fbpx

Assegurança mèdica per viatjar a Noruega

21 nov., 20200 comments

Com tot a Noruega, la sanitat és molt cara. És més, és pràcticament prohibitiva per les butxaques dels viatgers de classe mitjana.

Així que, si no voleu tenir cap ensurt, i més si viatgeu amb nens, us recomanem que contracteu una assegurança mèdica per viatjar a Noruega que es faci càrrec de qualsevol imprevist que es pugui produir durant el vostre viatge.

En aquesta ocasió, vam viatjar assegurats per primera vegada amb Chapka, ja que ens oferia unes cobertures molt àmplies en el cas de necessitar qualsevol tipus d’assistència durant el viatge. Si us interessa, tenim un acord de col·laboració amb ells perquè us pugueu beneficiar d’un descompte directe del 7%.

Viatjar a Noruega amb la Targeta Sanitària Europea (TSE)

El sistema sanitari noruec és excel·lent i tot i no formar part de la Unió Europea, Noruega, Islàndia, Liechtenstein i Suiza accepten que els viatgers usin la Targeta Sanitària Europea (TSE).

Com a tots els estats membres, la TSE garanteix l’atenció sanitària en les mateixes condicions i al mateix cost que els noruecs, però no garanteix la gratuitat del servei.

De fet, en el cas de necessitar assistència mèdica a Noruega disposant de la TSE, caldrà pagar la tarifa reduïda que també paguen els noruecs per acudir al metge o a urgències. En el cas de necessitar tractament odontològic, s’haurà de fer front el cost íntegre del servei.

Per tal que l’assistència mèdica sigui totalment gratuïta cal viatjar amb una assegurança que es faci càrrec de la diferència.

Sol·licita aquí la teva Targeta Sanitària Europea

Assegurança mèdica per viatjar a Noruega

En aquesta ocasió, durant el nostre viatge per Tromsø i les illes Lofoten, vam viatjar assegurats amb Chapka, amb l’assegurança CAP Asistencia que ens oferia el següent:

  • Teleconsultes pediàtriques amb un metge espanyol
  • Cotxet cobert en cas de robatori o deteriorament per l’aerolínia
  • Cangur en cas d’hospitalització de tutor/acompanyant
  • Repatriació de menors: bitllet anada i tornada per a un familiar 
  • Reducció del 15% si viatges amb un nen

Per sort no vam necessitar cap d’aquestes garanties, però si el servei arriba a ser tan bo i atent com el que vam tenir durant la reserva, n’estic convençuda que n’hauríem quedat molt contents.

Més articles sobre el viatge a Tromsø i a les Illes Lofoten:

Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Et regalem 25 € per la teva primera reserva amb Airbnb
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte
Et regalem un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Necessites canviar moneda? Beneficia’t d’un descompte amb el codi ENFAMILIA

Codi ètic. Col·laboració.

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència gaudint de forma gratuïta de l’activitat aquí descrita, ara bé l’organitzador no té cap influència a l’hora de redactar el text. Les opinions i les imatges són de la nostra autoria perquè volem que tinguis informació veraç basada en la nostra experiència.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació, és a dir, que si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc, però l’ús d’aquest enllaç no incrementarà el preu final per a tu.

Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!

També et pot interessar… 

Visitem amb nens la nova 10D Experience de la Casa Batlló

Visitem amb nens la nova 10D Experience de la Casa Batlló

Després de molts mesos tancada mentre durava l’estat d’alarma, la Casa Batlló ha reobert les seves portes i ho ha fet amb una nova proposta que integra el modernisme de principis del segle XX amb les noves tecnologies i el món digital. Sota el nom de 10D Experience,...

Què fer a Cambrils amb nens aquest estiu

Què fer a Cambrils amb nens aquest estiu

Cambrils és una destinació fantàstica per gaudir d’unes vacances estiuenques amb família. Ubicat a uns 20 quilòmetres de la ciutat de Tarragona, és un municipi on hi podreu trobar platges, una àmplia oferta hotelera i gastronòmica i també nombroses activitats...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *