fbpx

Hotel al centre de Barcelona. La nostra experiència a l’Hotel Barcelona 1882

by | 15 abr. 2021

L’àmplia oferta hotelera de Barcelona, malgrat que aquests darrers mesos s’ha reduït bastant, ja que molts establiments estan tancats, fa que no sempre sigui fàcil localitzar un bon allotjament al centre de Barcelona.

Si busqueu un establiment ben ubicat, de qualitat i a preu molt competitiu, us recomanem l’Hotel Barcelona 1882

Per nosaltres un factor clau a l’hora d’escollir un allotjament sempre és la ubicació i aquest està situat a cinc minuts de la parada de metro de la Sagrada Família i a 15 minuts del Passeig de Gràcia, cosa que permet moure’s amb facilitat per tota la ciutat. 

A més, disposa d’aparcament de pagament per als hostes, un plus molt important, ja que moltes places d’aparcament de Barcelona són únicament per a residents.

Les seves habitacions són àmplies, molt netes i es desinfecten diàriament. A més, pel que fa a la neteja, només entrar per la porta de l’hotel disposen d’una màquina que desinfecta les maletes, et regalen un potet de gel i a l’habitació hi ha a la teva disposició uns draps que són nous i exclusius per a la teva estada per si vols fer-los servir per netejar alguna cosa.

A banda, malgrat les restriccions, l’Hotel Barcelona 1882 segueix oferint esmorzar buffet amb totes les garanties sanitàries possibles. Tot se serveix en porcions individuals i el menjar calent (tipus ous, salsitxes, verdures…) el serveix el cuiner de l’hotel. 
També us volem recomanar el seu restaurant, El Bosc, obert al públic als migdies i als hostes als vespres. Nosaltres vam optar per dinar-hi el darrer dia i el que ens van servir era de molta qualitat i a preus molt competitius tenint en compte la seva ubicació. 

Quantitat de menjar: abundant.

Qualitat del servei: excel·lent.

Preu: 43,30 € (dos adults i una nena)

La joia de la corona de l’Hotel Barcelona 1882 és la seva terrassa, amb una piscina fantàstica i unes vistes meravelloses sobre la Sagrada Família. Llàstima que el temps no ens va acompanyar gaire durant la nostra escapada a Barcelona amb nens perquè realment val la pena relaxar-se en aquest espai.

Coneixeu altres establiments hotelers de Barcelona? Us llegim als comentaris.

Codi ètic. Col·laboració

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència gaudint de forma gratuïta de l’activitat aquí descrita, ara bé l’organitzador no té cap influència a l’hora de redactar el text. Les opinions i les imatges són de la nostra autoria perquè volem que tinguis informació veraç basada en la nostra experiència.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació, és a dir, que si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc, però l’ús d’aquest enllaç no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Som l’Àlex, la Laia i la becària, una petita família viatgera de Tarragona.

Potser t’interessa


 

Aimia Hotel, un fantàstic allotjament familiar a Port de Sóller

Aimia Hotel, un fantàstic allotjament familiar a Port de Sóller

Si us demanem que us imagineu Mallorca, el més probable és que us vingui al cap la imatge d’una platja d’arena blanca i aigües turqueses. Sabíeu, però, que la regió més bonica de l’illa és plena de muntanyes, de carreteres estretes i de petites cales de còdols?  Ens...

Nadal a Catalunya. Propostes xules per fer amb nens

Nadal a Catalunya. Propostes xules per fer amb nens

Com a bons enamorats dels mercats de Nadal que s’organitzen en moltes ciutats europees, vam demanar ajuda a les nostres xarxes socials per mirar de trobar iniciatives similars que se celebrin a Catalunya.  El cert és que no vam rebre gaire respostes i la gran majoria...

Publicitat


 
Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 7% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte
Necessites canviar moneda? Beneficia’t d’un descompte amb el codi ENFAMILIATambé et pot interessar

Aimia Hotel, un fantàstic allotjament familiar a Port de Sóller

Aimia Hotel, un fantàstic allotjament familiar a Port de Sóller

Si us demanem que us imagineu Mallorca, el més probable és que us vingui al cap la imatge d’una platja d’arena blanca i aigües turqueses. Sabíeu, però, que la regió més bonica de l’illa és plena de muntanyes, de carreteres estretes i de petites cales de còdols?  Ens...

Nadal a Catalunya. Propostes xules per fer amb nens

Nadal a Catalunya. Propostes xules per fer amb nens

Com a bons enamorats dels mercats de Nadal que s’organitzen en moltes ciutats europees, vam demanar ajuda a les nostres xarxes socials per mirar de trobar iniciatives similars que se celebrin a Catalunya.  El cert és que no vam rebre gaire respostes i la gran majoria...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *