fbpx

Quina és la millor assegurança de viatges per a famílies?

by | 3 març 2023

Una de les coses que més ens preocupa als pares de petits viatgers, és que aquests puguin emmalaltir durant un viatge. La nostra salut és important, però la dels nens està per sobre de tot.

Per aquest motiu, volem explicar-te, a partir de la nostra experiència, quina és la millor assegurança per viatjar amb nens.

Quan viatjàvem en parella, reconec que fèiem alguna escapada sense portar assegurança de viatge. Mai ens havia passat res i sempre és habitual pensar que aquestes coses els passen als altres.

Ara bé, quan va nèixer la nostra filla vam canviar completament el xip i una de les primeres coses que fem quan planifiquem una ruta és contractar una assegurança de viatges per famílies.

Després d’haver tingut alguna urgència infantil estant de viatge (per sort gens greu) i haver provat els serveis de diverses companyies, per viatjar amb nens ens quedem amb l’assegurança de MONDO. Per què? T’ho expliquem!

Descompte del 20% a l’assegurança de viatges per a famílies

Abans de repassar tots els avantatges de les cobertures que ofereix Mondo a l’assegurança de viatges per a famílies, una de les coses que ens agrada és que si viatges amb nens Mondo et rebaixa fins a un 20% del preu de l’assegurança. Com?

Mondo ofereix un descompte del 15% en les assegurances de viatges per a famílies de més de tres membres vivint sota el mateix sostre. A aquest 15%, pots afegir-hi el 5% que et regalem nosaltres per ser el nostre lector així doncs, l’assegurança per viatjar amb els teus fills et sortirà un 20% més barata.

seguro de viajes para familias

L’assegurança de viatges per a famílies de Mondo inclou cobertura COVID

Tenint en compte l’època que ens ha tocat viure, un dels factors més importants avui dia, per evitar imprevistos, és que l’assegurança de viatges inclogui tota mena de cobertures relacionades amb la COVID.

En aquest cas, l’assegurança de viatges per a família de Mondo cobreix:

 • Despeses mèdiques derivades d’un contagi per coronavirus, inclosos els tests PCR (amb prescripció mèdica).
 • Trasllat sanitari i repatriació, si la tornada a casa es veu afectada.
 • Despeses derivades per prolongació d’estada per quarantena mèdica.

A més, en cas que es contracti la cobertura opcional d’anul·lació del viatge, també quedaran cobertes les despeses de cancel·lació del viatge en cas de malaltia o defunció del viatger o d’un familiar per COVID-19 així com per l’obligatorietat de fer-ne una quarantena (per ser contacte estret).

mejor seguro de viajes para familias

Teleconsulta amb un pediatre

L’assegurança de viatge per a famílies inclou teleconsulta mèdica amb servei de pediatria, el que per a nosaltres és un bàsic que haurien d’incloure totes les companyies.

Per què? Per experiència et diré que, viatjant amb nens, és fàcil que ens sorgeixin dubtes sobre la seva salut davant de petites molèsties. Una mica de febre que dura diversos dies, unes nafres a la boca, una tos persistent… Són malalties que potser a casa no ens preocuparien gens ni mica, però estant de viatge ens poden angoixar una mica per si arribat el moment es compliquen.

Poder fer una trucada de vídeo amb un pediatre que parla el teu idioma és comodíssim per resoldre amb rapidesa qualsevol dubte mèdic i seguir viatjant amb tranquil·litat.

A més, assegurança de viatge per a famílies també inclou la repatriació de menors i el desplaçament d’un familiar per acompanyament de menors, assegurant així que els teus fills menors estaran acompanyats per qui tu indiquis en cas que hagis de ser repatriat al teu país d’origen, o hagis de ser hospitalitzat durant el teu viatge.

Per què viatgem en família amb assegurances Mondo

A continuació, us deixem alguns dels arguments pels quals, finalment, ens hem decidit a confiar en l’assegurança de viatge per a famílies de Mondo.

 • Mondo disposa d’una aplicació exclusiva per als clients (disponible tant per a dispositius iOS com Android), que inclou un xat mèdic les 24 hores els 365 dies de l’any. Això és comodíssim per resoldre amb rapidesa qualsevol dubte mèdic, per petit que sigui, sense que calgui acudir a un centre hospitalari, i viatjant amb nens és fàcil que ens sorgeixin dubtes sobre la seva salut davant de petites molèsties.
 • El preu de les assegurances de viatges Mondo no pot competir amb el d’altres asseguradores. La relació del preu amb les cobertures que ofereix és la millor del mercat.
 • Les assegurances de viatge de Mondo es poden adaptar a les característiques del teu viatge, és a dir, pots incorporar cobertures addicionals si les necessites o bé ajustar els límits de les cobertures perquè l’assegurança final i el preu s’adaptin a tu el millor possible.
 • Si tens una emergència, no hauràs d’avançar diners. Mondo Seguros se’n fa càrrec directament i això és molt important, ja que en alguns països, com els Estats Units, la sanitat és molt cara.
 • Totes les assegurances de viatge Mondo compten amb les millors cobertures COVID.
 • La informació de la seva pàgina web i de totes les pòlisses és molt clara i intuïtiva. Estem farts de llegir pàgines de documentació on cal desxifrar el missatge i, tot i així, som incapaços de processar què diuen amb exactitud. Amb assegurances Mondo és fàcil entendre-ho tot a la primera.
mejor seguro de viajes para familias

Què més inclou la millor assegurança de viatges per a famílies

Encara que si vols tenir la informació detallada al màxim et recomano fer una ullada a la pàgina web de Mondo Seguros, detallaré breument algunes de les cobertures més importants que inclou l’assegurança de viatges per a famílies de Mondo.

Assistència mèdica de fins a 5.000.000€

L’assistència mèdica inclou l’atenció per equips mèdics d’emergència i especialistes, exàmens mèdics complementaris, hospitalitzacions, tractaments, intervencions quirúrgiques, així com subministrament de medicaments. També inclou fins a 400€ de despeses odontològiques d’urgència.

Robatori i danys a l’equipatge de fins a 3.500 €

Si us roben (hi ha d’haver violència o intimidació) o el transportista perd totalment o parcialment l’equipatge o hi ha danys a conseqüència d’un incendi o agressió durant el viatge, Mondo Seguros garanteix la indemnització fins al límit contractat.

En el cas de demora al lliurament d’equipatges, la indemnització pot ser de fins a 400€.

Repatriació i tornada anticipada

En cas que tinguis un accident, malaltia o que moris, Mondo Seguros cobreix les despeses de trasllat tant a l’hospital com al teu domicili, i el retorn dels teus familiars o un acompanyant. També assumeix les teves despeses de tornada si hospitalitzen o mor algun familiar, o si hi ha un sinistre greu a casa teva o local professional.

Canvis i pèrdues de serveis de fins a 4.000€

Quan el teu mitjà de transport es demori més de 6 hores, es cobriran les despeses addicionals d’hotel, menjar i transport, així com les despeses necessàries per continuar el viatge per pèrdua d’enllaços. Això és molt important, ja que no totes les companyies d’assegurances de viatge ho assumeixen. A més, si hi ha overbooking o cancel·lacions d’última hora de places aèries o hoteleres, també tindràs dret a indemnització.

Equipament Electrònic (opcional)

En el nostre cas que sempre viatgem amb diversos aparells electrònics que ens ajuden a crear tot el contingut sobre viatges, aquesta cobertura opcional és molt important, ja que protegeix els teus aparells electrònics (portàtil, tauleta, càmera de fotos i similars i els seus accessoris) en cas de danys per robatori, així com per la pèrdua total o parcial deguda al transportista, o danys a conseqüència d’incendi o agressió.

Aquestes són només algunes de les cobertures que inclou l’assegurança de viatges per a famílies de Mondo. Tota la informació detallada al màxim es pot consultar a la pàgina web de Mondo Seguros.

Mondo seguro de viaje

Assegurança de viatge per a famílies amb o sense cancel·lació?

Aquesta és la pregunta eterna. Evidentment, quan un planifica un viatge no té cap intenció de cancel·lar-lo, és una opció que no es contempla, però la COVID ens ha demostrat que els viatges es cancel·len amb més facilitat que abans…

A més, a això cal sumar-li que els nens solen emmalaltir amb més freqüència que els adults, sobretot si són petits o si estan en els primers mesos de guarderia o col·legi. És fàcil valorar l’opció de cancel·lar un viatge si el petit viatger no està al 100%. Ni ell ni vosaltres gaudireu de l’experiència.

Per això, nosaltres sempre contractem una assegurança de cancel·lació que ens permeti recuperar les despeses ocasionades en cas d’haver d’anul·lar el viatge.

L’assegurança de cancel·lació de viatges de Mondo es pot contractar en qualsevol moment, és a dir, pot haver passat més de 7 dies des de la reserva del viatge) i cobreix el cost del viatge no gaudit per diferents motius:

 • Motius de salut.
 • Motius laborals.
 • Per causes legals.
 • Per causes extraordinàries.
 • Per altres causes com a robatori de documentació o equipatge, la no concessió de visats per causes injustificades, entre d’altres.

A més, l’assegurança de cancel·lació ofereix, depenent de la modalitat, el reemborsament en cas de vacances no gaudides per interrupció de viatge, un cop començat.

Per viatjar Europa, ¿Targeta Sanitaria Europea (TSE) o assegurança de viatge?

Moltes vegades he respost dubtes sobre viatjar per Europa sense assegurança mèdica i fer-ho només amb la Targeta Sanitària Europea (TSE). Nosaltres sempre la portem a la cartera, però només com a complement per si ens pot fer falta, mai com a única alternativa per rebre tractament mèdic en cas de malaltia durant un viatge.

La TSE, segons consta a la pàgina web de la Seguretat Social, acredita el dret a rebre les prestacions sanitàries que siguin necessàries, des d’un punt de vista mèdic, durant una estada temporal en el territori de l’Espai Econòmic Europeu o Suïssa.

Com en tot, però, és important llegir la lletra petita. I és que amb la TSE en alguns casos, haurà d’assumir una quantitat fixa o un percentatge de les despeses derivades de l’assistència sanitària, en igualtat de condicions amb els assegurats de l’Estat a què es desplaça.

A Espanya estem acostumats que la Sanitat és pública i gratuïta, però en molts països de la Unió Europea cal pagar part dels tractaments o, fins i tot, de les receptes.

Per exemple, si un viatja a Alemanya i té una emergència mèdica, amb la TSE haurà d’abonar 10 € per dia d’hospitalització o 10 € per recepta mèdica més un 10% de el cost del medicament.

Aquest és només un petit exemple, però serveix per desmitificar que amb la TSE t’atendran gratis vagis on vagis d’Europa.

És important tenir-la vigent i portar-la durant els viatges, com a alternativa, per si ens fes falta, però, en cap cas, la TSE substitueix la cobertura que ofereixen les assegurances mèdiques de viatge ni tampoco ofereix totes les comoditats d’aquestes, ja que totes les gestiones les hauràs de fer personalment.

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Som l’Àlex, la Laia i la becària, una petita família viatgera de Tarragona.

Potser t’interessa


 

Descompte del 5% al ​​35% en assegurances de viatge Heymondo

Descompte del 5% al ​​35% en assegurances de viatge Heymondo

Estàs buscant un descompte Heymondo? En aquest article trobaràs tota la informació que necessites saber sobre l'assegurança de viatges Heymondo (avantatges, trucs per acumular descomptes, opinions…) i també, per ser el nostre lector, et compartirem un 5 % de descompte...

Les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024

Les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024

Després d'haver superat una pandèmia i que el turisme s'hagi recuperat, ens hem decidit a fer una llista amb les què creiem que són les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024. Cal tenir en compte que és una selecció totalment subjectiva basada en la...

Les millors càmeres de fotos per a nens [2024]

Les millors càmeres de fotos per a nens [2024]

Les càmeres de fotos infantils són un gran regal per als nens que els agrada la fotografia i també són un gran recurs per entretenir-los durant els viatges. Els permeten capturar els seus records i compartir-los amb amics i familiars. No obstant això, amb tantes...

Publicitat


 


Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompteTambé et pot interessar

Descompte del 5% al ​​35% en assegurances de viatge Heymondo

Descompte del 5% al ​​35% en assegurances de viatge Heymondo

Estàs buscant un descompte Heymondo? En aquest article trobaràs tota la informació que necessites saber sobre l'assegurança de viatges Heymondo (avantatges, trucs per acumular descomptes, opinions…) i també, per ser el nostre lector, et compartirem un 5 % de descompte...

Les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024

Les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024

Després d'haver superat una pandèmia i que el turisme s'hagi recuperat, ens hem decidit a fer una llista amb les què creiem que són les 10 millors destinacions per viatjar amb nens el 2024. Cal tenir en compte que és una selecció totalment subjectiva basada en la...

Les millors càmeres de fotos per a nens [2024]

Les millors càmeres de fotos per a nens [2024]

Les càmeres de fotos infantils són un gran regal per als nens que els agrada la fotografia i també són un gran recurs per entretenir-los durant els viatges. Els permeten capturar els seus records i compartir-los amb amics i familiars. No obstant això, amb tantes...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!