fbpx

Ruta de 3 dies pels pobles més bonics dels Cotswolds

by | 27 oct. 2019

El mes de juliol de 2019 vam fer una escapada a una de les zones més pintoresques del sud d’Anglaterra: els Cotswolds.

Els Cotwolds són una regió de l’oest d’Anglaterra que reben aquest nom per uns turons de pedra calcària. Si un pensa en imatges del camp anglès més tradicional, segur que en el seu imaginari té imatges d’aquesta regió ubicada enmig de sis comptats: Gloucestershire, Oxfordshire, South Warwickshire, Worcestershire, Wiltshire i Bath & North East Somerset. 

Plena de pobles petitons amb casetes de conte, és una regió on els seus habitants tenen un poder adquisitiu força elevat, així que és habitual veure-hi cotxes d’alta gamma i on és complicat fer un viatge low cost, ja que els preus són relativament alts.

Com arribar als Cotswolds

Els aeroports de Bristol i Birmingham són els més propers per iniciar una ruta pels Cotswolds, tot i això, s’ha de tenir en compte que la regió està només a un parell d’hores de cotxe de Londres.

Per aquest motiu, i tenint en compte la quantitat de companyies de baix cost que operen a la capital britànica, es habitual que els viatgers volin fins algun dels aeroports londinencs.

De fet, nosaltres vam viatjar fins a Stansted, l’aeroport que hi ha al nord de Londres.

Com moure’s pels Cotswolds

Sense cap mena de dubte, la millor manera per moure’s pels Cotswolds és amb cotxe. La majoria de pobles estan una mica aïllats i és habitual haver de recórrer carreteres força estretes per arribar-hi.

Encara que hi ha autobusos que uneixen les diferents poblacions, aquests us farien perdre massa temps entre trajectes, així que el millor és llogar un cotxe.

Evidentment, s’ha de tenir en compte que a Anglaterra condueixen per l’esquerra, un factor que complica una mica la conducció.

Conduir per autopista és relativament senzill, però fer-ho per les carreteres dels Cotswolds és una mica més complicat. Moltes són estretes, sense línia divisòria i, com a conductor, és una mica complicat calcular les proporcions del costat esquerra del vehicle.

Llogar un cotxe a Anglaterra

Si heu de llogar un cotxe per conduir per Anglaterra us recomanem que tingui el canvi de marxes automàtic i que no sigui excessivament gran.

Són dos aspectes que nosaltres no vam tenir en compte, ja que vam llogar un SUV amb canvi manual, i saber-ho per avançat ens haurien facilitat moltíssim la conducció.

D’altra banda, com ja hem comentat en altres articles, nosaltres sempre som partidaris de llogar els vehicles amb assegurança a tot risc. En som conscients que encareix molt el cost del lloguer, però, precisament en aquest viatge vam donar un cop al cotxe, per culpa del que comentàvem de les dificultats de calcular les proporcions del vehicle conduint amb el volant a la dreta.

En aquesta ocasió, vam llogar el cotxe amb la companyia Goldcar.

On allotjar-se als Cotswolds

Encara que la regió no és molt gran, el més recomanable és buscar allotjament en funció de la ruta que es vulgui seguir. En el nostre cas, vam dormir les tres nits en tres allotjaments diferents. 

Redwood Lodge a Westbury

Aquest municipi encara no forma part dels Cotswolds, però està a pocs quilòmetres dels primers pobles de la regió. És un B&B que regenta un matrimoni anglès. Tot i estar-hi poca estona, ens van tractar de luxe i ens van servir un esmorzar molt complet.

Una habitació triple amb esmorzar ens va costar 90 £.

The Bird in Hand Inn a Witney

Està en un dels extrems dels Cotswolds. És un immoble enmig del no res, que compta amb una vintena d’habitacions i un restaurant on es menja de luxe. L’habitació era molt gran i estava molt neta. Tot i no ser barat, vam aprofitar el restaurant de l’establiment per sopar. Allí també ens hi van servir un esmorzar britànic complet que estava boníssim.

L’habitació triple amb esmorzar ens va costar 125 £.

Halfway House a Kineton

Va ser l’allotjament que més ens va agradar de tota la ruta. Es tracta d’una casa on hi ha un pub i a la planta superior i han adequat unes quantes habitacions. Està molt nou i decorat amb molt de gust. Si busqueu un allotjament típic de l’Anglaterra més profunda, aquesta és la vostra opció.

A més, al pub hi serveixen unes hamburgueses preparades amb productes locals que estan per llepar-se’n els dits! Menció especial també mereix l’esmorzar que ens van servir. Espectacular!

L’habitació triple amb esmorzar ens va costar 115 £.

Els pobles més bonics dels Cotswolds

A continuació, trobareu enumerats els pobles més bonics dels Cotswolds ordenats geogràficament de sud a nord, per tal que us sigui més fàcil dissenyar una ruta per visitar-los. És una llista basada en la ruta que vam fer nosaltres

 • Dia 1
  • Lacock
  • Castle Combe
  • Tetbury
  • Bibury
 • Dia 2
  • Stratford-upon-avon
  • Chipping Campden
  • Broadway
  • Snowshill
 • Dia 3
  • Stow-on-the-wold
  • Upper Slaughter
  • Lower Slaughter
  • Bourton-on-the-water

Aquests són els pobles més bonics dels Cotswolds que nosaltres vam recórrer durant tres dies. Viatjant amb la becària no vam voler córrer més i el matí del tercer dia el vam dedicar a visitar la Cotswolds Farm Park, un pla perfecte per fer amb nens.

En el cas que haguéssim tingut una mica més de temps, entre les poblacions del primer dia hi hauríem afegit Cirencester i Burford.

El mapa de la ruta pels Cotswolds

Finalment, compartim amb vosaltres el mapa de la ruta que vam seguir pels Cotswolds i que heu trobat explicada anteriorment, amb tots els pobles marcats i també els allotjaments. El primer dia de viatge, abans d’arribar als Cotswolds, vam aprofitar per desviar-nos fins al monument megalític d’Stonehenge, que vam visitar gratuïtament.

Reserva aquí els hotels dels Cotswolds al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer amb Auto Europe aquí
Et regalem 25 € per la teva primera reserva amb Airbnb. Fes clic aquí
Compara i compra aquí els bitllets d’avió al millor preu per anar als Cotswolds
Canvia euros a lliures aquí i beneficia’t d’un descompte amb el codi ENFAMILIA
Reserva la teva assegurança de viatge amb un 5% de descompte aquí
Reserva aquí els millors tous i excursions en castellà

 

Codi ètic: Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges. Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació, és a dir, que si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc, però l’ús d’aquest enllaç no incrementarà el preu final per a tu.

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Som l’Àlex, la Laia i la becària, una petita família viatgera de Tarragona.

Potser t’interessa


 

La nostra experiència visitant la Cotswolds Farm Park amb nens

La nostra experiència visitant la Cotswolds Farm Park amb nens

El mes de juliol de 2019 vam estar tres dies de ruta pels Cotswolds, una de les zones més pintoresques d’Anglaterra. A part de visitar pobles i més pobles, el tercer dia de ruta vam decidir reservar unes hores per fer una activitat pensada exclusivament per la...

Publicitat


 
Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 7% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte
Necessites canviar moneda? Beneficia’t d’un descompte amb el codi ENFAMILIATambé et pot interessar

La nostra experiència visitant la Cotswolds Farm Park amb nens

La nostra experiència visitant la Cotswolds Farm Park amb nens

El mes de juliol de 2019 vam estar tres dies de ruta pels Cotswolds, una de les zones més pintoresques d’Anglaterra. A part de visitar pobles i més pobles, el tercer dia de ruta vam decidir reservar unes hores per fer una activitat pensada exclusivament per la...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *