fbpx

Visitar Disneyland París en època de COVID. Restriccions i condicionants pel 2022

by | 11 febr. 2022

Disneyland® París va tornar a obrir les portes el 15 de juliol després de gairebé quatre mesos de tancament, sent la clausura més prolongada del complex des de la seva inauguració el 1992. Des d’aleshores el parc no ha tornat a tancar i aquest 2022 ja ha anunciat grans novetats per celebrar el 30è aniversari.

Però, hi ha restriccions en aquests moments per visitar Disneyland® París en època de COVID? La resposta és sí, ja que no tothom pot accedir al parc ara mateix, especialment si no es disposa d’un certificat de vacunació.

A continuació, t’expliquem les restriccions actuals que afecten els viatgers que volen anar a França i visitar Disneyland® París el 2022.

Disneyland París 2022

Requisits per viatjar a França des d’Espanya

Per viatjar a França des d’Espanya, els més grans de 12 anys han de complir un dels requisits següents: 

 • Disposar de la pauta de vacunació completa (incloent-hi la dosi de reforç si fa més de 9 mesos de la darrera dosi inicial), i haver passat el temps suficient després de la darrera dosi per aconseguir la màxima immunitat: set dies a les vacunes de dues dosis, quatre setmanes en una dosi o set dies si només ens inoculen una dosi per haver passat la malaltia. 
 • Una prova PCR o d’antígens negativa realitzada, com a màxim, 24 hores abans de la sortida. 
 • Tenir un certificat de recuperació de la COVID datat, com a mínim, entre 11 dies abans i com a màxim 6 mesos abans de la data del viatge.

Per poder justificar alguna d’aquestes tres situacions, és recomanable utilitzar el Certificat COVID Digital o passaport COVID. Si teniu dubtes sobre aquest document, podeu trobar més informació a la web del Ministeri de Sanitat.

També és IMPRESCINDIBLE presentar emplenada la següent declaració jurada on es declari no tenir símptomes de COVID ni haver estat en contacte amb casos positius de la malaltia els 14 dies anteriors al viatge i emplenar l’European Digital Passenger Locator Form (dPLF) des d’aquesta web.

Els menors de 12 anys no necessiten estar vacunats ni haver-se fet cap test per entrar a França.

Requisits per tornar a Espanya des de França

Per viatjar a Espanya des de França, els majors de 12 anys han de complir un dels següents requisits:

 • Disposar de la pauta de vacunació completa havent passat prou temps després de l’última dosi per aconseguir la màxima immunitat: dues setmanes a les vacunes de dues dosis, quatre setmanes a les d’una dosi, i dues setmanes si només ens han inoculat una dosi per haver passat la malaltia. Si no us heu posat la dosi de reforç, el certificat caduca als 9 mesos després de l’última dosi. Un cop et poses la de reforç, passa a ser vàlid de forma indefinida.
 • Una prova PCR negativa realitzada, com a molt, 72 hores abans del retorn a Espanya o una prova d’antígens negativa realitzada, com a molt, 24 hores abans de l’arribada a Espanya. 

Tenir un certificat de recuperació de la COVID datat, com a mínim, entre 11 dies abans i com a màxim 6 mesos abans de la data del viatge.

Els menors de 12 anys no necessiten estar vacunats ni haver-se fet cap test per entrar a França.

Tot i així,  tots els viatgers (inclosos nens menors de 12 anys) han d’emplenar el Formulari de Control Sanitari, a través del web Spain Travel Health o de l’app del mateix nom, disponible per a iOS o Android. Si viatgeu amb avió, haureu d’emplenar el formulari després d’haver fet el check-in, ja que us demanarà el número de seient del vostre vol.

Disneyland París coronavirus

Restriccions COVID per entrar a Disneyland París 2022

Actualment, per accedir a Disneyland® París tots els majors de 12 anys han de presentar el passi sanitari en format digital o en paper, per verificar un dels tres supòsits següents:

 • Que un visitant estigui completament vacunat (amb una vacuna aprovada per l’EMA):
  • 7 dies després de la segona dosi de les vacunes de Pfizer, Moderna o AstraZeneca (de dues dosis);
  • Quatre setmanes després de la dosi de la vacuna de Johnson & Johnson (una sola dosi);
  • 7 dies després de la dosi administrada a persones que ja han passat el COVID-19 (només cal una dosi).

Depenent de quan us hagueu vacunat us caldrà tenir també posada la dosi de reforç perquè el passi sanitari segueixi sent vàlid. Us recomanem entrar en aquesta web del govern francès on trobareu un formulari (en francès) que, després d’emplenar l’edat, el tipus de vacuna i la data de vacunació, us indicarà fins a quina data és vàlida la vostra projecció sanitària sense la dosi de reforç.

 • O que un visitant tingui un test (PCR o antígens) amb un resultat negatiu en les darreres 24 hores. A partir del 2022, aquesta opció és únicament vàlida per a persones de 12 a 15 anys.
 • O per a persones que han passat el Covid-19: el resultat d’una RT-PCR positiva o un test d’antígens que acrediti que la persona ha passat el Covid-19 i que ha transcorregut un període de temps d’almenys 11 dies i màxim 6 mesos des que es va obtenir el resultat del test (considerat com a certificat de recuperació).

Els visitants poden presentar qualsevol forma de passi sanitari en paper o en format digital, que inclogui un codi QR, inclòs el certificat digital COVID de la UE, el passi COVID de l’NHS del Regne Unit o equivalent per a països que no pertanyen a la Unió Europea, que compleixi els criteris descrits anteriorment. Per obtenir més informació sobre el passi sanitari, incloses les darreres actualitzacions, us recomanem visitar la pàgina web del govern francès.

Disneyland París COVID

Passi vacunació per entrar a Disneyland París 2022

ACTUALITZACIÓ 14/03/2022 – A partir del dilluns 14 de març del 2022, ja no cal presentar el certificat COVID per accedir a Disneyland París.

Per accedir a Disneyland París, tant als parcs, com als hotels, com al Disney Village, tots els més grans de 12 anys i 2 mesos han de demostrar una d’aquestes tres situacions:

 • Que es disposa de la pauta de vacunació completa. Ha d’haver passat un temps després de l’última dosi: 7 dies després de la segona dosi a vacunes de 2 dosis, 4 setmanes després de la dosi a les vacunes d’1 dosi, i 7 dies després de la dosi per a les persones que només reben 1 dosi per haver passat la COVID. Caldrà disposar també de la vacuna de reforç si fa més de 4 mesos de la darrera dosi a vacunes de dues dosis, o més de 2 mesos a vacunes d’1 dosi.
 • Que s’ha passat la COVID en els darrers 6 mesos. Cal presentar una prova PCR o d’antígens positiva feta entre 11 dies i 6 mesos abans de la visita a Disneyland París.
 • Que no es pot rebre la vacuna per raons mèdiques. És imprescindible presentar un certificat oficial de contraindicació mèdica.
 • Els menors de 12 a 15 anys poden presentar un test PCR o d’antígens negatiu fet les darreres 24 hores. El test s’haurà de fer cada dia que es vulgui visitar el complex, no val fer només un test el primer dia que s’arriba a Disneyland París.

Aquests requisits són els que ha establert el govern francès per a totes les persones que volen accedir a llocs públics de lleure

Disneyland París 2022

Punts on fer-se PCR o test d’antígens a Disneyland Paris

Al Disney Village s’ha instal·lat un centre habilitat que està operatiu diàriament des de les 8.00 fins a les 20.00 hores on es realitzen proves PCR i test d’antígens de pagament (64 € les PCR i 45 € els test d’antígens). S’hi pot acudir sense cita prèvia, però és recomanable reservar hora per evitar cues no desitjades.

Per obtenir més informació i reservar una cita, podeu visitar la següent pàgina web: https://disney.loxamed.fr/

A França també es poden fer les proves d’antígens a les farmàcies (al centre comercial de Val d’Europe n’hi ha una). En aquest cas, el preu dels tests per a estrangers és de 29 € (és el preu establert pel govern).

Disneyland París 2022

He donat positiu durant el meu viatge

Si mentre esteu de viatge a Disneyland París doneu positiu per COVID, us haureu de quedar a França per fer la quarantena.

Si teniu la pauta de vacunació completa (incloent-hi la dosi de reforç) la quarantena és de 7 dies, encara que es pot reduir a 5 si esteu dos dies sense símptomes i us feu un test que dóna negatiu. Si no teniu la pauta de vacunació completa, la quarantena és de 10 dies, però es pot reduir a 7 amb les mateixes condicions anteriors.

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Soc la Laia, una periodista de Tarragona apassionada dels viatges i la fotografia.

Potser t’interessa


 

Com arribar a Efteling

Com arribar a Efteling

Submergir-se al món màgic i encantat del parc temàtic Efteling és una experiència inoblidable per a visitants de totes les edats. Ubicat a Kaatsheuvel, als Països Baixos, aquest parc captiva els seus visitants amb atraccions emocionants, espectacles impressionants i...

Publicitat


 


Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompteTambé et pot interessar

Com arribar a Efteling

Com arribar a Efteling

Submergir-se al món màgic i encantat del parc temàtic Efteling és una experiència inoblidable per a visitants de totes les edats. Ubicat a Kaatsheuvel, als Països Baixos, aquest parc captiva els seus visitants amb atraccions emocionants, espectacles impressionants i...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!