fbpx

Tuna Tour, nedant entre tonyines roges a l’Ametlla de Mar

by | 11 jul. 2016

Aquest cap de setmana vam tenir l’oportunitat de provar una experiència, juntament amb altres bloggers de viatges i gastronomia, de la qual feia temps que sentíem a parlar: el Tuna Tour.

El Tuna Tour és una activitat d’oci impulsada pel grup pesquer Balfegó que et permet nedar entre tonyines roges a les piscines de cria que tenen davant de la costa de l’Ametlla de Mar, a unes 2,5 milles de distància.

tuna tour en la Ametlla de Mar

Així doncs, a primera hora del matí, enfundats en els nostres banyadors i carregats amb tot l’equip fotogràfic, vam dirigir-nos cap al port de l’Ametlla de Mar que és el punt de sortida del catamarà Balfegó Tour. Un cop a dalt, durant els vint minuts de travessia, es visualitza un vídeo en què s’explica tot el procés de cria d’aquestes tonyines que són únicament per a consum humà.

Un cop arribats, el personal de l’embarcació dóna unes quantes indicacions de seguretat i convida els presents a banyar-se en una de les piscines on hi ha al voltant de 300 tonyines que mesuren entre 1 i 3 metres i que poden arribar a pesar fins a 300 quilos.

No us enganyaré que en un primer moment no ve gaire de gust. Des del vaixell es veu la mida de les tonyines i fa força impressió i l’aigua no és que estigui del tot neta, però res que una dutxa posterior no pugui solucionar. Així doncs, amb ulleres i tub d’snorkel, grans i petits fan cap a l’aigua per contemplar de ben a prop aquests animals gegants.

Tot i que tens la sensació és que en qualsevol moment poden donar-te un cop, les grans tonyines no se t’acosten. És més fàcil que xoquis amb les aletes o els peus de la gent que s’està banyant amb tu que no pas que et toqui una tonyina.

En el cas que sigueu aficionats al busseig, sapigueu que també s’ofereix la possibilitat de fer immersió a les piscines per contemplar-los a major profunditat.

Un cop s’acaba l’estona de bany i el catamarà retorna al port de l’Ametlla de Mar, durant el trajecte s’ofereix una petita degustació de tonyina roja a tots els participants que està increïblement bona. En definitiva, és una activitat diferent i molt recomanable, sobretot si es viatja amb família.

A la pàgina web del Tuna Tour Experience podreu trobar més informació sobre aquesta activitat i els horaris i les tarifes, que van des dels 30€ fins als 75€ en funció de la temporada i de l’experiència que es vulgui viure.

Per acabar, us deixem aquest vídeo resum que vam poder gravar durant la nostra experiència al Tuna Tour.

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Som l’Àlex, la Laia i la becària, una petita família viatgera de Tarragona.

Potser t’interessa


 

Els plans més xulos per gaudir de Benicàssim amb nens

Els plans més xulos per gaudir de Benicàssim amb nens

Sentir el nom de Benicàssim va lligat, per a molts de nosaltres, a la música i al festival que se celebra anualment a la localitat. Però, sabies que és una destinació ideal per gaudir en família? Amb unes excel·lents comunicacions per carretera, és un municipi...

Aimia Hotel, un fantàstic allotjament familiar a Port de Sóller

Aimia Hotel, un fantàstic allotjament familiar a Port de Sóller

Si us demanem que us imagineu Mallorca, el més probable és que us vingui al cap la imatge d’una platja d’arena blanca i aigües turqueses. Sabíeu, però, que la regió més bonica de l’illa és plena de muntanyes, de carreteres estretes i de petites cales de còdols?  Ens...

Sant Sebastià amb nens. Què veure i fer en família a Donosti

Sant Sebastià amb nens. Què veure i fer en família a Donosti

He de confesar que Sant Sebastià és una de les ciutats que més m’agraden d’Euskadi. Senyorial i elegant, conserva vestigis de la Belle Époque, aquells temps en què la reina regent Maria Cristina, vidua d’Alfons XII, estiuejava al Palau de Miramar, que van fer que...

Publicitat


 
Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 7% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte
Necessites canviar moneda? Beneficia’t d’un descompte amb el codi ENFAMILIATambé et pot interessar

Els plans més xulos per gaudir de Benicàssim amb nens

Els plans més xulos per gaudir de Benicàssim amb nens

Sentir el nom de Benicàssim va lligat, per a molts de nosaltres, a la música i al festival que se celebra anualment a la localitat. Però, sabies que és una destinació ideal per gaudir en família? Amb unes excel·lents comunicacions per carretera, és un municipi...

Aimia Hotel, un fantàstic allotjament familiar a Port de Sóller

Aimia Hotel, un fantàstic allotjament familiar a Port de Sóller

Si us demanem que us imagineu Mallorca, el més probable és que us vingui al cap la imatge d’una platja d’arena blanca i aigües turqueses. Sabíeu, però, que la regió més bonica de l’illa és plena de muntanyes, de carreteres estretes i de petites cales de còdols?  Ens...

Sant Sebastià amb nens. Què veure i fer en família a Donosti

Sant Sebastià amb nens. Què veure i fer en família a Donosti

He de confesar que Sant Sebastià és una de les ciutats que més m’agraden d’Euskadi. Senyorial i elegant, conserva vestigis de la Belle Époque, aquells temps en què la reina regent Maria Cristina, vidua d’Alfons XII, estiuejava al Palau de Miramar, que van fer que...

2 Comments

 1. Gema E Santiago Garrido

  La veritat és que al principi fa una mica de cosa banyar-se. Després no vols sortir. I la degustació de tonyina es espectacular. És tota una experiència.

  Reply
  • Laia Díaz

   Va ser una activitat molt divertida i curiosa. Moltes gràcies per tot! 🙂

   Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *