fbpx

Preguntes i respostes sobre Disneyland® París 2021. Totes les novetats que has de saber abans de viatjar a la màgia

by | 4 ag. 2021

Si estàs planejant un viatge a Disneyland® París durant aquest 2021 i és la primera vegada que visitaràs el parc és possible que et sorgeixin molts dubtes. És normal, a tots ens ha passat.

No és un viatge barat, hi ha moltíssimes opcions d’entrades, allotjaments, transports… i és normal que vulguis que la teva experiència sigui el més positiva i gratificant possible. Per intentar ajudar-te, hem preparat aquest article amb un munt de preguntes i respostes amb tot el que creiem que has de saber abans d’anar a Disneyland París 2021. La majoria d’elles són les mateixes que ens plantejàvem nosaltres abans d’anar al complex per primera vegada.

Com és Disneyland® París?

Disneyland® París està format per dos parcs temàtics, Disneyland Park i Walt Disney Studios, i una zona d’oci i restauració, coneguda com Disney Village.

A més, dins el complex també hi ha set hotels temàtics, els anomenats hotels Disney.

novetats Disneyland París 2021

On està Disneyland® París?

Encara que porti el nom de París, heu de tenir en compte que Disneyland® París no està a París, sinó en una localitat propera, Marné La Vallée, a uns 30 quilòmetres de la capital francesa.

Quin és l’aeroport més proper a Disneyland® París?

A París hi ha tres aeroports: Charles de Gaulle (CDG), Orly (ORY) i Beauvais (BVA). Des dels tres es pot arribar al parc amb relativa facilitat, ara bé, per proximitat us diríem que el millor és volar a Charles de Gaulle o a Orly, que estan a 40 km i 48 km de distància de parc, respectivament.

De fet, el més proper i pràctic és Charles de Gaulle, ja que disposa de connexió directa amb el parc a través del tren d’alta velocitat. El trajecte dura menys de 15 minuts.

Com arribar des de l’aeroport a Disneyland París?

Els aeroports de Charles de Gaulle i Orly estan molt ben connectats amb Disneyland® París amb transport públic.

Els trens RER, que serien l’equivalent als rodalies, són l’opció més econòmica per anar des de Charles de Gaulle o Orly a Disneyland® París, encara que haureu de fer transbord, ja que no hi ha cap línia que vagi directa. Des Charles de Gaulle sí que hi ha connexió directa amb el TGV, el tren d’alta velocitat.

Si preferiu l’autobús, hi ha un servei de bus llançadora que cobreix el trasllat entre els aeroports de Charles de Gaulle i Orly i el parc Disneyland® París. Es diu Magical Shuttle Bus i és el mètode més directe per anar als hotels, ja que té parada a tots ells.

Finalment, també podeu optar pel transport privat. A priori pot semblar l’opció més cara, però en funció del nombre de persones que viatgeu, us pot sortir a compte. Tan sols heu de fer la reserva i un xofer us esperarà a la terminal d’arribades amb un cartell amb el vostre nom per portar-vos fins al vostre allotjament.

Per ampliar la informació us recomanem llegir aquest article on expliquem amb tot detall com arribar a Disneyland® París des de l’aeroport.

llegar a Disneyland París desde el aeropuerto

On allotjar-se per visitar Disneyland® París?

Dins el complex hi ha set hotels temàtics, els anomenats hotels Disney. Però, molt a prop dels parcs també hi ha els coneguts com hotels associats. Tant els uns com els altres, teniu l’opció de contractar-los a través de la pàgina web de Disneyland París amb entrades incloses.

Quines diferències hi ha entre ells? A part del preu, allotjar-se en un hotel Disney ofereix la possibilitat de gaudir de les Extra Magic Hours o de contractar un pla de menjar, per exemple. Us aconsellem llegir amb atenció la nostra guia d’hotels i apartaments de Disneyland® París per aclarir tots els vostres dubtes.

Quins hotels Disney estan oberts el 2021?

Actualment estan oberts el Disney ‘s Hotel New York – The Art of Marvel, el Disney’ s Newport Bay Club, el Disney ‘s Hotel Cheyenne i el Disney’ s Davy Crockett Ranch.

Està previst que el Disney ‘s Hotel Santa Fe obri per a la temporada de Halloween, concretament el 23 d’octubre de 2021, mentre que el Disney’ s Sequoia Lodge reobrirà l’1 de desembre de 2021, amb la mirada posada en la temporada de Nadal.

L’Hotel Disneyland es troba actualment en renovació i romandrà tancat fins a nou avís. Tot apunta que podria obrir a la primavera de 2022, coincidint amb les celebracions del 30è aniversari de Disneyland® París.

hotels Disney

És possible trobar ofertes per Disneyland® París?

És habitual que la pàgina oficial de Disneyland® París ofereixi ofertes puntuals d’allotjament gratuït per als nens, contractació gratuïta dels plans de menjar… Són ofertes que no sempre estan disponibles i que solen trobar-se amb més freqüència si es vol viatjar en temporada baixa. Tot i això, us recomanem que mireu sempre a la seva pàgina web quines opcions us ofereixen. Sempre que hem anat a el parc, el millor preu l’hem trobat reservant pel nostre compte a la pàgina web oficial un paquet d’allotjament amb entrades.

Quin preu tenen les entrades per Disneyland® París?

El preu de les entrades per Disneyland® París varia en funció del dia que es vulgui visitar el parc, ja que hi ha dies considerats temporada alta, mitja i baixa. Així doncs, l’entrada d’un dia costa:

 • Els dies de temporada baixa 59,00 €/adult (12+) o 54,00 €/nen (3-11)
 • Els dies de temporada mitjana 79,00 €/adult (12 +) o 73,00 €/nen (3-11)
 • Els dies de temporada alta 89,00 €/adult (12+) o 82,00 €/nen (3-11)

Aquest és el preu per accedir a un sol parc, a Disneyland Park o Walt Disney Studios. En el cas que vulgueu accedir als dos parcs en un mateix dia els preus són els següents:

 • Els dies de temporada baixa 79,00 €/adult (12+) o 74,00 €/nen (3-11)
 • Els dies de temporada mitjana 99,00 €/ adult (12+) o 93,00 €/ nen (3-11)
 • Els dies de temporada alta 109,00 €/ adult (12+) o 102,00 €/nen (3-11 )

Els menors de 3 anys poden accedir gratuïtament als parcs Disney. 

Per consultar quines dates corresponen a cada temporada i els preus exactes, us recomanem comprovar-ho a la pàgina oficial de venda d’entrades de Disneyland® París.

Si la vostra intenció és estar més d’un dia consecutiu a Disneyland® París, heu de saber que, en aquest cas, el preu per dia disminueix i totes les entrades inclouen accés als dos parcs.

On puc comprar les entrades per Disneyland® París?

Actualment, les entrades per Disneyland® París s’han de comprar amb antelació, ja que la venda a les taquilles està suspesa.

entrades Disneyland París

Surt a compte el passi anual?

Si tens intenció d’estar més de quatre dies al parc o visitar-lo un parell de vegades en el mateix any, el passi anual et sortirà més a compte que comprar entrades soltes. A més, ofereixen avantatges com descomptes en botigues, als restaurants, als hotels Disney… 

Hi ha quatre varietats diferents de passi anual:

 • Discovery: 179 €
 • Magic Flex: 259 €
 • Magic Plus: 299 €
 • Infinity: 499 €

A part de el preu, s’ha de tenir en compte que no tots ells permeten l’accés al parc els dies que es vulgui. Per exemple, el passi Discovery només permet accedir a parc durant 150 dies a l’any, que solen estar repartits entre setmana i fora de temporades altes, com l’estiu o Nadal.

Tota la informació sobre les condicions i avantatges dels passis anuals pot trobar-se aquí. Tingueu en compte que els passis anuals no es poden comprar en línia. Cal anar a les taquilles del parc o trucar al 901 51 55 55.

Quant costa anar a Disneyland París?

La resposta a aquesta pregunta és molt relativa ja que dependrà molt dels dies que vulgueu anar-hi i també del tipus d’hotel en el qual us vulgueu allotjar.

De forma orientativa us diríem que per a una estada en temporada baixa de dues nits en hotel Disney, amb entrades per a tres dies als parcs, per a dos adults i un nen, calculeu uns 700-800 € en un hotel de categoria baixa i uns 1.400-1500 € si us allotgeu en un dels hotels de màxima categoria.

Què són els plans de menjar de Disneyland® París?

Si decidiu allotjar-vos en un hotel Disney, us oferiran la possibilitat de contractar un pla de menjars. Hi ha tres categories: Standard, Plus i Premium, que poden reservar-se com a mitja pensió o com a pensió completa. En funció de la categoria escollida, podreu menjar a uns o altres restaurants.

En cada pla de menjar es donen bons al visitant que serveixen per pagar als restaurants, ja que tenen valor monetari. Així doncs, si voleu anar a un restaurant de més categoria a la qual heu contractat podreu fer-ho sense problemes abonant la diferència en el mateix restaurant. També podeu anar a un restaurant de categoria més baixa, però, en aquest cas, no us tornaran la diferència tot i que el valor monetari d’aquest sigui inferior.

Us recomanem llegir la nostra guia de restaurants i plans de menjar a Disneyland® París on trobareu tot això explicat amb molt més detall.

Això si, heu de tenir en compte que només podeu contractar un pla de menjar si reserveu un paquet d’allotjament amb entrades en un hotel Disney. 

restaurants i plans de menjar

Quin és l’horari d’obertura dels parcs?

Durant l’estiu de 2021 Disneyland Park està obert de 9.30 a 21.00 hores, mentre que Walt Disney Studios obre de 9.30 a 18.00 hores. A partir del mes de setembre l’horari no està disponible, així que us recomanem consultar els horaris oficials per a les dates exactes de la teva visita.

Heu de tenir en compte que els visitants amb un passi anual o que s’allotgin en un hotel Disney tenen accés a Disneyland Park a partir de les 8.30 hores, gràcies al que s’anomena Extra Magic Time.

Hi ha restriccions COVID per visitar Disneyland® París el 2021?

Per accedir a Disneyland París 2021 és imprescindible presentar el passi sanitari en format digital o en paper, per verificar un dels tres supòsits:

 • Que un visitant estigui completament vacunat (amb una vacuna aprovada per l’EMA):
  • 7 dies després de la segona dosi de les vacunes de Pfizer, Moderna o AstraZeneca (de dues dosis);
  • Quatre setmanes després de la dosi de la vacuna de Johnson & Johnson (una sola dosi);
  • 7 dies després de la dosi administrada a persones que ja han passat el COVID-19 (només cal una dosi).
 • O que un visitant tingui un test (PCR o antígens) amb un resultat negatiu en les últimes 48 hores;
 • O per a persones que han passat el Covid-19: el resultat d’una RT-PCR positiva o un test d’antígens que acrediti que la persona ha passat el Covid-19 i que ha transcorregut un període de temps d’almenys 11 dies i màxim 6 mesos des que es va obtenir el resultat de el test (considerat com un certificat de recuperació).

Els visitants poden presentar qualsevol forma de passi sanitari en paper o en format digital, que inclogui un codi QR, inclòs el certificat digital COVID de la UE o equivalent per a països que no pertanyen a la Unió Europea , que compleixi amb els criteris descrits anteriorment. Per obtenir més informació sobre el passi sanitari, incloses les últimes actualitzacions, us recomanem visitar la pàgina web del govern francès

Puc fer-me una prova PCR a Disneyland® París?

Al Disney Village s’ha instal·lat un centre habilitat que està operatiu diàriament des de les 08.00 fins a les 20.00 hores on es realitzen proves PCR i test d’antígens de pagament. S’hi pot assistir sense cita prèvia, però és recomanable reservar hora per evitar cues indesitjades.

Per obtenir més informació i reservar una cita, podeu visitar la següent pàgina web: https://disney.loxamed.fr/

Hi ha espectacles i trobades amb personatges a Disneyland París 2021?

Aquesta temporada les trobades amb els personatges es mantenen igual que en 2020. Un no pot acostar-s’hi, però s’han establert els anomenats “selfie spot” i podreu seguir tenint les tradicionals fotos amb ells. A més, us diria que hi ha més que mai i que encara que hi hagi certa distància interactuen moltíssim. Tot i que és bonic que els nens puguin abraçar els seus personatges favorits, us asseguro que la màgia de veure’ls no es perd encara que hi hagi distància pel mig. 

Pel que fa als espectacles, de moment estan cancel·lats. També s’han suspès les cavalcades, però, sense previ avís per evitar aglomeracions, al llarg del dia es poden veure petits desfilades o espectacles breus a l’escenari que hi ha just al costat del castell.

novetats Disneyland París 2021

Està en obres al castell?

Efectivament. El gener de 2021 va començar la primera reforma que se li ha fet al castell de la Bella Dorment des de l’obertura de Disneyland® París. Així doncs, durant tota la temporada 2021 el castell estarà cobert amb una lona temàtica que replica la seva imatge. Tot i això, es podrà accedir a les botigues que hi ha al seu interior, ja que no estarà completament tancat.

La previsió és que la reforma estigui acabada la primavera del 2022, coincidint amb l’inici de les celebracions del 30è aniversari.

Quant de temps es necessita per visitar Disneyland París?

Si és la vostra primera vegada al complex, és possible que no sapigueu si podeu veure-ho tot en un dia o si necessitareu diversos dies. Primer de tot, comentar-vos que en un dia és impossible visitar els dos parcs sense morir en l’intent.

Com a mínim, us recomanem dedicar tres dies per explorar bé els parcs. Són molt grans, especialment Disneyland Park, i, en funció de l’època de l’any, haureu d’invertir força temps en cues. Nosaltres us diríem que, per a una primera visita, destineu un parell de dies a Disneyland Park i un a Walt Disney Studios.

Petit Train du Cirque

Quina edat és la més recomanada per anar-hi amb nens?

Per experiència pròpia us diria que qualsevol edat és bona. La nostra filla va estar amb menys de dos anys en Magic Kingdom a Orlando i va gaudir moltíssim. Ara bé, quan va trepitjar Disneyland® París amb tres anys i mig, ¡va al·lucinar! 

Era molt més conscient de tot, ja era una apassionada de les princeses i els personatges Disney i ho va gaudir moltíssim. Encara havíem marxat que ja deia que volia tornar amb els seus avis per ensenyar-los-hi tot.

Així doncs, us diríem que a partir dels 3 o 4 anys els nens gaudiran del parc al màxim, especialment si els hi agraden els personatges Disney. A més, és el moment en que encara creuen tots els personatges són de veritat i això és impagable.

Si el vostre objectiu és que pugin en el màxim d’atraccions possibles, potser espereu fins als 6 o 7 anys. Encara que hi ha poques restriccions d’altura, només a les muntanyes russes, si són molt petits no gaudiran massa d’algunes atraccions. 

Si els vostres fills són menors de 3 anys podeu aprofitar l’avantatge que entren gratuïtament al parc, però no us oblideu el cotxet, ja que pels parcs es camina moltíssim i pot ser molt esgotador per a ells.

trobades personatges Disney

Quina és la millor època per viatjar a Disney?

Si el vostra dubte és quan la climatologia és més favorable, a l’estiu sol ser el millor moment, tot i que el clima a la regió de París és molt variable i us podeu trobar amb dies molt plujosos durant els mesos de juliol i agost.

A l’hivern podeu trobar-vos amb dies molt freds i humits, encara que és un moment de menor afluència de visitants, així que podreu gaudir de parc amb menys gent i menys temps d’espera.

Sens dubte, us diria que si podeu viatjar a la primavera o a la tardor, especialment en dies entre setmana, és quan es poden donar les millors casuístiques: temperatures ni molt fredes ni molt càlides, preus més assequibles i afluència de gent baixa.

En el nostre cas, hem estat al parc al juliol, octubre i desembre, coincidint amb la temporada de Nadal, i la millor experiència va ser, sense cap dubte, a l’octubre. Poca gent i una temperatura súper agradable.

Aprofitar la visita al màxim amb l’app oficial 

Per aprofitar al màxim la vostra estada a Disneyland® París us recomanem descarregar-vos l’app oficial. Està disponible a Google Play i a l’App Store

A través d’aquesta podreu saber els temps d’espera aproximats a les atraccions, els horaris dels espectacles i trobades amb personatges, informació d’accessibilitat a les atraccions, informació sobre els restaurants… Pot funcionar amb GPS, així que pot informar-te al minut de la situació en cada espai proper a la teva ubicació en cada moment.

Encara que a França no hi ha itinerància, heu de saber que a Disneyland® París hi ha wifi i aquest funciona prou bé. Així que podreu estar connectats en tot moment.

Si encara us queda algun dubte per resoldre, ens podeu deixar la consulta en els comentaris o bé escriure’ns un mail.

 

Més articles sobre Disneyland® París:

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Soc la Laia, una periodista de Tarragona apassionada dels viatges i la fotografia.

Potser t’interessa


 

Com arribar a Efteling

Com arribar a Efteling

Submergir-se al món màgic i encantat del parc temàtic Efteling és una experiència inoblidable per a visitants de totes les edats. Ubicat a Kaatsheuvel, als Països Baixos, aquest parc captiva els seus visitants amb atraccions emocionants, espectacles impressionants i...

Publicitat


 


Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompteTambé et pot interessar

Com arribar a Efteling

Com arribar a Efteling

Submergir-se al món màgic i encantat del parc temàtic Efteling és una experiència inoblidable per a visitants de totes les edats. Ubicat a Kaatsheuvel, als Països Baixos, aquest parc captiva els seus visitants amb atraccions emocionants, espectacles impressionants i...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!