fbpx

Requisits per viatjar al Japó el 2023. Hi ha restriccions per COVID?

by | 1 juny 2023

ACTUALITZAT L’1 DE JUNY DE 2023

El Japó ha estat un dels països que més ha trigat a obrir les portes al turisme després de la pandèmia per COVID, però segueix havent-hi algun tipus de requisit per viatjar al Japó el 2023?

L’11 d’octubre del 2022 es va reinstaurar l’exempció de visat per a la gran majoria de ciutadans, entre ells espanyols i gran part de llatinoamericans. També va desaparèixer l’esquema de colors que hi havia abans i els requisits covid per viatjar al Japó es van relaxar. Tot i així, hi ha alguns requisits per viatjar al Japó que has de tenir en compte.

Assegurança mèdica per viatjar al Japó el 2023

Per viatjar al Japó el 2023 no és obligatori tenir contractada una assegurança de viatge, però les autoritats del país recomanen que tots els viatgers disposin d’una assegurança mèdica que inclogui àmplies cobertures, també per COVID, ja que el cost de la sanitat japonesa és molt alt per als no residents.

Nosaltres et recomanem viatjar amb Mondo Seguros ja que disposen d’una modalitat d’assegurança que ofereix cobertura mèdica de fins a 5 milions d’euros i també inclou cobertura en el cas de contagi per COVID, inclosos els tests PCR amb prescripció mèdica, trasllats sanitaris i la repatriació o la prolongació d’estada per quarantena de viatge. Per viatjar a un país com el Japó, et recomano, com a mínim, la modalitat “Viatge Top” o bé la “Viatge Premium”.

Viajar a Japón en 2023
Una de les coses que més ens agrada viatjar amb Mondo Seguros és que disposa d’una aplicació exclusiva per als clients (apta tant per a dispositius iOS com Android), que inclou un xat mèdic les 24 hores els 365 dies de l’any. Això és comodíssim per resoldre amb rapidesa qualsevol dubte mèdic, per nímia que sigui, sense que calgui acudir a un centre hospitalari.

Per ser el nostre lector, t’oferim un 5% de descompte a la teva assegurança Mondo per viatjar al Japó el 2023. L’únic que has de fer és accedir a la pàgina web a través d’aquest enllaç.

Requisits per viatjar al Japó el 2023 per lliure

Si t’estàs plantejant viatjar al Japó el 2023 pel teu compte, és a dir, sense contractar el viatge a través d’una agència, has de saber que des del 29 d’abril del 2023 ja no hi ha cap mena de restricció sanitària per COVID al Japó.

Així doncs, ja no cal presentar certificat de vacunació, però sí que alguns factors que has de tenir en compte i hi ha un formulari que has d’emplenar.

Passaport en vigor

Per viatjar al Japó és imprescindible tenir en vigor el passaport la validesa del qual cobreixi tot el període d’estada previst al país. De fet, encara que no és obligatori, és recomanable que el passaport tingui una validesa mínima de 6 mesos des de la data prevista de sortida del país.

Les autoritats japoneses són molt exigents a l’hora d’examinar els passaports dels turistes, i posen problemes a l’entrada si està malmès o té les tapes separades de la llibreta. Així doncs, és molt important que estigui en bon estat per no tenir cap problema a la duana.

viajar a Japón en 2023

Visat per viatjar al Japó

La gran majoria de ciutadans del món NO necessiten visat si visitaran el Japó durant menys de 90 dies i si la finalitat del viatge no és lucrativa o remunerada.

En cas que el teu passaport sigui de Colòmbia, Nicaragua, Panamà, Perú o Veneçuela SÍ que hauràs de sol·licitar un visat d’estada temporal com a turista que estarà vigent durant 90 dies.

No et quedis sense connexió a internet

Al Japó no hi ha roaming, així que si vols disposar de connexió a internet, et recomanem viatjar amb una targeta eSIM que inclogui un pla de dades perquè et puguis connectar a internet durant el teu viatge.

Per aconseguir un 5% de descompte a la teva targeta eSIM d’Holafly has d’accedir a la pàgina web oficial de Holafly, triar la targeta que més s’adapti a les teves necessitats i abans de finalitzar la compra afegir el codi DERUTAENFAMILIA.

visitar kamakura desde tokyo

Formulari de Visit Japan i codis QR

Tots els turistes que vulguin viatjar al Japó el 2023 han de registrar-se a la Visit Japan Web  per obtenir dos codis QR. Amb ells, podràs fer servir el Fast Track d’immigració en arribar a l’aeroport.

Es tracta d’un tràmit que ja es feia abans de la pandèmia, però no era digital, sinó que als turistes se’ls donava a l’avió un paper que s’havia d’emplenar i que es lliurava al personal de cabina. Ara, per agilitzar els tràmits, cal emplenar-lo prèviament per obtenir un codi QR que correspon al document d’immigració i al document de duanes.

El tercer codi QR correspon a un document de quarantena, on consta l’estat de vacunació del turista o el seu estat de no-infecció, a través del resultat de la prova PCR.

Has de tenir en compte que el formulari està en anglès i és una mica llarg d’emplenar, així que pren-t’ho amb calma. A més, és obligatori portar els codis QR al telèfon mòbil, ja que no s’accepten impresos en paper.

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Som l’Àlex, la Laia i la becària, una petita família viatgera de Tarragona.

Potser t’interessa


 

Publicitat


 
Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompteTambé et pot interessar

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!