Visitar el Pavelló Daurat o Kinkaku-ji, el símbol de Kyoto i de tot el Japó

by | Última actualització març 16, 2023

Tal com passa amb Tòquio, la ciutat de Kyoto és enorme i la manera més senzilla d’organitzar-hi una visita és distribuir el recorregut tenint en compte els diferents districtes/barris de la ciutat.

Així és com ho vam fer nosaltres, de manera que cada dia decidíem quin o quins barris descobriríem durant la jornada i considero que també és la manera més clara i senzilla de distribuir totes les entrades del blog que dedicarem a parlar de Kyoto, tal com ja hem fet amb els articles sobre Tòquio.

Després d’explicar-vos què visitar al sud d’Higashiyama i també què visitar al nord d’Higashiyama, en aquesta ocasió anirem fins al nord-oest de la ciutat, on hi ha una de les imatges més icòniques de Kyoto: el Pavelló Daurat.

Què visitar al nord-oest de Kyoto?

A continuació, us enumerem els espais més populars de la zona nord-oest Kyoto, on destaca per sobre de la resta l’anomenat Pavelló Daurat.

També hi trobareu informació sobre les línies de metro o d’autobús que arriben a cada un d’aquests indrets i, en el cas que procedeixi, els seus horaris d’obertura i el preu de l’entrada.

Kinkaku-ji (temple budista)

És el famós Pavelló Daurat. L’edifici original es va construir el 1397 com a casa de retir del sogún Ashikaga Yoshimitsu. El seu fill la va convertir en temple.

El 1950 un jove monjo estava obsessionat amb el temple i el va cremar i el 1955 es va acabar la reconstrucció que va seguir fidelment el disseny original, però se li va afegir làmines de pa d’or a les plantes inferiors.

És MOLT recomanable anar-hi a primera hora del matí, tot i això, tingueu en compte que hi haurà una gentada. Nosaltres hi vam arribar més de mitja hora abans de l’obertura de portes i la cua per accedir-hi ja feia por.

Suposo que aquesta massificació va ser la que va fer que ens agradés molt més el pavelló de plata, tal com us vam explicar en aquest recorregut pel nord del barri d’Higashiyama.

  • Horari: de 9 a 17 h.
  • Preu: 400 iens
  • Arribar-hi amb autobús: City Bus 205 des de l’estació de Kyoto fins a Kinkakuji-michi o City Bus 59 des de Sanjo-Keihan fins a Kinkakuji-mae

El Pavelló Daurat va ser l’únic que nosaltres vam visitar en aquesta zona perquè no teníem molt més temps, però si vosaltres voleu dedicar més estona a aquest barri, us deixem la informació de dos temples més.

Ryōan-ji (temple budista)

Fundat el 1450, la seva principal atracció és el jardí, d’estil kare-sansui (jardí sec). Limitada per murs de terra, hi ha una austera col·lecció de 15 roques, aparentment a la deriva en un mar d’arena. El dissenyador, que no es coneix, no va donar-ne cap explicació. El mirador acostuma a estar ple de gent. Una de les zones més boniques és l’estanc Kyoyo-chi.

Des de Kinkaku-ji hi ha uns 30 minuts caminant.

  • Horari: de 8 a 17 h.
  • Preu: 500 iens
  • Arribar-hi amb autobús: City Bus 59 des de Sanjo-Keihan fins a Ryoanji-mae

Ninna-ji (temple budista)

Va ser construït el 842, tot i que els temples actuals i la pagoda de cinc pisos són del segle XVII. La entrada al recinte és gratuïta, però s’ha de pagar per entrar en alguns edificis.

La zona està plena de cirerers que són d’una espècie tardana que acostuma a florir a finals de maig.

  • Horari: de 9 a 17 h.
  • Preu pavelló i sala del tresor: 500 iens
  • Arribar-hi amb autobús: City Bus 59 des de Sanjo-Keihan fins a Omuro Ninna-ji

El mapa del nord-oest de Kyoto

Per finalitzar aquest article, us deixem un mapa amb els punts d’interès del nord-oest de Kyoto enumerats anteriorment, perquè us sigui una mica més senzill orientar-se.

Més articles pràctics per organitzar la teva visita a Kyoto o el teu viatge al Japó:

 

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Soc la Laia, una periodista de Tarragona apassionada dels viatges i la fotografia.

Potser t’interessa


 

Requisits per viatjar al Japó el 2023. Hi ha restriccions per COVID?

Requisits per viatjar al Japó el 2023. Hi ha restriccions per COVID?

ACTUALITZAT L'1 DE JUNY DE 2023 El Japó ha estat un dels països que més ha trigat a obrir les portes al turisme després de la pandèmia per COVID, però segueix havent-hi algun tipus de requisit per viatjar al Japó el 2023? L'11 d'octubre del 2022 es va reinstaurar...

Publicitat


 



Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte



També et pot interessar

Requisits per viatjar al Japó el 2023. Hi ha restriccions per COVID?

Requisits per viatjar al Japó el 2023. Hi ha restriccions per COVID?

ACTUALITZAT L'1 DE JUNY DE 2023 El Japó ha estat un dels països que més ha trigat a obrir les portes al turisme després de la pandèmia per COVID, però segueix havent-hi algun tipus de requisit per viatjar al Japó el 2023? L'11 d'octubre del 2022 es va reinstaurar...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *