fbpx

Descomptes per viatjar

Si estàs planificant un viatge i busques la manera d’estalviar-te uns calerons, has arribat a la pàgina adequada. A continuació, hi trobaràs un llistat de descomptes i ofertes que són les que nosaltres usem per abaratir els nostres viatges.

Has de saber que el que trobaràs en aquesta pàgina i en molts dels nostres articles són enllaços d’afiliat. Què vol dir això? Si com a lector realitzes una compra a través d’algun d’aquests enllaços, nosaltres rebrem una petita comissió però, per a tu, no suposarà cap increment de preu, al contrari, en alguns casos t’oferim un descompte com agraïment a la teva fidelitat. 

Per nosaltres és un gest molt important, ja que ens ajuda a mantenir viu i actualitzat el blog. A més, és imprescindible que sàpigues que únicament treballem amb marques afiliades que hem provat i que ens ha agradat el servei que ens han ofert.

 

Descompte del 5% al 20% en assegurances de viatge

Per nosaltres és imprescindible viatjar amb una assegurança de viatges, especialment des que va néixer la nostra filla. L’únic cop que l’hem hagut d’utilitzar (per unes febres de la petita) la resposta ha estat més que excel·lent. Per ser el nostre lector t’oferim un 5% de descompte a Mondo Seguros que és acumulable a altres promocions que realitza Mondo com el que ofereix per viatjar en grup, per ser família nombrosa, etc.

És tan fàcil com entrar a la pàgina web a través del nostre enllaç i se t’aplicarà el descompte Mondo automàticament a qualsevol de les assegurances de viatge que triïs.

 

Descomptes per reservar allotjaments

 

Entre un 10 i un 15 % de descompte amb Booking

Sense cap mena de dubte, Booking és el nostre comparador d’allotjaments per excel·lència. Hi ha hotels de tot tipus i preus, també apartaments; la navegació per la seva web i la seva app són molt intuïtives; i, el que més ens agrada, és molt fàcil trobar-hi propostes que ofereixen molta flexibilitat de cancel·lació.

A més, si et registres a la plataforma, a mesura que vas fent reserves et van augmentant de nivell Genius. Quan arribes al nivell 2 t’oferiran habitualmen descomptes d’entre el 10 i el 15 %, esmorzars gratuïts o, fins i tot, la possibilitat de canviar la categoria de l’habitació pel mateix preu. 

10 € de regal per reservar a centraldereservas.com

Tot i que no hi ha tanta oferta d’allotjaments com a Booking, en diverses ocasions hem reservat a través de centraldereservas.com perquè el preu era més barat. La navegabilitat és molt similar a la del seu gran competidor. El pitjor és que acostuma a haver-hi poques valoracions dels establiments, així que haureu de contrastar l’opinió dels viatgers buscant els allotjaments a Booking o a Tripadvisor.

Amplia oferta d’apartaments a Airbnb

Airbnb és la plataforma on és concentra la major oferta d’apartaments o habitacions de particulars, els també anomenats pisos turístics. Tot i que no sempre és fàcil trobar-hi bones garanties de cancel·lació, ja que és habitual que et cobrin la tarifa de servei encara que cancel·lis amb molt de marge, l’usem habitualment i sempre n’hem tingut bones experiències.

La navegabilitat és prou fàcil i ens agrada molt que ofereix l’opció de buscar els allotjaments al mapa o només els que estan més ben valorats pels usuaris.

Descompte per viatjar a Disneyland París

Visitar Disneyland París és un pla estrella per fer amb nens, però no sempre és apte per a totes les butxaques. Les diferents ocasions que hem buscat preus per anar-hi, la millor proposta sempre l’hem trobat a la pàgina oficial de Disneyland París, on és habitual que ofereixin gratuïtament l’estada dels nens o bé la pensió completa.

Descompte reservant vols a través d’Skyscanner

Hi ha diversos comparadors de preus dels vols, però sempre acabem fent servir Skyscanner. Ens encanta les possibilitats que ofereix la plataforma de buscar vols des de la teva destinació d’origen, combinant diferents destins, dates… 

A més, el seu sistema d’alertes que t’avisa per mail de la variació de preus en el trajecte que t’interessa és fantàstica per intentar localitzar el dia en què aquell bitllet que busques arriba al seu preu mínim.

Descompte per llogar un cotxe amb Autoeurope

Autoeurope és un comparador de lloguers de vehicles que funciona igual que els comparadors d’hotels, però amb les companyies de lloguer de vehicles, és a dir, et diu els preus que ofereixen les diferents empreses al teu destí. El millor de tot és que, en moltes ocasions, fent la reserva a través de la plataforma el preu és molt inferior que si es fa directament al web de la companyia.

El que has de tenir en compte és que, si reserves una assegurança a través d’Autoeurope no ho estaràs fent directament amb la companyia, és a dir, si dones un cop al cotxe la companyia de lloguer del vehicle et cobrarà la franquícia i, a posteriori, tu li hauràs de reclamar a Autoeurope. Per facilitar aquest tràmit i viatjar més tranquils, el que acostumem a fer nosaltres és reservar a través d’Autoeurope, però contractar l’assegurança que ens interessa en el moment de recollir el vehicle, així ho fas directament amb la companyia que te l’està llogant.

Descompte per tenir internet a l’estranger

En moltes ocasions, quan hem viatjat a països sense roaming, hem optat per estar connectats únicament les estones que hem estat a l’allotjament, però això ens ha impedit per recerques que necessitàvem a Google Maps o traduir alguna cosa d’una carta d’un restaurant que no sabíem que era.

Però, el 2020 vam provar per primera vegada l’opció de portar una targeta SIM d’Holafly. Te l’envien a casa i la configures en el moment en què canvies de país, sense haver de fer papers o cues per comprar una SIM de prepagament en algun establiment local. Segurament, aquesta darrera opció és més barata, però no més còmoda ni fàcil. És més, si teniu un telèfon de darrera generació us recomanem la E-SIM, que encara és més fàcil de configurar.

Per abaratir-ho una mica, t’oferim un 5 % de descompte. 

Descomptes en activitats i excursions

Els preus més barats a Civitatis

Malgrat que ens agrada viatjar per lliure, molts cops hem reservat activitats o visites guiades puntuals en alguna destinació. Habitualment, ho fem a través de Civitatis, ja que és on trobem la major oferta de propostes amb guies de parla hispana. Heu de saber, però, que no fan mai descomptes, ja que a la seva web sempre hi ofereixen el preu mínim garantit.

 

Molta oferta a GetYourGuide

En alguna ocasió (poques), ens hem trobat que Civitatis no ofereix alguna activitat que ens ve molt de gust fer. En aquest cas, l’alternativa que hem usat és GetYourGuide. En algunes destinacions la seva oferta d’activitats i excursions és major, però perquè n’ofereixen moltes únicament en anglès. Així que si busqueu tours en llengua hispana, comproveu-ho bé abans de fer la reserva.

Activitats a Barcelona

L’oferta d’activitats a Barcelona és molt àmplia i, en alguna ocasió que hem volgut reservar alguna proposta per fer a la ciutat, ho hem fet a través de la botiga online que té Turisme de Barcelona, on s’acostumen a trobar-hi els millors preus i, fins i tot, algunes promocions combinant entrades de diferents equipaments.

Canvi de moneda des de casa

No és un servei que usem habitualment, però, en alguna ocasió hem canviat moneda abans de sortir de viatge per tenir la tranquilitat que just arribar a la destinació disposaràs d’efectiu en el cas que sigui necessari i no hauràs de canviar-ne a l’aeroport, on els preus acostumen a ser abusius.

Ria acostuma a oferir un bon canvi i, a més, té l’opció de rebre els diners a casa (pagant l’enviament). Si tens un establiment a prop, també pots optar per anar-los a recollir personalment. Amb el codi ENFAMILIA us faran un petit descompte.

error: Content is protected !!