fbpx

Conduir per Eslovènia i la ‘vinjeta’

30 juny, 20160 comments

Si feu una ruta per Eslovènia amb el vostre propi cotxe o amb un vehicle de lloguer, heu de saber que per circular per Eslovènia és obligatori disposar d’una vinjeta (una mena d’etiqueta similar a la de l’ITV) que dóna dret a anar per les autopistes i les circumval·lacions de Ljubljana.

Es pot comprar abans d’entrar al país en gasolineres, àrees de servei i botigues Kompas shop de Croàcia properes a la frontera, però si us oblideu de comprar-la abans d’entrar al país no patiu que en tots els accessos fronteres hi ha botigues on us la vendran.

La vinjeta setmanal, que costa 15 €, té vigència des que el conductor li estableix la data (a la mateixa botiga on es compra la senyalitzen). La vinjeta mensual costa 30 €.

La policia és bastant rigorosa i si s’intenta conduir per Eslovènia sense la vinjeta les multes acostumen a ser molt altes i s’han de pagar al moment i en efectiu perquè sinó immobilitzen el vehicle, així que millor no arriscar-se!

la vinjeta per conduir per Eslovenia

Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!

També et pot interessar… 

Guia de restaurants i plans de menjar a Disneyland® París

Guia de restaurants i plans de menjar a Disneyland® París

A Disneyland® París hi ha multitud de restaurants, de tipologia i preus molt variats, que solen generar molts dubtes als visitants a l'hora de triar on menjar durant un viatge a el parc i que els àpats no dinamitin el pressupost. I és que, menjar en Disneyland® París...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *