fbpx

Sobre nosaltres

De ruta en família és un blog de viatges d’una petita família de Tarragona, formada per l’Àlex, la Laia i la petita Aina, que aspira a anar coneixent a poc a poc tots aquells meravellosos racons que amaga el món.

L’Àlex i la Laia (qui us escriu) vam créixer voltant per Europa amb els nostres progenitors. L’un amb el camió del seu pare i l’altre amb els viatges organitzats que acostumaven a reservar els pares cada estiu.

Tot i haver compartit escola, barri i universitat, no ens vam conèixer fins que el periodisme va unir els nostres camins laborals. A partir d’aquí, el 2013, vam decidir començar a recórrer el món junts i estrenar destinacions i, fins i tot, continents desconeguts per tots dos.

Encara que De ruta en família neix, oficialment, a l’octubre del 2018, és l’hereu del blog Històries d’una càmera, fundat l’abril de 2014.

El mes de març de 2017 la família va créixer i a les nostres aventures pel món s’hi va afegir una petita viatgera: l’Aina. Des de llavors, els viatges en parella han passat a ser viatges en família, perquè sí, es pot viatjar amb nens. De fet, tal com van fer amb nosaltres, considerem que conèixer el món és un dels millors aprenentatges que podem donar-li a l’Aina.

No viatgem entre grans luxes, ni tampoc som motxillers. Com qualsevol altre, treballem un porró d’hores cada dia, esperant l’oportunitat d’haver pogut arreplegar uns quants estalvis i d’ajuntar uns dies de festa o de vacances per fer una escapada o un gran viatge. Perquè no, no som rics, ni vivim de l’aire. Estalviem com qualsevol altra família i som nosaltres mateixos els qui organitzem els viatges i rebusquem per internet la millor oferta per viatjar barat, però sense renunciar a la comoditat d’una habitació doble amb bany privat.

 

Així doncs, si has arribat fins aquí, sàpigues que al nostre blog, De ruta en família, hi trobaràs els relats d’uns quants viatges en parella i també els quaderns de viatge des que som una família de tres. No podem presumir de ser uns grans nòmades, però l’Aina pot dir que amb quatre mesos va pujar per primera vegada a un avió i que, d’aquí poc, amb menys de dos anys, creuarà l’Atlàntic per primera vegada (cosa que nosaltres vam estar més de 30 anys a aconseguir!).

Sobre el nostre blog

Encara que De ruta en família neix, oficialment, a l’octubre del 2018, és l’hereu del blog Històries d’una càmera, fundat l’abril de 2014, on durant més de quatre anys vam estar compartint les nostres aventures en parella.

A les primeres classes de la universitat van començar a parlar-nos de l’ètica del periodisme i, des de llavors, això és quelcom que ens prenem molt seriosament. Per què us diem això? Doncs perquè si ets un lector que busca informació o una marca que busca promocionar-se volem que sàpigues com treballem. Perquè sí, tenim unes normes a l’hora de publicar els nostres articles.

Quin és el nostre codi ètic?

Només parlem d’experiències pròpies i reals

Tots els articles que trobareu publicats en aquest blog són de viatges, experiències o activitats que hem realitzat personalment.

És possible que alguna de les experiències sigui gràcies a una col·laboració? Sí, però ho especificarem clarament i la nostra opinió serà autèntica. Si no ens ha agradat, no ens n’amagarem.

A De ruta en família no trobaràs cap recomanació o informació sobre destinacions a les quals no hem estat i sobre les quals no haguem investigat prèviament.

Només hi escrivim nosaltres i no copiem contingut

A De ruta en família només hi publiquem articles nosaltres i tot el contingut és propi. Evidentment, hi pot haver informació sobre destinacions molt populars que s’assembli al d’altres blogs, però, senyors, és que hi ha alguna cosa que encara no estigui a la xarxa?

Totes les fotografies (si no s’indica el contrari) són de la nostra autoria i propietat i la seva reproducció està prohibida sense permís previ. Bàsicament, per això hi posem sempre la marca d’aigua per disuadir als lladres fotogràfics.

Totes les fotografies (si no s’indica el contrari) són de la nostra autoria i propietat i la seva reproducció està prohibida sense permís previ. Bàsicament, per això hi posem sempre la marca d’aigua per disuadir als lladres fotogràfics.

 

No comprem seguidors ni inflem les nostres dades

Encara que les nostres xifres no són estratosfèries, estem molt satisfets de poder dir que són reals. Tenim pocs seguidors a les xarxes socials? Però, els que tenim hi són perquè hi volen ser i n’estem orgullosos.

Treballem amb enllaços d’afiliat

A la gran majoria dels nostres articles hi ha enllaços d’afiliat. Què són exactament? Són enllaços de marques a través dels quals, si el lector realitza una compra, rebem una petita comissió que ens ajuda a mantenir viu i actualitzat aquest blog

Únicament treballem amb marques afiliades que hem provat i l’ús d’aquest enllaç no suposa cap increment de preu cap al lector.

Col·laboracions

Estem oberts a col·laborar amb marques, sempre i quan tinguin clara i acceptin la nostra forma de treballar. En el cas que en algún article es recomani una marca, servei o producte amb qui hem col·laborat, s’especificarà clarament perquè el lector sàpiga que darrere d’aquella informació hi ha una col·laboració entre una empresa i nosaltres.

Blogtrips

Ens agrada participar en blogtrips per conèixer les noves propostes de les destinacions. Evidentment, com a prescriptors i periodistes ens encanta poder informar als nostres lectors de qualsevol novetat en matèria de viatges de la qual ells es podrien beneficiar. Això sí, com comentàvem anteriorment, l’opinió dels articles serà independent.