fbpx

Com viatjar barat a Disneyland París i trucs per estalviar un cop estàs al parc

by | 5 ag. 2023

Aprofita alguna oferta

Regularment, Disneyland Paris va traient ofertes amb preus força competitius. Solen ser per visitar el parc en dates determinades, fora de temporada, però a més de trobar un preu barat, això et permetrà gaudir del lloc amb molta menys gent, ja que l’afluència serà més baixa.

Actualment, esta vigent una promoció amb un preu de referència 142 € per persona i nit, per arribades en determinades dates entre el 8 de gener i el 8 de febrer de 2024, basat en una estada de 3 nits i 4 dies d’entrades, a l’hotel Disney Sequoia Lodge, en règim de mitja pensió (esmorzar i dinar o sopar) en habitació estàndard, ocupada per 2 adults i 2 nens 3-11. Aquesta oferta està subjecta a disponibilitat i és per a reserves fetes entre l’11 i el 30 de setembre. Poden existir preus superiors o inferiors segons el moment en què es faci la reserva. Consulta condicions a Disneylandparis.es.

La tria de les dates, el punt més important

El preu de les entrades per Disneyland París varia en funció del dia que es vulgui visitar el parc, ja que hi ha dies considerats temporada alta, mitja i baixa.

Aquest és el primer punt que heu de tenir en compte quan comenceu a planificar un viatge a Disneyland París. Per molt que vulgueu estalviar, si escolliu visitar el parc durant algun dels dies que es consideren de temporada alta, la cosa es complica. 

A més, heu de tenir en compte que els dies de temporada alta acostumen a coincidir amb jornades d’alta afluència de visitants, així que estem davant de tots els factors per intentar evitar aquestes dates.

Però, com saber quin dia és temporada alta, mitja o baixa a Disneyland París? A la pàgina web del parc hi ha un cercador amb calendari on pots posar el nombre de persones que sereu i el nombre de dies que voleu passar allí. Se us mostrarà un calendari amb els dies marcats amb colors en funció del preu. Intenteu evitar a tota costa els dies marcats amb fucsia!

Els preus per viatjar a Disneyland París el 2023 estan pujant com l’escuma, així que et recomano que facis la teva reserva com més aviat millor.

calendari de Disneyland París
En el cas que vulgueu viatjar amb avió, un cop tingueu escollides les dates, feu una cerca de bitllets a través de Skyscanner perquè potser heu escollit unes dates de temporada baixa, però just aquells dies els preus dels vols estan pels núvols.

Val la pena reservar un paquet d’hotel + entrades?

Anys enrere era possible trobar ofertes en webs estrangeres si es compraven les entrades per una banda i els hotels es reservaven per l’altra, però, darrerament, el més senzill i també el que surt a un preu més competitiu és reservar algun dels paquets d’allotjament amb entrades que es poden trobar a la pàgina oficial de Disneyland® París.

De fet, és habitual que en aquesta pàgina s’ofereixin ofertes puntuals d’allotjament gratuït per als nens, contractació gratuïta dels plans de menjar… Són ofertes que no sempre estan disponibles i que solen trobar-se amb més freqüència si es vol viatjar en temporada baixa. Tot i això, us recomanem que mireu sempre a la seva pàgina web quines opcions us ofereixen. 

trucs per estalviar a Disneyland París
No t’oblidis de l’assegurança de viatges

Per viatjar a França, especialment si t’acompanyen nens, et recomanem contractar una bona assegurança de viatge que et garanteixi assistència mèdica i sanitària, ja que la Targeta Sanitària Europea no cobreix sempre el 100% de les incidències. 

Nosaltres viatgem assegurats amb Mondo que ens ofereix unes cobertures molt àmplies en cas de necessitar qualsevol assistència durant el viatge. Si t’interessa, per ser el nostre lector, t’oferim un descompte directe del 5% a l’hora de contractar la teva assegurança de viatge.

Escull l’hotel Disney de menor categoria o un hotel associat

L’elecció de l’allotjament també és clau a l’hora d’intentar ajustar el màxim el preu d’un viatge a Disneyland París. 

Tenint en compte que, quan un visita al parc, on menys hores està és a l’hotel, la nostra recomanació és que escolliu l’opció de preu més ajustat. 

En el cas dels hotels Disney, que són els que estan dins el complex i més a prop del parc, tant que s’hi pot arribar caminant fàcilment, aquesta alternativa acostuma a ser sempre el Disney ‘s Hotel Santa Fe. Està inspirat en l’univers de la pel·lícula Cars i està ubicat poc més de 10 minuts de l’entrada de Disneyland París. És un hotel de dues estrelles i no li vindria malament una remodelació, però està molt net i és molt funcional. 

Aquest ha estat l’hotel Disney on ens hem allotjat en dos dels nostres darrers viatge a Disneyland París, l’octubre del 2020 i el novembre del 2022, durant la temporada de Nadal.

viatjar barat a Disneyland París
Ara bé, des de la pàgina web de Disneyland París també ofereixen habitualment l’opció de reservar en establiments que ells anomenen hotels associats, és a dir, recomanats per Disneyland® París). Però, quines desavantatges tenen els hotels associats respecte als hotels Disney? .

  • Extra Magic Hours. Si t’allotges en un hotel Disney podràs entrar als parcs abans de l’hora oficial d’obertura. Els parcs habitualment obren a les 9.30 hores i els hostes dels hotels Disney poden accedir-hi a partir de les 8.30 hores. És un moment de menys afluència, tot i que no totes les atraccions estan obertes. 
  • Plans de menjar. Només tindràs opció de contractar un pla de menjar si disposes d’una reserva en un hotel Disney (esmorzar, mitja pensió o pensió completa).
  • Personatges Disney. Als hotels Disney és habitual trobar-se amb alguns personatges Disney i també acostumen a comptar amb una botiga de regals pròpia.
  • Autobús gratuït al parc. Els hotels Disney estan ubicats a poca distància a peu de parc (el més llunyà a uns 10-15 minuts), mentre que els hotels associats estan una mica més allunyats. Tots ells, però, compten amb un servei de llançadores gratuïtes per anar de l’hotel a parc. La freqüència de pas sol ser més alta en els hotels Disney. Aquest servei no està disponible per a l’allotjament Disney ‘s Davy Crockett.

Per saber totes les característiques i particularitats de tots els hotels Disney i els associats, us recomanem consultar la nostra guia d’hotels i apartaments per a totes les butxaques a Disneyland París.

Si has de fer una nit extra, resérvala a través de Booking

Els paquets d’hotel + entrada que es comercialitzen a través de la web de Disneyland París són de l’estil de “una nit d’hotel + dos dies d’entrades als parcs” o “dues nits d’hotel + tres dies d’entrades als parcs”, per exemple.

En el cas que el vostre vol arribi tard el dia abans de visitar el parc o surti aviat el dia que hagueu de marxar i necessiteu afegir una nit extra d’allotjament, la nostra recomanació és que la reserva la feu a través de Booking o d’alguna altra plataforma de reserva d’hotels, però no a través de la web de Disneyland París, ja que els preus de les nits extra en hotels Disney són més cars que a les plataformes de reserva hotelera.

Valora quina és la millor opció per anar de l’aeroport a Disneyland París

Si viatges fins a París amb avió, tens diferents alternatives per anar des dels diferents aeroports fins a Disneyland París, passant per diferents opcions transport públic o pel transport privat. D’entrada pot semblar que el transport privat és més car, però en funció de la gent que sigueu us pot sortir a compte, ja que alguns transports públics, com el TGV que va des de Charles de Gaulle fins a Disneyland París acostuma a ser bastant car.

Per tal de valorar quina opció us convé més, us recomanem llegir els següents articles:

Si vols visitar el parc més de quatre dies, compra un passi anual

Si tens intenció d’estar més de quatre dies al parc o visitar-lo un parell de vegades en el mateix any, el passi anual et sortirà més a compte que comprar entrades soltes. A més, ofereixen avantatges com descomptes en botigues, als restaurants… i també en estades als hotels Disney!

Hi ha quatre varietats diferents de passi anual. Els preus per la temporada 2023 són els següents:

  • Discovery: 229 €
  • Magic Flex: 319 €
  • Magic Plus: 369 €
  • Infinity: 499 €

Tot i això, a part de el preu, s’ha de tenir en compte que no tots ells permeten l’accés al parc els dies que es vulgui. Per exemple, el passi Discovery només permet accedir a parc durant 150 dies a l’any, que solen estar repartits entre setmana i fora de temporades altes, com l’estiu o Nadal.

Tota la informació sobre les condicions i avantatges dels passis anuals pot trobar-se aquí. Tingueu en compte que els passis anuals no es poden comprar en línia. Cal anar a les taquilles del parc o trucar al 901 51 55 55.

trucs per estalviar a Disneyland París

Valora si et surt a compte reservar un pla de menjar

De la mateixa manera que els hotels tenen categories, els restaurants de Disneyland París també estan classificats i tenen el preu determinat en funció de la seva categoria: els de menjar ràpid, els Standard, els Plus i els Premium.

A excepció dels de menjar ràpid, si voleu menjar en algun dels restaurants de les altres categories la opció per abaratir costos és reservar un pla de menjars.

Contractar mitja pensió o pensió completa amb anterioritat al nostre viatge (es pot contractar en el moment de fer la reserva o bé afegir abans de el viatge, mai una vegada has arribat a l’hotel) farà que el preu en aquests establiments sigui entre un un 10% i un 15% més barat que si paguéssim al restaurant.

A més, des de fa un parell d’anys, excepte ofertes puntuals, s’ha deixat d’oferir la possibilitat de contractar allotjament + esmorzar en els hotels Disney, així que si vols esmorzar al teu hotel has de pagar a part o bé contractar un pla de menjars.

Si voleu més informació sobre els plans de menjar, us recomanem llegir la nostra guia de restaurants i plans de menjar a Disneyland® París.

viatjar barat a Disneyland París

Quant costa viatjar a Disneyland París?

La resposta a aquesta pregunta és molt relativa ja que dependrà molt dels dies que vulgueu anar-hi i també del tipus d’hotel en el qual us vulgueu allotjar.

De forma orientativa us diríem que per a una estada en temporada baixa de dues nits en hotel Disney, amb entrades per a tres dies als parcs, per a dos adults i un nen, calculeu uns 700-800 € en un hotel de categoria baixa i uns 1.400-1500 € si us allotgeu en un dels hotels de màxima categoria.

Trucs per estalviar a Disneyland París

Un cop has arribat a Disneyland París no et pensis que s’han acabat les despeses. És el món del consumisme portat a les seves últimes conseqüències i, si ets fan del món Disney, et compraries gairebé tot el que hi ha a les botigues. De fet, si viatges amb nens, és possible que et passis bona part de l’estada escoltant “mama, em compres això?”, “papa, això és molt bonic, ho podem comprar?”.

Perquè la targeta de crèdit no acabi tremolant, et compartim uns quants trucs i consells que a nosaltres ens han funcionat per estalviar a Disneyland París i no tornar a casa carregats de trastes i amb el compte corrent amb números vermells.

Porta les disfresses a la maleta

És molt habitual que els infants es passegin per Disneyland París disfressats dels seus personatges preferits. Fa que l’experiència encara sigui més màgica! 

Quin és el problema? Les disfresses que venen al parc són una passada de boniques, però també una passada de cares. Les més barates costen al voltant de 65-70 €. 

Solució? Porteu les disfresses a la maleta. Les podeu comprar a Amazon (us deixem l’accés al nostre aparador d’Amazon on, per si us facilita la feina, tenim una selecció de disfresses), a Aliexpress o a la botiga del barri. Sigui com sigui, segur que seran més barates que al parc i els vostres fills podran anar caracteritzats i feliços des del minut u!

viatjar barat a Disneyland París
trucs per estalviar a Disneyland París

Aprofita l’outlet o els productes d’altres temporades

Al Disney Village hi ha una petita botiga, ubicada just al costat de la Lego Store, on hi ha un gran nombre de productes que, anteriorment, es venien a les botigues principals del parc i que ara ja estan descatalogats o dels quals únicament queden talles soltes. És una bona opció si vols comprar algun producte oficial, especialment roba, i no et fa res que no sigui de la temporada actual.

És habitual que al parc es venguin productes on hi ha la data de l’any vigent o d’una celebració específica. Per exemple, anualment es fan samarretes amb la data, com ara “Disneyland París 2022”. A partir de finals d’estiu, aquests productes es poden trobar rebaixats tant a la botiga outlet del Disney Village com a moltes botigues de l’interior del parc. En un dels nostres viatges, a principis de setembre, vam comprar un parell de samarretes per la becària que eren molt originals i que estaven al 60% del seu preu original perquè en un dels laterals hi havia escrit 2021. La becària és feliç amb les seves samarretes de la Minnie i la Daisy i la nostra butxaca també! 

Visiteu el Primark del centre comercial Val d’Europe

A una parada de rodalies de Disneyland París hi ha el centre comercial Val d’Europe. És enorme i una de les seves botigues més grans és un Primark, on hi ha una secció especial de productes Disney

No us espereu res extraordinari. Són els productes Disney que podeu trobar a qualsevol altre Primark, no hi ha cap producte exclusiu, però si voleu portar algun detallet a la família o comprar-vos alguna samarreta o pijama Disney, us sortirà molt més barat que fer-ho al parc.

Si vols l’autògraf dels personatges, porta una llibreta de casa

Amb les restriccions imposades per la pandèmia no es permet als visitants apropar-se als personatges, però quan tot això passi i puguin tornar les abraçades una de les dinàmiques més esteses per Disneyland París és que els personatges signin autògrafs.

Evidentment, a moltes botigues del parc és habitual trobar-hi unes llibretes específiques on es poden estampar aquestes signatures i, fins i tot, bolígrafs amb dissenys molt bonics. Ara bé, el preu d’aquestes llibretes acostumen a rondar els 15/20 €.

L’alternativa low cost és portar una llibreta i un bolígraf des de casa o també podeu visitar la botiga outlet del Village que us anomenàvem anteriorment i mirar si n’hi ha alguna llibreta de la temporada passada a preu reduït. 

Quan vam anar a Disneyworld Orlando a principis de gener del 2019, vam comprar-li a la becària una d’aquestes llibretes que tenia la data del 2018, amb la qual cosa l’havien descatalogat i vam pagar-la amb una reducció del 70 % respecte al preu original.

trucs per estalviar a Disneyland París

Un únic regal l’últim dia

És inevitable enamorar-se de la gran majoria de coses que hi ha a les botigues de Disneyland París. Els vostres fills se les voldran endur totes i, òbviament, no són precisament barates.

El nostre consell es que acordeu amb ells que únicament podran comprar una cosa just abans de marxar del parc. Així ho vam fer nosaltres amb la becària i ens va funcionar. Durant tres dies va estar tombant per les botigues mirant i remirant, “això m’agrada molt, mama, però no sé si és el que vull”, “has vist això què bonic que és, papa?”, fins que es va decidir per una nina i vam comprar-li just abans de marxar de Disneyland París. Tenint en compte que estava trista per haver de marxar, sortir per la porta del parc amb la joguina nova va ser un gran al·licient per a ella i a nosaltres ens va estalviar compres inasumibles cada deu minuts.

viatjar barat a Disneyland París

Porteu els vostres propis aperitius

Una altra opció per abaratir costos a Disneyland París és portar el menjar de casa. Teòricament no està permès, però en els controls de seguretat no acostumen a dir res davant d’entrepans, fruita, aperitius, aigua… 

De fet, és habitual veure a molta gent ocupant taules i cadires que hi ha repartides en diferents zones de parc menjant els seus propis entrepans. Ara bé, és probable que si voleu entrar llaunes de beguda, tuppers o neveres de picnic us diguin que no és possible, però per portar una mica de menjar de manera discreta no us diran res i us podeu estalviar uns quants diners amb snacks o àpats.

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Som l’Àlex, la Laia i la becària, una petita família viatgera de Tarragona.

Potser t’interessa


 

Nadal a Disneyland París. Quan anar-hi, què fer-hi, espectacles…

Nadal a Disneyland París. Quan anar-hi, què fer-hi, espectacles…

Vols saber com és celebrar el Nadal a Disneyland París? Si la màgia ja és present als parcs durant la resta de l'any, et pots imaginar que durant aquestes dates les nadales, els llums de colors i l'aroma de xocolata calenta ajuden a fer que l'experiència sigui encara...

Creuer pel Sena. Quina és la millor opció?

Creuer pel Sena. Quina és la millor opció?

Fer un creuer pel Sena és una de les activitats més populars per fer a la capital francesa. Contemplar París mentre fas un passeig amb vaixell pel riu és una bonica experiència i, a més, permet relaxar-se de les llargues caminades que requereix una ciutat com París....

Publicitat


 


Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompteTambé et pot interessar

Nadal a Disneyland París. Quan anar-hi, què fer-hi, espectacles…

Nadal a Disneyland París. Quan anar-hi, què fer-hi, espectacles…

Vols saber com és celebrar el Nadal a Disneyland París? Si la màgia ja és present als parcs durant la resta de l'any, et pots imaginar que durant aquestes dates les nadales, els llums de colors i l'aroma de xocolata calenta ajuden a fer que l'experiència sigui encara...

Creuer pel Sena. Quina és la millor opció?

Creuer pel Sena. Quina és la millor opció?

Fer un creuer pel Sena és una de les activitats més populars per fer a la capital francesa. Contemplar París mentre fas un passeig amb vaixell pel riu és una bonica experiència i, a més, permet relaxar-se de les llargues caminades que requereix una ciutat com París....

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

error: Content is protected !!