fbpx

Hotel al centre de Barcelona. La nostra experiència a l’Hotel Barcelona 1882

by | 15 abr. 2021

L’àmplia oferta hotelera de Barcelona, malgrat que aquests darrers mesos s’ha reduït bastant, ja que molts establiments estan tancats, fa que no sempre sigui fàcil localitzar un bon allotjament al centre de Barcelona.

Si busqueu un establiment ben ubicat, de qualitat i a preu molt competitiu, us recomanem l’Hotel Barcelona 1882

Per nosaltres un factor clau a l’hora d’escollir un allotjament sempre és la ubicació i aquest està situat a cinc minuts de la parada de metro de la Sagrada Família i a 15 minuts del Passeig de Gràcia, cosa que permet moure’s amb facilitat per tota la ciutat. 

A més, disposa d’aparcament de pagament per als hostes, un plus molt important, ja que moltes places d’aparcament de Barcelona són únicament per a residents.

Les seves habitacions són àmplies, molt netes i es desinfecten diàriament. A més, pel que fa a la neteja, només entrar per la porta de l’hotel disposen d’una màquina que desinfecta les maletes, et regalen un potet de gel i a l’habitació hi ha a la teva disposició uns draps que són nous i exclusius per a la teva estada per si vols fer-los servir per netejar alguna cosa.

A banda, malgrat les restriccions, l’Hotel Barcelona 1882 segueix oferint esmorzar buffet amb totes les garanties sanitàries possibles. Tot se serveix en porcions individuals i el menjar calent (tipus ous, salsitxes, verdures…) el serveix el cuiner de l’hotel. 
També us volem recomanar el seu restaurant, El Bosc, obert al públic als migdies i als hostes als vespres. Nosaltres vam optar per dinar-hi el darrer dia i el que ens van servir era de molta qualitat i a preus molt competitius tenint en compte la seva ubicació. 

Quantitat de menjar: abundant.

Qualitat del servei: excel·lent.

Preu: 43,30 € (dos adults i una nena)

La joia de la corona de l’Hotel Barcelona 1882 és la seva terrassa, amb una piscina fantàstica i unes vistes meravelloses sobre la Sagrada Família. Llàstima que el temps no ens va acompanyar gaire durant la nostra escapada a Barcelona amb nens perquè realment val la pena relaxar-se en aquest espai.

Coneixeu altres establiments hotelers de Barcelona? Us llegim als comentaris.

Codi ètic. Col·laboració

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència gaudint de forma gratuïta de l’activitat aquí descrita, ara bé l’organitzador no té cap influència a l’hora de redactar el text. Les opinions i les imatges són de la nostra autoria perquè volem que tinguis informació veraç basada en la nostra experiència.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació, és a dir, que si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc, però l’ús d’aquest enllaç no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Som l’Àlex, la Laia i la becària, una petita família viatgera de Tarragona.

Potser t’interessa


 

Hilton Diagonal Mar, un gran hotel family friendly a Barcelona

Hilton Diagonal Mar, un gran hotel family friendly a Barcelona

Teniu previst viatjar en família a Barcelona? Si esteu buscant hotel, una fantàstica opció és allotjar-se al Hilton Diagonal Mar, un hotel family friendly situat a deu minuts a peu de la platja de Llevant i amb infinitat de propostes per fer que la vostra estada amb...

Activitats d’estiu al Poble Espanyol de Barcelona

Activitats d’estiu al Poble Espanyol de Barcelona

El Poble Espanyol de Barcelona ofereix infinitat de propostes culturals per complementar l’oferta d’activitats de la ciutat durant els mesos d’estiu.  Algunes d’aquestes iniciatives estan enfocades especialment a la canalla, així que, tot i que vam visitar el Poble...

Visitem amb nens la nova 10D Experience de la Casa Batlló

Visitem amb nens la nova 10D Experience de la Casa Batlló

Després de molts mesos tancada mentre durava l’estat d’alarma, la Casa Batlló ha reobert les seves portes i ho ha fet amb una nova proposta que integra el modernisme de principis del segle XX amb les noves tecnologies i el món digital. Sota el nom de 10D Experience,...

Publicitat


 Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 7% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte
Necessites canviar moneda? Beneficia’t d’un descompte amb el codi ENFAMILIATambé et pot interessar

Hilton Diagonal Mar, un gran hotel family friendly a Barcelona

Hilton Diagonal Mar, un gran hotel family friendly a Barcelona

Teniu previst viatjar en família a Barcelona? Si esteu buscant hotel, una fantàstica opció és allotjar-se al Hilton Diagonal Mar, un hotel family friendly situat a deu minuts a peu de la platja de Llevant i amb infinitat de propostes per fer que la vostra estada amb...

Activitats d’estiu al Poble Espanyol de Barcelona

Activitats d’estiu al Poble Espanyol de Barcelona

El Poble Espanyol de Barcelona ofereix infinitat de propostes culturals per complementar l’oferta d’activitats de la ciutat durant els mesos d’estiu.  Algunes d’aquestes iniciatives estan enfocades especialment a la canalla, així que, tot i que vam visitar el Poble...

Visitem amb nens la nova 10D Experience de la Casa Batlló

Visitem amb nens la nova 10D Experience de la Casa Batlló

Després de molts mesos tancada mentre durava l’estat d’alarma, la Casa Batlló ha reobert les seves portes i ho ha fet amb una nova proposta que integra el modernisme de principis del segle XX amb les noves tecnologies i el món digital. Sota el nom de 10D Experience,...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *