fbpx

Portobello Market i Camden Town: dos mercats imprescindibles de Londres

29 abr., 20150 comments

Londres té una llarga llista d’indrets i monuments imprescindibles, però dos punts de la ciutat que un no hauria de deixar de visitar per les seves peculiaritats i també per tot el que tenen per oferir són Portobello Market i Camden Market, dos dels mercats més concorreguts de la capital britànica.

visitar mercat Portobello Market Londres

Portobello Market

És un mercat ambulant que se celebra els dissabtes al matí. Això implica que, com que només es fa un dia a la setmana, acostuma a estar molt ple de gent, però val la pena armar-se de paciència i anar badant entre paradetes d’antiguitats, joies, mobles i infinitat d’objectes de força valor artístic.

El mercat de Portobello agafa el nom del carrer on es troba, Portobello Road. Aquest carrer té uns tres quilòmetres de longitud i connecta els barris de Nothing Hill i Ladbroke Grove.

Per arribar-hi la millor opció és el metro, aturant-se a les estacions de Notting Hill Gate (al sud) o Ladbroke Grove (al nord). Sinó també arriben fins a la zona els autobusos número 7, 12, 23, 27, 28, 31, 70, 94 i 328.

La meva recomanació és començar des de la zona de Nothing Hill Gate i caminar en direcció a Ladbroke Grove, ja que aquesta zona és on es col·loquen les parades de menjar i si us agafa gana hi trobareu infinitat d’alternatives.

Crec que serà impossible que sortiu de Portobello Market sense algun element nou de decoració per casa vostra. Hi ha coses realment increïbles i a preus per a totes les butxaques!

Tingueu en compte que en alguns carrers perpendiculars, com ara Westbourne Grove, també hi podeu trobar botigues força interessants.

visitar mercat Camden Town Londres

Camden Town

Camden és un dels barris més alternatius de Londres, però s’ha fet molt conegut per acollir nombroses mercats de característiques molt peculiars.

Un d’ells és el Camden Lock Market, situat al costat del Regent’s Canal, en un lloc que anteriorment estava ocupat per magatzems i altres locals connectats amb el canal. També hi l’Stables Market, que és la secció més gran de Camden Market, i el Camden Lock Village.

La majoria de botigues que hi trobareu són de caire gòtic, tot i que també n’hi ha de força peculiars en què us podeu posar un pírcing o, fins i tot, comprar un vestit d’astronauta (no és broma!).

Durant el dia acostuma a estar ple de turistes que no es volen perdre l’oportunitat de conèixer aquest barri tant particular.

A més, hi ha nombroses paradetes de menjar de totes les nacionalitats. Tingueu en compte que com més tard hi aneu més barat trobareu el menjar, ja que a mesura que passen les hores van baixant els preus per no quedar-se amb excedents.

Per arribar-hi cal agafar la Northern Line del metro fins a la parada Camden Town.

Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!

També et pot interessar… 

Els millors pobles i platges de les illes Lofoten

Els millors pobles i platges de les illes Lofoten

Si esteu planificant un viatge a les illes Lofoten, de ben segur que voleu saber quins són aquells indrets que heu d’incloure sí o sí en la vostra ruta. Per aquest motiu, hem preparat un article amb les millores platges i els millors pobles de les illes Lofoten. Per...

Visitar el Museu Viking de les Illes Lofoten

Visitar el Museu Viking de les Illes Lofoten

A part de paisatges que enamoren, les illes Lofoten tenen una llarga història vinculada als vikings. Per aquest motiu, si voleu conèixer com era l’estil de vida i les tradicionals d’aquest poble nòrdic, us recomanem visitar el Museu Viking de les illes Lofoten.  La...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *