Hi ha èpoques de l’any en què viatjar a Roma és sinònim d’haver de fer cues quilomètriques per entrar en alguns dels seus indrets més reconeguts. Tot i això, si no es disposa de gaire temps o simplement no teniu paciència o no esteu disposats a perdre hores de la vostra vida fent cues que semblen no tenir final, teniu algunes opcions per evitar-ho.

El Coliseu és un dels monuments més visitats de la ciutat i les cues per aconseguir una entrada per accedir-hi durant els mesos de temporada alta poden arribar a ser de dues hores. Una opció és matinar molt i anar a fer cua abans que obrin a les 8:30 hores del matí, però hi ha molta gent que decideix fer això, de manera que tampoc és garantia de que us estalvieu la cua.

entrar al Colisseu sense fer cua

Ara bé, la millor opció és la d’arribar amb les entrades ja a la butxaca. Des de fa un temps existeix la possibilitat de comprar les entrades a través de la pàgina web de la Società Cooperativa Culture de Roma. En aquesta web hi podeu aconseguir les entrades per adults, les reduïdes (ciutadans de la UE d’entre 18 i 25 anys) o les gratuïtes (ciutadans de la UE menors de 18 anys).

L’única pega és que per comprar-les et fan pagar un recàrrec de 2 euros, és a dir, l’entrada enlloc de costar 12 euros en costa 14, però us asseguro que quan arribeu allí i vegeu la cua que us heu estalviat agraireu infinitament haver pagat els 2 euros. A més, aquestes entrades no tenen data ni hora, de manera que podeu anar al Coliseu quan més us vingui de gust.

A banda, un cop comprades les entrades a través de la web de CoopCulture, en l’últim pas de la compra us oferiran dues opcions: imprimir-les vosaltres directament o bé us enviaran un codi perquè les aneu a recollir a les taquilles. Si teniu impressora a casa escolliu la primera opció així anireu directes als torns d’entrada al recinte.

entrar al Colisseu sense fer cua

Una altra alternativa, si no esteu disposats de cap manera a pagar els 2 euros de la reserva per Internet, és anar a fer la cua a l’accés del Fòrum romà i palatí, situat una mica més enllà del Coliseu, gairebé al final de la Via di San Gregorio. Les entrades del Fòrum et donen accés al Coliseu, igual que les del Coliseu et donen accés al Fòrum, de manera que anar a comprar-les en aquest punt acostuma a ser molt més ràpid que esperar-se a les portes del Coliseu, ja que habitualment no hi ha ni la meitat de gent.

Finalment, en el cas que tingueu la Roma Pass, la targeta turística que durant tres dies et dóna accés il·limitat als transports públics i també et permet entrar gratuïtament en dos monuments i descomptes per la resta, tingueu en compte que també podreu accedir al Colisseu sense fer cua. Únicament haureu de passar per la taquilla perquè us donin l’entrada corresponent del monument.

Reserva aquí els millors hotels de Roma al millor preu
Estalvia 15 € en la teva propera reserva d’allotjament a Booking aquí
Aconsegueix un 10 % de descompte en la teva propera reserva a Booking aquí
Et regalem 25 € per la teva primera reserva amb Airbnb. Fes clic aquí
Reserva la teva assegurança de viatge amb un 5% de descompte aquí
Reserva aquí els millors tous i excursions per Roma en castellà
Reserva el teu trasllat de l’aeroport al centre de Roma aquí