fbpx
Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, és llicenciada en Periodisme i en Publicitat. Va créixer viatjant amb els seus pares, mentre a casa seva el monopoli de la televisió era per al Canal Viatjar i els documentals de viatge que feien Ian Wright, Justine Shapiro o Paco Nadal.

El 2014 va crear un bloc per difondre tota aquella informació que sempre anotava en papers i llibretes sobre les seves escapades i així poder ser d’ajuda per a altres viatgers. Una dècada després, aquesta bitàcola ha evolucionat i s’ha convertit en un treball gairebé a temps complet que li permet ajuntar tres de les seves passions més grans: els viatges, l’escriptura i la fotografia. Uns viatges en què ara ella és la mare que porta una nena a descobrir el món.

Com a periodista freelance col·labora habitualment amb altres mitjans de comunicació de Catalunya, tant de premsa escrita, ràdio com a televisió, comptant i proposant plans amb nens. Aquests darrers anys ha col·laborat regularment amb el Diari de Tarragona, RAC1 i La Xarxa.

El 2019 va publicar el llibre Tots som la Tecla’ (Cossetània Edicions), un compendi de fotografies i entrevistes sobre les festes de Santa Tecla de Tarragona.

He guanyat

2n premi. Millor Guia de Viatge als #PremiosconB per l’article Las fiestas de Santa Tecla en Tarragona. Guía y consejos para disfrutar al máximo de una de las mejores fiestas mayores de Cataluña (Juny de 2019).

2n premi. Millor Foto de Viatges a #KLMVuelaSostenible com una imagen captada a Valls (Novembre de 2019).

1r premi. Millor Fotografia de Viatges als #PremiosconB amb una imatge captada al Carnaval de Venecia (Març de 2021).

Premi al Millor blog de viatges en català del 2020 que atorga l’Ajuntament de Lloret de Mar (Abril de 2021).

Premi al Millor blog de viatges en família del 2020 que atorga Madresfera (Novembre de 2021).

Premi al Millor blog de viatges en català del 2023 que atorga l’Ajuntament de Lloret de Mar (Abril de 2023).

3r premi. Millor Guia de Viatge als #PremiosconB per l’article Viatjar a Europa Park, el millor parc d’atraccions d’Alemanya (Octubre de 2023).

Premi al Millor Blog de Maternitat en els premis anuals que organitza Blog del Bebé (Novembre de 2023).

error: Content is protected !!