roma Pass también es una muy buena opción. Tal vez este tipo de tarjetas no sean tan interesantes en otras ciudades, pero teniendo en cuenta la cantidad de museos y lugares para visitar en Roma es muy recomendable!! Gracias por compartir con nosotros los consejos de tu post!

  Reply
  • Laia Díaz

   Muchas gracias a vosotros por pasaros por el blog! Sed más que bienvenidos! 🙂

   Reply
 5. Juan Carlos Garcia Ulibarri

  Decís que hay que pasar los la taquilla para que nos den la entrada correspondiente. Hay que hacer la gran cola tambien?? o es una taquilla especial.
  Gracias
  JUAN CARLOS
  Argentina

  Reply
  • Laia Díaz

   Si las habéis comprado por Internet y no las lleváis impresas des de casa suele haber una cola algo más corta, pero mi consejo es que las llevéis impresas, es mucho más cómodo, rápido y te ahorras cualquier cola. Ya que pagas un poco más por tenerlas anticipadas, vale la pena llevarlas impresas.
   Un saludo Juan Carlos y muchas gracias por leernos!

   Reply
 6. sergi capdevila

  Hola Laia…molt bona informació pel tema de no fer cues i alhora poder realitzar visites al teu ritme …depsrés de mirar varies pàgines he vist que coopculture no té la visita al foro i palatino juntament amb coliseu…és a dir que son 2 entrades diferents a diferencia de la majoria de webs…això vol dir que em costarà 14 euros cada visita (una al foro, palatino i l’altre pel coliseo) creus que em valdrà la pena?el que ens és preferent és el poder imprimir les entrades a casa per estalviar cues!!saps si hi ha alguna altra web on poguem imprimir-les desde casa?
  Merciiii i felicitats pel blog

  Reply
  • Laia Díaz

   Hola Sergi!
   Moltes gràcies per llegir-nos! He estat revisant això que comentes i jo sí que he localitzat l’entrada conjunta a la web de Coopculture. Et deixo l’enllaç: http://www.coopculture.it/colosseo-e-shop.cfm
   Si t’hi fixes a la part superior dreta hi diu això “biglietto colosseo, foro romano, palatino e mostre in corso”, és a dir, que tens entrada pel Colosseu, el Fòrum, el Palatí i les mostres temporals que hi hagi en aquell moment. No sé on has anat a parar exactament per trobar entrades separades… Així doncs, solucionat! Amb 12€, més la comissió dels 2€ per poder fer la reserva, tindràs les teves entrades per visitar-ho tot. De veritat que val la pena per estalviar-te aquelles cues infinites que no acaben mai.
   Qualsevol altre dubte que et sorgeixi, aquí estem!
   Una abraçada!

   Reply
 7. Yolanda

  Hola !! información super útil. Acabo de comprar las entradas para el coliseo y la opción de imprimir en casa. ( 28 euros dos entradas). Está entrada es guiada? tengo que comprar una audioguia? Además quiero ver los subterraneos, que veo que son guiados si o si, pero solo me da la opción de recoger en taquilla? me podrías ayudar a solventar esta duda. Muchisimas gracias y enhorabuena por el blog

  Reply
  • Laia Díaz

   Hola Yolanda!
   Las entradas que has comprado ahora son para visitar el Colosseo por libre, no incluye ni visita guiada ni audioguia. Nosotros no solemos coger audioguias porque en algunos casos valen un dineral y solemos llevar la información preparada e impresa des de casa.
   He estado mirando lo que comentas de visitar los subterráneos y como dices la visita sólo puede ser guiada, pero puedes reservar y comprar los tickets para las visitas en español a través de la siguiente página web: http://www.coopculture.it/en/ticket.cfm?office=Colosseo%2C%20Sotterranei%20e%20Terzo%20Ordine&id=0&evento=6
   Sólo te avisa que para poder usar esta entrada obligatoriamente debes tener la otra, que en vuestro caso ya la tenéis comprada. Eso sí, os obligan a escoger fecha y horario de la visita.
   A partir de aquí, no sabemos como funcionará exactamente la admisión al Colosseo, pero no os preocupéis. En la entrada suele haber gente muy amable, que trabaja allí que si le mostráis todos los tickets que tenéis on indicaran por dónde tenéis que ir.
   Espero haberte ayudado.
   Que tengáis un buen viaje por la Ciudad Eterna! 🙂

   Reply
   • Yolanda

    Gracias Laia!! si finalmente compre las del subterraneo pero solo te da opción de recoger en taquila. Voy a investigar si se pueden recoger en el foro, para no tener que hacer la cola. Tan pronto sepa, lo comparto, por si alguien tiene la misma duda

    Reply
    • Laia Díaz

     Perfecto! Estaremos esperando lo que nos cuentes! Muchas gracias por tu ayuda y colaboración! 🙂

     Reply
     • May

      Hola!! He comprado las entradas para ver el Coliseo de noche, y las he comprado en la web de Coopculture, pero no vi la opción de imprimir las entradas a la hora de comprarlas, por lo que tengo el mail con la confirmación de compra y con el código.

      Sabríais decirme dónde tengo que dirigirme para que me den las entradas?? Es que al ser de noche no sé si me encontraré con las taquillas cerradas…

      Gracias de antemano.

      May

     • Laia Díaz

      Hola May! No puedo asegurártelo con total certeza, pero me imagino que como ofrecen las visitas nocturnas las taquillas no estarán cerradas, así que no tendrás problema para recoger las entradas. Pero, si quieres quedarte más tranquila siempre puedes enviar un mensaje a info@coopculture.it para que te lo confirmen. Siento no poder ayudarte más…
      Saludos!

     • May

      Buena idea!! He mandado un correo a Coopculture a ver qué me responden.

      En cuanto me digan algo (si es que me dicen) os lo comento.

      Muchas gracias Laia!

     • Yolanda

      Disculpas por compartir tan tarde. Finalmente cuando fuimos en el puente de diciembre,tuvimos mucha suerte porque no había colas. Pero realmente si se va a los subterraneis tienes que validar dentro la entrada. Nosotros entramos y como no había indicaciones pasamos y dentro preguntamos . Entonces la chica nos llevó a la ventanilla para que nos dieran la pegatina y el lugar donde teníamos que estar para la visita guiada de los subterráneos.

     • Laia Díaz

      Muchas gracias por contarnos tu experiencia! Un abrazo Yolanda!

  • ROCIO MENDEZ

   Hola Yolanda, me podría decir en que página web compró las entradas que se puedan imprimir para no tener que hacer la fila de recoger las entradas ??

   Otra pregunta, las entradas que usted compró se tenia que escoger la hora ?? es que no me gusta con hora fija.

   Gracias por su ayuda

   Reply
   • Laia Díaz

    Hola Rocío,
    Como se explica en el artículo, las entradas se pueden comprar en la web de la Società Cooperativa Culture de Roma (http://www.coopculture.it/). Al final del proceso de compra te ofrecen la opción de imprimir las entradas o de recogerlas en una taquilla específica para las reservas hechas por internet. Para las entradas del Coloseo no hace falta escoger día y hora, pueden usarse cuando usted prefiera.
    Saludos!

    Reply
 8. May

  Hola de nuevo!

  Me han contestado muy amablemente diciéndome que vaya con el código, al menos 20 minutos antes de la hora de visita, a la puerta o entrada de los grupos, y allí me entregarán los billetes.

  Espero que sea de ayuda!!

  Saludos

  Reply
  • Laia Díaz

   Muchas gracias por compartir tu experiencia con nosotros! Disfrutad muchísimo de Roma! 🙂

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. Roma en tres días - Històries d'una càmera - […] màxim esplendor. Les cues per accedir-hi acostumen a ser inacabables, però hi ha alguns trucs per entrar al Colisseu…

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.