fbpx

Descompte del 5% al ​​35% en assegurances de viatge Heymondo

by | 5 març 2024

Estàs buscant un descompte Heymondo? En aquest article trobaràs tota la informació que necessites saber sobre l’assegurança de viatges Heymondo (avantatges, trucs per acumular descomptes, opinions…) i també, per ser el nostre lector, et compartirem un 5 % de descompte amb Mondo assegurança de viatges perquè estalviïs a l’hora de contractar-lo.

L’assegurança de viatges Heymondo és la que fem servir nosaltres per viatjar en família amb la garantia que estarem atesos i coberts davant de qualsevol imprevist.

Descompte Heymondo 15%

Descompte assegurança Heymondo 15% – Oferta Estiu

En aquest article repassarem totes les cobertures, avantatges i opinions de les assegurances de viatge Heymondo, però abans comentar-te que aquests dies podem oferir-te un 15% de descompte a Heymondo Seguros en motiu de l’arribada de l’estiu per ser el nostre lector.

És tan fàcil com entrar a la pàgina web a través del nostre enllaç i se t’aplicarà el descompte Heymondo del 15% automàticament en qualsevol de les assegurances de viatge que triïs. El descompte s’aplica a qualsevol assegurança que hagi estat contractada entre el 20 i el 30 de juny (no cal que les dates del viatge coincideixin amb aquests dies, és vàlid per viatjar en qualsevol moment).

Heymondo descompte de fins al 35%

El descompte Heymondo que hem compartit amb tu per ser el nostre lector és d’un 5% que s’aplica automàticament en fer la reserva, però vols saber com aconseguir fins a un 35% de descompte a la teva assegurança de viatge Heymondo? Continua llegint!

 • 10% de descompte a Heymondo assegurances si viatges en grup. Si entre 5 i 9 persones viatgeu juntes, Heymondo us ofereix un descompte del 5%, per tant, sumat al nostre descompte, el preu final es rebaixarà un 10%.
 • 20% de descompte a Heymondo assegurances per a grans grups. Si viatges amb un grup de 10 persones o més, Heymondo ofereix un descompte del 5% en les assegurances de viatges que, sumat al nostre descompte, acaba sent una rebaixa del 20% sobre el preu original.
 • 20% de descompte a Heymondo assegurances per a famílies. Si viatges amb els teus fills (que és el millor regal que els pots fer) i són menors de 22 anys, Heymondo ofereix un descompte del 15% en les assegurances de viatges per a famílies de més de tres membres vivint sota el mateix sostre. Sumat al nostre descompte, el preu final es rebaixarà un 20%. És important indicar que sou família a l’hora de fer la recerca de la millor assegurança de viatges.
 • 30% de descompte en Heymondo assegurances en dates senyalades: Durant algunes dates concretes (acostuma a ser durant el Black Friday i els dies anteriors a Semana Santa i a l’inici de l’estiu), Heymondo llença promociones especials amb un 15% de descompte. Com és un descompte acumulable, que si es suma a la rebaixa del 15% per a famílies o grups grans, et permet aconseguir la pòlissa un 30% més barata.
 • 35% de descompte Heymondo amb franquicia: L’última opció per a que et surti encara més barat, és adquirir l’assegurança de viatge Heymondo amb franquícia. L’inconvenient és que si has de fer servir l’assegurança per qualsevol motiu, hauràs d’assumir tu els diners de la franquicia.
Mondo seguro de viaje

Com aplicar el descompte Heymondo

Per aconseguir la teva assegurança de viatges Heymondo amb descompte, l’únic que has de fer és accedir a la seva pàgina web a través d’aquest enllaç.

Per assegurar-te que el descompte se t’aplicarà, assegura’t que a la part superior de la pàgina inicial s’indica que tens un 5% de descompte per ser el nostre lector.

A més, quan et surti el preu final de l’assegurança que vols contractar, veuràs que el preu original apareix tatxat i que s’indica que se t’està aplicant un descompte del 5% a la teva assegurança de viatge Mondo per anar de part nostra. Tan simple com això!

Mondo seguro de viaje

Novetats Heymondo el 2024

Una altra de les característiques que més ens agraden de Heymondo és que constantment estan adaptant i actualitzant els seus productes per millorar-los. Algunes de les novetats que ha implementat Heymondo a la seva oferta aquest 2024 són:

 • Servei de videoconsulta mèdica a l’App. A més de poder seguir utilitzant el xat mèdic 24 hores de l’App, els viatgers també tenen a la seva disposició el nou servei de videoconsulta mèdica. A través d’aquest servei, podeu contactar amb un metge per videotrucada per resoldre els vostres dubtes de salut en qualsevol moment i sense esperes.
 • Ampliació del límit per a despeses mèdiques al producte Viatge Premium. Per a viatges amb destinació Món, el producte Viatge Premium augmenta la cobertura de despeses mèdiques de 6.000.000€ a 10.000.000€.
 • Nou producte “Viatge Essencial” per a destinació Europa. És un producte bàsic i molt econòmic per a aquells viatgers que viatgen per Europa i que volen cobrir essencialment les principals circumstàncies que no estan cobertes per la Targeta Sanitària Europea: la repatriació, robatori i danys materials a l’equipatge (fins a 600€), assistència jurídica (fins a 3.000€) i responsabilitat civil (fins a 30.000€). Aquest producte no inclou cobertura de despeses mèdiques.

Per què escollir assegurances Heymondo. La nostra opinió

Una de les coses que més ens preocupa als pares de petits viatgers és que aquests puguin emmalaltir durant un viatge. La nostra salut és important, però la dels nens està per damunt de tot. Per aquest motiu, creiem que és imprescindible viatjar amb assegurança de viatge.

Després de viatjar assegurats amb diverses companyies, finalment hem optat per fer-ho sempre amb Heymondo pels motius següents:

 • Heymondo disposa d’una aplicació exclusiva per als clients (disponible tant per a dispositius iOS com Android), que inclou un xat mèdic les 24 hores els 365 dies de l’any. Això és comodíssim per resoldre amb rapidesa qualsevol dubte mèdic, per petit que sigui, sense que calgui acudir a un centre hospitalari, i viatjant amb nens és fàcil que ens sorgeixin dubtes sobre la seva salut davant de petites molèsties.
 • El preu de les assegurances de viatges Heymondo no pot competir amb el d’altres asseguradores. La relació del preu amb les cobertures que ofereix és la millor del mercat.
 • Si tens una emergència, no hauràs d’avançar diners. Heymondo Seguros se’n fa càrrec directament i això és molt important, ja que en alguns països, com els Estats Units, la sanitat és molt cara.
 • Totes les assegurances de viatge Heymondo compten amb les millors cobertures COVID.
 • La informació de la seva pàgina web i de totes les pòlisses és molt clara i intuïtiva. Estem farts de llegir pàgines de documentació on cal desxifrar el missatge i, tot i així, som incapaços de processar què diuen amb exactitud. Amb assegurances Heymondo és fàcil entendre-ho tot a la primera.

Per si tots aquests arguments no et semblen suficients, has de tenir en compte que alguns països estableixen que el viatger ha de tenir assegurança obligatòria per entrar. Abans eren només uns quants, però després de la pandèmia han augmentat els països (per exemple, Argentina, Cuba, Vietnam o Malàisia) que exigeixen tenir una assegurança de viatge als visitants.

Descuento Heymondo 15%

Per viatjar Europa, ¿Targeta Sanitaria Europea (TSE) o assegurança de viatge?

Moltes vegades he respost dubtes sobre viatjar per Europa sense assegurança mèdica i fer-ho només amb la Targeta Sanitària Europea (TSE). Nosaltres sempre la portem a la cartera, però només com a complement per si ens pot fer falta, mai com a única alternativa per rebre tractament mèdic en cas de malaltia durant un viatge.

La TSE, segons consta a la pàgina web de la Seguretat Social, acredita el dret a rebre les prestacions sanitàries que siguin necessàries, des d’un punt de vista mèdic, durant una estada temporal en el territori de l’Espai Econòmic Europeu o Suïssa.

Com en tot, però, és important llegir la lletra petita. I és que amb la TSE en alguns casos, haurà d’assumir una quantitat fixa o un percentatge de les despeses derivades de l’assistència sanitària, en igualtat de condicions amb els assegurats de l’Estat a què es desplaça.

A Espanya estem acostumats que la Sanitat és pública i gratuïta, però en molts països de la Unió Europea cal pagar part dels tractaments o, fins i tot, de les receptes.

Per exemple, si un viatja a Alemanya i té una emergència mèdica, amb la TSE haurà d’abonar 10 € per dia d’hospitalització o 10 € per recepta mèdica més un 10% de el cost del medicament.

Aquest és només un petit exemple, però serveix per desmitificar que amb la TSE t’atendran gratis vagis on vagis d’Europa.

És important tenir-la vigent i portar-la durant els viatges, com a alternativa, per si ens fes falta, però, en cap cas, la TSE substitueix la cobertura que ofereixen les assegurances mèdiques de viatge ni tampoco ofereix totes les comoditats d’aquestes, ja que totes les gestiones les hauràs de fer personalment.

Codi ètic. Patrocinat

Aquest article està escrit a partir d’una col·laboració amb una marca, però tant el text com les opinions que s’hi expressin són de la nostra autoria, perquè abans de res volem que la informació sigui veraç per tal que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Soc la Laia, una periodista de Tarragona apassionada dels viatges i la fotografia.

Potser t’interessa


 

Les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024

Les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024

Després d'haver superat una pandèmia i que el turisme s'hagi recuperat, ens hem decidit a fer una llista amb les què creiem que són les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024. Cal tenir en compte que és una selecció totalment subjectiva basada en la...

Les millors càmeres de fotos per a nens [2024]

Les millors càmeres de fotos per a nens [2024]

Les càmeres de fotos infantils són un gran regal per als nens que els agrada la fotografia i també són un gran recurs per entretenir-los durant els viatges. Els permeten capturar els seus records i compartir-los amb amics i familiars. No obstant això, amb tantes...

Quina roba portar per viatjar a l’hivern per Europa

Quina roba portar per viatjar a l’hivern per Europa

Europa és un continent amb una gran varietat de climes, per la qual cosa és important planificar la roba que portareu d'acord amb el vostre destí i l'itinerari del vostre viatge. En general, l'hivern a Europa és fred i humit, amb temperatures que poden baixar a...

Publicitat


 


Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompteTambé et pot interessar

Les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024

Les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024

Després d'haver superat una pandèmia i que el turisme s'hagi recuperat, ens hem decidit a fer una llista amb les què creiem que són les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024. Cal tenir en compte que és una selecció totalment subjectiva basada en la...

Les millors càmeres de fotos per a nens [2024]

Les millors càmeres de fotos per a nens [2024]

Les càmeres de fotos infantils són un gran regal per als nens que els agrada la fotografia i també són un gran recurs per entretenir-los durant els viatges. Els permeten capturar els seus records i compartir-los amb amics i familiars. No obstant això, amb tantes...

Quina roba portar per viatjar a l’hivern per Europa

Quina roba portar per viatjar a l’hivern per Europa

Europa és un continent amb una gran varietat de climes, per la qual cosa és important planificar la roba que portareu d'acord amb el vostre destí i l'itinerari del vostre viatge. En general, l'hivern a Europa és fred i humit, amb temperatures que poden baixar a...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!