fbpx

Celebrem 5 anys i… sortegem 5 premis per a 5 guanyadors!

7 abr., 201913 comments

[SORTEIG TANCAT I CELEBRAT]

A principis d’abril de l’any 2014, uns mesos després d’haver deixat la meva feina en un diari on feia diàriament una de les coses que més m’agraden, escriure, em vaig plantejar la idea d’obrir un blog. Li vaig estar donant unes quantes voltes i, al final, em vaig decidir.

Al principi, va néixer sota el nom Històries d’una càmera i publicava una mica el que em venia de gust. Però, aviat em vaig adonar que escriure sobre els nostres viatges era el que més m’agradava i també el que més seguien i ajudava als lectors, així que Històries d’una càmera pas a ser una bitàcola dels nostres viatges per lliure en parella.

Un blog que fa uns mesos va mutar, per convertir-se en De ruta en família. Ens tocava adaptar-lo a la nostra nova realitat: els viatges per lliure amb una nena.

Així doncs, aquest mes d’abril es compleixen 5 anys d’aquell primer article i volem celebrar-ho per la porta gran amb tots els que ens seguiu des del primer moment, però també amb els quie us heu anat incorporant al llarg d’aquest camí.

5 anys De ruta en família

¿Com ho festejarem? Amb un súper sorteig amb, ni més ni menys, que ¡5 premis!

Que puc guanyar?

Primer premi: Dues nits d’allotjament en un apartament per a 4 persones

Sortegem una estada de dues nits als apartaments Els Temporers de Corbera d’Ebre (Terra Alta, Catalunya).

L’apartament té capacitat per a 4 persones, així que és perfecte per passar un cap de setmana en família. L’estada podrà gaudir-se durant la temporada 2019 i estarà subjecta a la disponibilitat de l’establiment.

Corbera d’Ebre és un lloc fantàstic que serveix com a punt de partida per visitar alguns dels espais de la Batalla de l’Ebre com vam fer nosaltres la tardor passada.

Segon premi: Set de 3 maletes Delsey Chartreuse valorades en 399 €

Si com a nosaltres us agrada viatjar amb maleta, aquest set de tres maletes Delsey de la sèrie Chartreuse us encantarà. Està compost per una maleta de cabina de 55 cm, una mitjana de 68 cm i una gran de 78 cm, sent aquestes 2 últimes expansibles. Són lleugeres i molt resistents i el seu valor al mercat és de 399 €!

Encara no esteu convençuts de participar en aquest sorteig?

Tercer premi: Assegurança de viatges IATI Familia d’una setmana per Europa per a 4 persones

Iati Seguros és la nostra companyia d’assegurances de viatge de capçalera i sempre viatgem amb ells. Aquest estiu marxes de vacances en família a qualsevol racó d’Europa i encara no has contractat l’assegurança de viatges? Participa en el nostre sorteig i guanya una assegurança de viatges IATI Familia d’una setmana per Europa per a 4 persones valorada en 60 €.

Si aneu de viatge a qualsevol altre lloc del planeta, recordeu que per ser lectors del nostre blog teniu un 5% de descompte en la vostra assegurança de viatge amb IATI si ho reserveu a través d’aquest enllaç.

Quart premi: Un exemplar de l’edició en català de l’Atles del món

Voleu viatjar amb els vostres fills sense sortir de casa i que, alhora, aprenguin moltíssim? El tercer premi d’aquest súper sorteig és un exemplar de la nova edició en català de l’Atles del món. Un viatge insòlit per les mil curiositats i meravelles del món de MAEVAyoung.

Us asseguro que és una autèntica meravella amb 55 mapes a doble pàgina de 46 països i 6 continents. Més de 4.000 minucioses miniatures, des de les més altes muntanyes als insectes més petits.

Cinquè premi: Quatre parells de bastonets de fusta i bambú, per a tota la família!

Per contribuir a la reducció de residus d’un sol ús, sortegem quatre parells de bastonets de fusta i bambú, portats especialment des del Japó per a l’ocasió.

Són perfectes per gaudir en família de dinars i sopars orientals a casa o estant de viatge. Amb ells, podreu rebutjar els bastonets d’un sol ús que ofereixen en molts establiments de menjar oriental i contribuir a tenir cura del planeta. A més, veureu com pot arribar a ser de divertit ensenyar als vostres fills a menjar amb bastonets!

Dinàmica del sorteig. Com hi participo?

Impacient per saber com guanyar algun d’aquests regals? A continuació trobaràs tots els passos que has de seguir per aconseguir algun dels premis. Llegeix amb atenció, perquè pots participar a través dels nostres canals a Facebook, Instagram, Twitter i, també, sent subscriptor de la nostra newsletter.

Si participes des de diferents xarxes socials i/o la newsletter podràs acumular participacions, és a dir, tindràs més possibilitats de guanyar algun dels premis.

Participar a Facebook (un màxim de 3 comentaris)

Participar a Twitter (un màxim 3 participacions)

Participar a Instagram (un màxim 3 participacions)

Participar comentant aquest article i sent subscriptor de la nostra newsletter (sumaràs 3 participacions)

 • Si nos dejas un comentario en este artículo contándonos qué es lo que más te gusta de nuestro blog, sumarás 3 participaciones. No te olvides de introducir tu email y tu nombre correctamente al escribir el comentario (no se publicará) para que podamos contactarte en caso de que resultes ganador.
 • Si ens deixes un comentari en aquest article explicant-nos què és el que més t’agrada del nostre blog, sumaràs 3 participacions. No t’oblidis d’introduir el teu email i el teu nom correctament en escriure el comentari (no es publicarà) perquè puguem contactar amb tu si resultes guanyador.
 • És indispensable subscriure’s a la nostra newstletter. Si ja ets subscriptor del blog, només cal que deixis un comentari en aquesta entrada.

En resum, si participeu a través de tots els canals, podeu sumar fins a 12 participacions!

Condicions del sorteig

El termini de participació en el sorteig és des del diumenge 7 d’abril de 2019 a les 20.00 hores fins al diumenge 14 de abril de 2019 a les 23.59 horas.

La data de celebració del sorteig serà el dimarts 16 d’abril de 2019. El sorteig se celebrarà en directe a través d’Instagram el dimarts 16 d’abril a les 21:00 hores a través de la plataforma Sortea2. Hi haurà 5 guanyadors i 8 suplentes.

Una vegada comprovat que els guanyadors compleixen amb tots els requisits enumerats en l’apartat Dinàmica del sorteig. Com participo? anunciarem els guanyadors a través de totes les xarxes socials de De ruta en família i també actualitzant aquest article.

La relació de guanyadors i premis serà la següent:

 1. Primer guanyador: Dues nits d’allotjament als apartaments Els Temporers de Corbera d’Ebre per a 4 persones
 2. Segon guanyador: Set de 3 maletes Delsey Chartreuse valorades en 399 €
 3. Tercer guanyador: Assegurança de viatges IATI Familia d’una setmana per Europa per a 4 persones
 4. Quart guanyador: Un exemplar de l’edició en català de l’Atles del món de MAEVAyoung
 5. Cinquè guanyador: Quatre parells de bastonets de fusta i bambú

Sorteig vàlid només per a majors de 18 anys.

Un cop fet el sorteig, des de De ruta en família ens posarem en contacte amb els guanyadors. Si algun dels guanyadors no respon en un termini de 7 dies després de la data de realització del sorteig o rebutja el premi, es contactarà amb els suplents en rigorós ordre de llista.

Guanyadors del sorteig

Moltíssima sort a tots!

Laia Díaz

Nacida en Tarragona, soy periodista por formación y vocación. Me gustan los castells, las cerezas y las redes sociales y me apasionan los viajes y la fotografía. En otra vida quiero ser viajera a tiempo completo!

També et pot interessar… 

Barcelona amb nens. Activitats per un cap de setmana en família

Barcelona amb nens. Activitats per un cap de setmana en família

Vivim a una hora de distancia de Barcelona i la becària únicament hi havia estat a la ciutat en un parell d’ocasions quan era petita que hi havíem anat per fer algunes compres durant l’època de rebaixes.  Els reiterats confinaments de mobilitat que estem patint durant...

13 Comments

 1. Sebastián

  Acabo de descubrir la vostra web i com a naltros també ens agrada viatjar, crec que podré trobar molta informació interessant per preparar viatges. I trobar destinacions, rutes, idees…
  Gràcies!

  Reply
  • Laia Díaz

   Moltes gràcies Sebastián, esperem que realment et sigui molt útil tot el que anem publicant! Sigues més que benvingut a De ruta en família! 🙂

   Reply
 2. Andrea

  Nos encantaria ganar alguno de estos premios tan molones feliz quinto aniversario!

  Reply
 3. Mar

  Hola!! Fa uns mesos que segueixo el vostre blog i m’encanten les rutes tan completes que publiqueu, són una font d’inspiració. Ara només queda acabar de llançar-se i fer el pas per visitar algun indret llunyà, que en tinc moltes ganes! En qualsevol cas, persones com vosaltres ajudeu a la resta a acostar-nos als nostres somnis. Felicitats pel blog i seguiu així!!

  Reply
  • Laia Díaz

   Moltes gràcies per les teves paraules Mar! Missatges així ens donen força per seguir dedicant hores al blog 🙂 A vegades llençar-se és el que més costa, però la recompensa és meravellosa, així que, endavant!

   Reply
 4. Laia

  A mi el que més m’agrada és veure les fotos dels vostres viatges… Sempre genials! 😉

  Reply
 5. Lidia Alfocea Solé

  Hola Família!!
  Sóc nova per aquí, però m’he mirat els posts i em sembla super útil!! Al maig faig una escapada amb destí sorpresa així que en quant sàpiga el destí, buscaré informació per aquí!!
  Felicitats per aquests 5 anys i perquè pugueu viatjar molt de temps més, perquè ja ho diuen.. Viatjar és l’única cosa que es paga i et fa més ric!

  Reply
  • Laia Díaz

   Moltes gràcies per les teves paraules i benvinguda. Esperem que els nostres articles et siguin ben útils i si algun dia et podem ajudar a resoldre qualsevol dubte, ja saps on trobar-nos!

   Reply
 6. Sebastián

  Bones Laia, ja han sortit els guanyadors?

  Reply
  • Laia Díaz

   Hola Sebastián! Sí, ja han sortit els guanyadors. Vam fer la comunicació a través de les xarxes socials, però ara he incorporat unes captures de pantalla a l’article perquè puguis comprovar els noms. Salutacions!

   Reply
  • Sebastián

   Ok, moltes gràcies!!

   Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *