fbpx

Hotel al centre de Barcelona. La nostra experiència a l’Hotel Barcelona 1882

15 abr., 20210 comments

L’àmplia oferta hotelera de Barcelona, malgrat que aquests darrers mesos s’ha reduït bastant, ja que molts establiments estan tancats, fa que no sempre sigui fàcil localitzar un bon allotjament al centre de Barcelona.

Si busqueu un establiment ben ubicat, de qualitat i a preu molt competitiu, us recomanem l’Hotel Barcelona 1882

Per nosaltres un factor clau a l’hora d’escollir un allotjament sempre és la ubicació i aquest està situat a cinc minuts de la parada de metro de la Sagrada Família i a 15 minuts del Passeig de Gràcia, cosa que permet moure’s amb facilitat per tota la ciutat. 

A més, disposa d’aparcament de pagament per als hostes, un plus molt important, ja que moltes places d’aparcament de Barcelona són únicament per a residents.

Les seves habitacions són àmplies, molt netes i es desinfecten diàriament. A més, pel que fa a la neteja, només entrar per la porta de l’hotel disposen d’una màquina que desinfecta les maletes, et regalen un potet de gel i a l’habitació hi ha a la teva disposició uns draps que són nous i exclusius per a la teva estada per si vols fer-los servir per netejar alguna cosa.

A banda, malgrat les restriccions, l’Hotel Barcelona 1882 segueix oferint esmorzar buffet amb totes les garanties sanitàries possibles. Tot se serveix en porcions individuals i el menjar calent (tipus ous, salsitxes, verdures…) el serveix el cuiner de l’hotel. 

També us volem recomanar el seu restaurant, El Bosc, obert al públic als migdies i als hostes als vespres. Nosaltres vam optar per dinar-hi el darrer dia i el que ens van servir era de molta qualitat i a preus molt competitius tenint en compte la seva ubicació. 

Quantitat de menjar: abundant.

Qualitat del servei: excel·lent.

Preu: 43,30 € (dos adults i una nena)

La joia de la corona de l’Hotel Barcelona 1882 és la seva terrassa, amb una piscina fantàstica i unes vistes meravelloses sobre la Sagrada Família. Llàstima que el temps no ens va acompanyar gaire durant la nostra escapada a Barcelona amb nens perquè realment val la pena relaxar-se en aquest espai.

Coneixeu altres establiments hotelers de Barcelona? Us llegim als comentaris.

Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Et regalem 25 € per la teva primera reserva amb Airbnb
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte
Et regalem un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Necessites canviar moneda? Beneficia’t d’un descompte amb el codi ENFAMILIA
Codi ètic. Col·laboració.

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència gaudint de forma gratuïta de l’activitat aquí descrita, ara bé l’organitzador no té cap influència a l’hora de redactar el text. Les opinions i les imatges són de la nostra autoria perquè volem que tinguis informació veraç basada en la nostra experiència.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació, és a dir, que si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc, però l’ús d’aquest enllaç no incrementarà el preu final per a tu.

Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!

També et pot interessar… 

Barcelona amb nens. Activitats per un cap de setmana en família

Barcelona amb nens. Activitats per un cap de setmana en família

Vivim a una hora de distancia de Barcelona i la becària únicament hi havia estat a la ciutat en un parell d’ocasions quan era petita que hi havíem anat per fer algunes compres durant l’època de rebaixes.  Els reiterats confinaments de mobilitat que estem patint durant...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *