fbpx

Botigues de Harry Potter a Londres per amants de la màgia

by | 1 març 2023

Si tens previst viatjar a Londres i ets fan del món màgic de Harry Potter, estàs de sort perquè són molts els racons de la ciutat on trobar referències als famosos llibres de JK Rowling.

A més, també hi ha diverses botigues on podràs trobar records del món màgic per endur-te’ls a casa. Llibres, roba, edicions limitades… Tot el que el teu cervell muggle desitja i es pugui imaginar ho trobaràs a les diferents botigues de Harry Potter que hi ha a Londres.

Botiga oficial de Harry Potter als Estudis Warner Bros

Quina és la botiga de Harry Potter més gran, amb més marxandatge i més al·lucinant? La botiga oficial de Harry Potter que hi ha als estudis Harry Potter a Londres.

El principal inconvenient és que a aquesta botiga només hi poden accedir els visitants dels estudis Harry Potter. He dit inconvenient? Potser és l’excusa que et feia falta per decidir-te a visitar els estudis Harry Potter, una de les millors experiències que els fan del mag poden fer a Londres. A nosaltres, ens va semblar al·lucinant!

Botigues de Harry Potter a Londres

De fet, al llarg del recorregut per tot els estudis hi ha diverses botigues on es poden comprar tots els dolços típics que apareixen a l’univers màgic de JK Rowling, varetes, túniques, bufandes, dessuadores, peluixos, joies… Tot el que et puguis imaginar, ho trobaràs a les diferents botigues que hi ha als estudis Harry Potter.

Això sí, la més gran és la que està just a la sortida (per si se t’havia oblidat algun caprici durant el recorregut) i hi podràs trobar, fins i tot, edicions exclusives de diversos productes.

Botiga de Harry Potter a Kings Cross

A l’estació de Kings Cross, just entre les andanes 9 i 10, hi ha l’ altra botiga oficial de Harry Potter de Londres, “The Harry Potter shop at Platform 9 ¾”. És bastant més petita que la dels estudis Harry Potter, amb passadissos força estrets, però té infinitat de prestatges amb productes de marxandatge oficial.

El millor és el racó que està decorat com si es tractés de la botiga d’Olivander’s perquè la vareta pugui triar-te a tu.

Botigues de Harry Potter a Londres

També cal tenir en compte que, just al costat de la porta, hi ha un carretó amb baguls per fer-se la famosa foto empenyent-lo a través de la paret per arribar a l’andana 9 ¾. Pots entrar primer a la botiga, comprar-te una bufanda i una túnica (per un preu gens barat) i convertir-te per un instant en un futur viatger del Hogwarts Express.

El pitjor d’aquesta botiga? Com que no és gaire gran i està ubicada en un lloc molt concorregut, sol estar molt plena de gent i en alguns moments del dia, fins i tot, cal fer cua per entrar-hi.

Botigues de Harry Potter a Londres

Tours i activitats sobre Harry Potter a Londres

  • Tour por los estudios de Harry Potter. Esta excursión desde Londres os llevará a los estudios Warner de Harry Potter donde se crearon las 8 películas. Escenarios, objetos originales, efectos especiales y disfraces os esperan a lo largo de la visita. ¡Descubriréis todos los secretos de la saga!
  • Londres màgic. Tour guiat a peu de Harry Potter. Embarca’t en un tour interactiu de Harry Potter pel centre de Londres amb un guia. Tria entre un viatge amb vaixell o en un trajecte al metro de Londres com a part de l’experiència.
  • Tour dels estudis de Harry Potter i visita a Oxford. Viatja en autobús per viure la màgia de Warner Bros. Participa al tour de l’estudi “The Making of Harry Potter” i admira els terrenys de la Universitat d’Oxford en un tour guiat a peu.
  • Estudis Warner Bros: tour totalment guiat de Harry Potter. Gaudeix d’aquesta experiència única a la vida amb aquest tour completament guiat pels Warner Bros. Studio Tour. Realitza un tour personalitzat amb un petit grup de fins a 8 persones.
  • Londres: tour a peu sobre Harry Potter amb l’andana 9¾. Participa en un tour a peu per Londres on t’acompanyarà un guia expert en el món de Harry Potter. Visita llocs on es van rodar les pel·lícules i d’altres que van inspirar l’autora de les novel·les, JK Rowling.
  • Londres de Harry Potter: tour de 3 h en autobús. Fes un tour pel Londres de Harry Potter en un minibús de luxe. Descobreix el seu món màgic amb aquesta excursió de 3 h que passa per algunes de les localitzacions més importants a les pel·lícules, com l’estació de King Cross o el Pont del Mil·lenni.

House of Minalima

157 Wardour St 

Ubicada en un carrer força estret del SoHo, es troba House of Minalima, una botiga que també té una galeria que és propietat dels artistes Miraphora Mina i Eduardo Lima, creadors de l’univers gràfic de les pel·lícules de Harry Potter i ara també d’Animales Fantásticos.

A la botiga trobaràs tota mena de làmines, objectes de papereria, pòsters… i també edicions il·lustrades dels llibres de Harry Potter, però també d’altres contes clàssics, com Peter Pan o Alicia al País de les Meravelles, per exemple. Aquestes edicions, són una autèntica joia!

A la planta inferior hi ha una exposició gratuïta sobre Harry Potter que sol estar molt concorreguda, així que el millor és que hi passis entre setmana a primera o a última hora del dia per evitar les aglomeracions.

La botiga és oberta cada dia de 11:00 a 18:00.

Botigues de Harry Potter a Londres

House of Spells

69-71 Charing Cross Road

Molt a prop de la famosa Leicester Square, a la concorreguda Charing Cross Road, hi ha House of Spells, una botiga on tota la planta inferior està dedicada a l’univers Harry Potter. Pots trobar-hi de tot tipus de productes de marxandatge de qualitat (llibres, varetes, uniformes, jocs, peluixos, roba…) i acostuma a estar molt menys abarrotada que la botiga de Kings Cross.

A més, si a part de Harry Potter també ets fan d’El senyor dels anells o de Joc de Trons, al segon nivell de la botiga podràs trobar molts productes d’aquestes sagues.

Botigues de Harry Potter a Londres

Hamleys

188-196 Regent St

Hamleys és, sens dubte, la botiga de joguines més famosa de tota la ciutat. Amb ni més ni menys que set plantes, és parada ineludible si viatges a Londres amb nens, encara que si viatges sense ells també t’ho recomano perquè passejar-se pels seus passadissos és com tornar a la infància trobant joguines que creies ja oblidades.

Encara que avui dia, amb l’arribada de les botigues oficials, la seva secció dedicada a productes de Harry Potter s’ha reduït força, Hamleys va ser un dels primers establiments de Londres és tenir un racó enorme dedicat a l’univers Potter i encara podràs trobar-hi varetes, elements de col·leccionista, jocs…

Botigues de Harry Potter a Londres

Mapa de les botigues de Harry Potter a Londres

Per concloure, us deixem un mapa amb les botigues de Harry Potter a Londres marcades, per si t’és útil.

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Som l’Àlex, la Laia i la becària, una petita família viatgera de Tarragona.

Potser t’interessa


 

Publicitat


 






Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte



També et pot interessar

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!