fbpx

La nostra experiència visitant la Cotswolds Farm Park amb nens

by | 7 març 2023

Els Cotwolds són una regió de l’oest del Regne Unit, on es troben alguns dels pobles més bonics del país. Però, a banda de visitar pobles, durant la nostra ruta de tres dies per als Cotswolds, vam decidir reservar unes hores per fer una activitat dissenyada exclusivament per a la nostra filla: visitr la Cotswolds Farm Park.

El balanç de la nostra estada en aquesta mena de parc temàtic/granja va ser fantàstica, però volia escriure aquest article explicant la nostra experiència completa a la Cotswolds Farm Park per si us pot ajudar a planificar la vostra visita.

Què és la Cotswolds Farm Park

La història de la Cotswolds Farm Park es remunta a principis del segle XX. I és que entre 1900 i 1973, 26 races autòctones d’animals de granja es van extingir a Gran Bretanya.

Arran d’això, en Joe Henson va fundar l’associació Rare Breeds Survival Trust, amb l’objectiu de vetllar per la conservació de moltes races autòctones d’animals de granja britànics.

visitar la Cotswolds Farm Park con niños

El 1971 va decidir obrir al públic la seva granja per tal que els visitants poguessin contemplar de prop moltes d’aquestes espècies i, actualment, aquesta granja, dirigida pel fill del creador, el divulgador i presentador de televisió Adam Henson, s’ha convertit en una espècie de parc temàtic per on passen cada any més de 70.000 visitants.

No t’oblidis de l’assegurança de viatges

Per viatjar al Regne Unit, especialment si t’acompanyen nens, et recomanem contractar una bona assegurança de viatge que et garanteixi assistència mèdica i sanitària.

Nosaltres viatgem assegurats amb Mondo que ens ofereix unes cobertures molt àmplies en cas de necessitar qualsevol assistència durant el viatge. Si t’interessa, per ser el nostre lector, t’oferim un descompte directe del 5% a l’hora de contractar la teva assegurança de viatge.

Visitar la Cotswolds Farm Park

La Cotswolds Farm Park està oberta durant 10 mesos a l’any i està divida en diferents zones.

  • Una gran àrea a l’aire lliure amb diverses tanques on hi ha nombroses espècies d’animals de granja. En aquest espai també hi ha sorrals, gronxadors, taules de picnics, circuits per anar amb tractor… Amb tot això ja n’hi hauria prou per passar un parell d’hores ben entretingut.
  • Demostration Barn: en aquesta nau hi ha els animals més joves i és on es fan demostracions de com es munyen les vaques, per exemple. També, durant dos moments al dia es reparteixen biberons perquè els visitants ajudin als grangers a alimentar les cries d’ovelles. A banda, si teniu sort, en aquest espai també és on pareixen els animals. Nosaltres vam tenir l’oportunitat de veure néixer a 7 porquets!
  • Touch Barn: és una altra nau on, com el seu nom indica, els nens i nenes poden tocar bàsicament conills i altres tipus de rosegadors. També hi ha molts pollets, incubadores on s’obren els ous…
  • Tractor School: per a nens i nenes a partir dels 5 anys, hi ha una nau on poden conduir petits tractors motoritzats.
  • Adventure Barn: és una zona amb diferents àrees de jocs. Hi ha una zona que imita una espècie de platja, un racó de construcció…
  • Farm Safari: durant tot el dia un tractor amb un remolc va recorrent part de la granja que no es poden visitar a peu per tal de poder veure bona part de la seva extensió. Un guia va fent les explicacions en anglès.

La nostra experiència a la Cotswolds Farm Park

Si algú viatja amb nens a la regió us diria que aquesta ha de ser una de les parades obligades del vostre recorregut. S’ho passaran pipa i, paral·lelament, vosaltres també passareu una molt bona estona amb ells.

La becària no tenia encara dos anys i mig quan hi vam anar i va gaudir moltíssim. 

Veure néixer porquets, donar el biberó a les cabretes petites, alimentar a cabres més grans, conduir un tractor, jugar als sorrals… Vam aconseguir marxar d’allí més de quatre hores després d’haver-hi entrat perquè va caure rendida. Si hagués estat per ella hi hauríem passat moltes més hores.

visitar la Cotswolds Farm Park con niños

L’únic que vam descartar fer va ser el Farm Safari, el recorregut per les granges amb un remolc d’un tractor. Hi havia cua, les explicacions eren exclusivament en anglès i havíem llegit que el recorregut es feia una mica llarg si anaves amb nens molt petits. Tenint en compte que vam trobar molts altres entreteniments, crec que va ser una bona decisió.

Una cosa que no sabíem és que l’espai estava tan ben preparat per poder fer un picnic a l’exterior. Així doncs, si teniu l’oportunitat preneu el dinar preparat, uns entrepans i una mica de fruita, i aprofiteu per menjar-lo a l’aire lliure (si us fa bon temps, és clar). 

Nosaltres vam haver de dinar al restaurant/cafeteria que hi ha a la granja i, com acostuma a passar en la majoria d’aquests llocs, el menjar va ser fluixet i car pel que va ser.

Informació pràctica per visitar la Cotswolds Farm Park

La Cotswolds Farm Park està oberta durant 10 mesos a l’any. Acostuma a tancar el desembre i el gener. Ara bé, us recomanem que visiteu la seva web per confirmar les dates d’obertura.

L’horari d’obertura és de 10.30 a 17 hores. Calculeu que necessitareu entre 2 o 3 hores, com a mínim, per visitar les zones principals.

El preu de l’entrada no és barat: 16,95 £ els adults i el preu pels nens varia en funció de l’edat, però les entrades van des dels 12 fins als 15 £, aproximadament.

Heu de saber, però, que si compreu l’entrada online, a través de la seva web, encara que sigui el dia abans, us sortiran una mica més econòmiques. Habitualment fan un 10 % de descompte.

Encara que hagueu comprat les entrades online, haureu de passar per les taquilles per tal que us donin una polsera identificativa. En aquest moment serà quan podreu comprar uns paquetets (per 1,5 £) amb l’aliment que després podeu donar als animals. Està prohibit alimentar-los amb res que no sigui això.

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Soc la Laia, una periodista de Tarragona apassionada dels viatges i la fotografia.

Potser t’interessa


 

Publicitat


 






Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte



També et pot interessar

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!