Darrere de De ruta en família hi ha la Laia i l’Àlex, dos periodistes als quals els hi agrada viatjar i publicar les seves vivències. A les primeres classes de la universitat van començar a parlar-nos de l’ètica del periodisme i, des de llavors, això és quelcom que ens prenem molt seriosament.

Per què us expliquem això? Doncs perquè si ets un lector que busca informació o una marca que busca promocionar-se volem que sàpigues com treballem. Perquè sí, tenim unes normes a l’hora de publicar els nostres articles.

Quin és el codi ètic de De ruta en família?

Només parlem d’experiències pròpies i reals

Tots els articles que trobareu publicats en aquest blog són de viatges, experiències o activitats que hem realitzat personalment.

És possible que alguna de les experiències sigui gràcies a una col·laboració? Sí, però ho especificarem clarament i la nostra opinió serà autèntica. Si no ens ha agradat, no ens n’amagarem.

A De ruta en família no trobaràs cap recomanació o informació sobre destinacion a les quals no hem estat o sobre productes que no hem provat.

Només hi escrivim nosaltres i no copiem contingut

A De ruta en família només hi publiquem articles nosaltres i tot el contingut és propi. Evidentment, hi pot haver informació sobre destinacions molt populars que s’assembli al d’altres blogs, però, senyors, és que hi ha alguna cosa que encara no estigui a la xarxa?

Totes les fotografies (si no s’indica el contrari) són de la nostra autoria i propietat i la seva reproducció està prohibida sense permís previ. Bàsicament, per això hi posem sempre la marca d’aigua per disuadir als lladres fotogràfics.

No comprem seguidors ni inflem les nostres dades

Encara que les nostres xifres no són estratosfèries, estem molt satisfets de poder dir que són reals. Tenim pocs seguidors a les xarxes socials? Però, els que tenim hi són perquè hi volen ser i n’estem orgullosos.

Treballem amb enllaços d’afiliat

A la gran majoria dels nostres articles hi ha enllaços d’afiliat. Què són exactament? Són enllaços de marques a través dels quals, si el lector realitza una compra, rebem una petita comissió que ens ajuda a mantenir viu i actualitzat aquest blog

Únicament treballem amb marques afiliades que hem provat i l’ús d’aquest enllaç no suposa cap increment de preu cap al lector.

Col·laboracions

Estem oberts a col·laborar amb marques, sempre i quan tinguin clara i acceptin la nostra forma de treballar. En el cas que en algún article es recomani una marca, servei o producte amb qui hem col·laborat, s’especificarà clarament perquè el lector sàpiga que darrere d’aquella informació hi ha una col·laboració entre una empresa i nosaltres.

Blogtrips

Ens agrada participar en blogtrips per conèixer les noves propostes de les destinacions. Evidentment, com a prescriptors i periodistes ens encanta poder informar als nostres lectors de qualsevol novetat en matèria de viatges de la qual ells es podrien beneficiar. Això sí, com comentàvem anteriorment, l’opinió dels articles serà independent.