fbpx

Gran Hotel Sóller, el millor hotel boutique de la Serra de Tramuntana

by | 13 ag. 2021

L’any 2011 la UNESCO va declarar la Serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat, dins de la categoria de Paisatge Cultural. Des de llavors, l’interès dels visitants per aquesta regió de Mallorca s’ha incrementat i també ha proliferat l’oferta hotelera dificultant als viatgers la tria del millor hotel on allotjar-se durant les seves vacances.

Per aquest motiu, si busqueu un hotel ben ubicat, luxós, on us mimin a totes hores i amb tots els serveis que us pugueu imaginar, us recomanem el Gran Hotel Sóller, el millor hotel boutique de la Serra de Tramuntana.

Gran Hotel Sóller

On està ubicat el Gran Hotel Sóller

Per nosaltres un factor clau a l’hora d’escollir un allotjament sempre és la ubicació i la del Gran Hotel Sóller és inmillorable. El trobareu en ple centre del petit poble de Sóller, un dels més bonics de la Serra, situat al peu de les muntanyes i a 10 minuts del mar. 

A més, Sóller és, sense cap mena de dubte, el millor punt de Tramuntana per establir el campament base si el vostre objectiu és moure-us per la zona. Si mireu un mapa, veureu que està ubicat pràcticament al centre de la regió, al costat de la carretera principal i des d’allí les distàncies a la resta de pobles més populars de la Serra de Tramuntana (com ara Valldemossa, Fornalutx, Deià…) són relativament curtes. 

Sóller Serra de Tramuntana

Història i luxe a parts iguals

El Gran Hotel Sóller de Mallorca està ubicat en un antic palauet que data del segle XIX. Quan el viatger hi arriba, la primera impressió que té és la de traslladar-se a una altre època, aquella en què predominaven els vestits plisats i els pantalons de campana i els senyors es movien amb Bugattis descapotables com el que segueix donant la benvinguda als hostes actuals. 

Malgrat comptar amb totes les comoditats pròpies del segle XXI, aquest establiment ha sabut mantenir l’essència de quan als anys 60 va deixar de ser una fàbrica de sabates per convertir-se en un hotel familiar.

Gran Hotel Sóller

Tots els serveis del Gran Hotel Sóller

Les habitacions del Gran Hotel Sóller són àmplies, amb vistes excel·lents a la Serra de Tramuntana i es desinfecten diàriament. Totes elles comptem amb connexió gratuïta a internet, TV per satèl·lit, minibar, aire condicionat i caixa forta gratuïta. En el nostre cas, que vam estar allotjats en una habitació doble deluxe, també vam disposar de banyera d’hidromassatge al bany.

habitación doble deluxe Gran Hotel Sóller
habitación doble deluxe Gran Hotel Sóller
Evidentment, l’establiment ofereix esmozar tipus buffet que se serveix en una encantadora i tranquil·la terrassa ubicada a la part posterior de l’hotel. S’ofereixen tot tipus d’opcions fredes i calentes de màxima qualitat.
desayuno buffet Gran Hotel Sóller
desayuno buffet Gran Hotel Sóller
desayuno buffet Gran Hotel Sóller
Un dels grans tresors de l’hotel és el seu spa. Aquest disposa de piscina climatitzada, jacuzzi, sauna, hammam i gimnàs i també ofereix servei de massatges. Actualment, per protocol COVID, cal fer reserva prèvia per poder gaudir de l’spa.
spa Gran Hotel Sóller
D’altra banda, disposa d’aparcament de pagament per als hostes, un plus molt important, ja que no sempre és fàcil aparcar a Sóller, sobretot durant la temporada d’estiu.

Per nosaltres, però, la joia de la corona és la terrassa de l’àtic amb vistes a tot el poble i a les muntanyes que rodegen la vall de Sóller, entre elles el Puig Major, el pic més alt de l’illa de Mallorca. Els llits balinesos i la piscina es van convertir en el nostre refugi a les tardes després de les llargues jornades de viatge descobrint la Serra de Tramuntana.

terraza Gran Hotel Sóller
piscina Gran Hotel Sóller

L’excel·lent Restaurant Ca’n Blau

Tal com correspon a un establiment d’aquesta categoria, el Gran Hotel Sóller disposa d’una variada i excel·lent oferta gastronòmica, tant a l’hora de dinar com a la de sopar.

Amb un servei i tracte inmillorables, el Restaurant Ca’n Blau compta amb una carta no molt extensa, però amb propostes molt elaborades en tots els aspectes i amb una atenció especial als plats vegetarians.

Menció especial mereixen la terrina de porcella amb salsa de taronja i el tartar de vedella amb amanida i croutons de pa d’all, un plat que es prepara a la mateixa taula davant dels comensals. Una autèntica delícia!

A banda del servei a la carta, el Restaurant Ca’n Blau ofereix un menú migdia per 19 € i un altre a la nit per 30 €, que inclou dues propostes per escollir de primers, dues de segons i dues de postres. D’aquesta manera, es pot gaudir d’una gran experiència gastronòmica que rondarà els 30/35 € per persona al migdia o els 45/50 € a la nit, sempre determinat en funció de la beguda que trieu.

restaurant can blau Gran Hotel Sóller
restaurant can blau Gran Hotel Sóller
restaurant can blau Gran Hotel Sóller
Sense cap mena de dubte, si busqueu un hotel ben ubicat i amb tots els luxes per gaudir al màxim de la vostra estada a la zona de la Serra de Tramuntana, la nostra recomanació és que us allotgeu al Gran Hotel Sóller.
Codi ètic. Col·laboració

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència gaudint de forma gratuïta de l’activitat aquí descrita, ara bé l’organitzador no té cap influència a l’hora de redactar el text. Les opinions i les imatges són de la nostra autoria perquè volem que tinguis informació veraç basada en la nostra experiència.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació, és a dir, que si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc, però l’ús d’aquest enllaç no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Som l’Àlex, la Laia i la becària, una petita família viatgera de Tarragona.

Potser t’interessa


 

Publicitat


 






Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte



També et pot interessar

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!