Qué veure a Kyoto en 2 dies. Guia per aprofitar al màxim una visita a la ciutat de Kyoto

by | Última actualització març 16, 2023

Visitar Kyoto en 2 dies és possible, però us avancem que us quedareu amb ganes de molt més. 

Aquest és el temps que molts viatges dediquen a l’antiga capital de l’imperi japonès i si esteu planificant un primer viatge al Japó de 10 o 12 dies, segurament és el temps que podreu dedicar-li.

Per aquest motiu, per ajudar-vos a organitzar una visita de 48 hores a Kyoto, hem preparat aquesta guia per tal que pugueu aprofitar el màxim el vostre temps en aquesta meravellosa ciutat japonesa.

Dia 1. El pavelló daurat i el barri d’Higashiyama

Segurament, el pavelló daurat o Kinkaku-ji és una de les imatges més icòniques i conegudes del país, per això no pot faltar en una visita a Kyoto en 2 dies. Aprofiteu per visitar-lo a primera hora del matí per evitar les grans aglomeracions, encara que no és fàcil.

A continuació, dirigiu-vos cap a la zona nord del barri d’Higashiyama i perdeu-vos pels jardins del Ginkaku-ji o pavelló de plata. No és tan conegut com el seu germà daurat, però se’ns fa complicat decidir quin dels dos ens va agradar més. Passegeu tranquil·lament pel passeig de la Filosofia (Tetsugaku-no-michi) i entreu en algun dels temples que el voregen, són una preciositat.

A continuació, agafeu l’autobús i dirigiu-vos cap al sud del barri d’Higashiyama, una de les zones més precioses del Kyoto. Parada imprescindible són els temples Kiyomisu-dera i Sanjusangen-dō.

Quan comenci a pondre’s el sol aneu fins a Gion, el barri d’oci i geishas més famós de la ciutat. Just abans de l’hora de sopar és el moment en què podeu tenir més oportunitat de veure alguna maiko pel carrer que es dirigeix a l’establiment on treballa.

Un bon lloc per sopar i acabar el dia pot ser al carreró Ponto-chō, ple de petits establiments tradicionals.

Més articles pràctics per organitzar la teva visita a Kyoto en 2 dies:

Dia 2. Fushimi Inari i el bosc de bambú d’Arashiyama

El segon dia a la ciutat de Kyoto, dediqueu-lo a visitar dos dels punts més concorreguts de la ciutat. A tots dos és recomanable anar-hi a primera hora del matí per evitar les aglomeracions, però si només disposeu de dos dies per visitar Kyoto haureu d’escollir.

Nosaltres us recomanaríem començar el dia visitant el temple Fushimi Inari. La popularitat d’aquest temple va créixer molt sobretot després de la seva aparició l’any 2005 a la pel·lícula Memòries d’una Geisha

A continuació, dirigiu-vos al barri d’Arashiyama, on hi ha el famós bosc de bambú. Més que un bosc, heu de saber que és un carrer i que, de sobte, s’acaba. Des de l’estació de trens d’Arashiyama us recomanem anar fins al temple de Tenryu-ji, sortir per la porta nord i llavors visitar el bosc de bambú.

Si us queden forces, us recomane que torneu a la zona sud d’Higashiyama i aprofiteu les vostres últimes hores a Kyoto per tornar a recórrer aquests carrerons. Ja no sereu a temps de visitar molts més temples perquè molts tanquen a les 17 hores, així que empapeu-vos de la història de la ciutat perdent-vos pels seus carrers amb més història.

Més articles pràctics per organitzar la teva visita a Kyoto en 2 dies:

Com moure’s per Kyoto

Kyoto compta amb una àmplia xarxa d’autobusos, que és el transport més habitual per moure’s per la ciutat.

S’ha d’entrar al vehicle per la part del darrere i sortir pel davant. Es paga quan es baixa dipositant els diners en una màquina que hi ha al costat del conductor, que no pot donar canvi, així que heu de portar l’import just. El preu del bitllet d’autobús a Kyoto és de 230 iens

En el cas de no tenir l’import exacte del bitllet, hi ha una màquina que dóna canvi de monedes de 100 i 500 iens o de bitllets de 1000 iens.

Existeix el City Buss All-day Pass, que per 600 iens permet fer tots els viatges que es vulgui durant un dia.

Per usar els autobusos de la perifèria (Arashiyama), es compra un bitllet numerat quan s’entra al vehicle. Quan un vol baixar, una pantalla electrònica que hi ha al costat del conductor mostra el cost del trajecte.

Les línies de tres xifres sobre fons vermell fan recorreguts circulars: el 204 per la zona nord i el 205 i el 206 passen per l’estació. Els autobusos verds són els urbans, els marrons els regionals i els vermells i blancs els Keihan. Sembla complicat, però és senzill orientar-se si es té clar on es vol anar.

Aquí podeu descarregar el mapa dels autobusos de Kyoto.

Allotjament a Kyoto

Trobar allotjament a Kyoto, com en totes les grans ciutats japoneses, pot ser complicat, ja que hi ha moltíssima oferta.

Durant el nostre viatge ens vam allotjar a l’hotel Urban Hotel Kyoto Nijo Premium, ubicat a prop del Palau Imperial. 

L’habitació era molt àmplia, cosa sorprenent tenint en compte els estàndards japonesos. L’esmorzar era molt complet i el millor de tot era l’onsen, un bany públic només pels clients de l’hotel, cosa que s’agraïa després de les llargues caminades. 

La ubicació potser no és la millor, però està molt ben comunicat amb nombroses parades d’autobús davant de l’hotel.

Més articles pràctics per preparar un viatge al Japó:

 

Codi ètic. Lliure

Aquest article està escrit en base a la nostra pròpia experiència, amb informació veraç que volem que et sigui útil a l’hora de planificar els teus viatges.

Tingues en compte que alguns enllaços d’aquest post poden ser d’afiliació. És a dir, si realitzes la compra d’un dels producte aquí esmentats seguint aquest enllaç rebrem una petita comissió que ens ajudarà a cobrir el manteniment del bloc. L’ús d’aquest enllaç, però, no incrementarà el preu final per a tu.

Ebook gratis


 

Hem publicat l’ebook
‘Viatjar amb nens. Guia pràctica per viatjar en família i no morir en l’intent’. Descarrega’l gratis!

Segueix-nos a


 

Qui som


 

Soc la Laia, una periodista de Tarragona apassionada dels viatges i la fotografia.

Potser t’interessa


 

Requisits per viatjar al Japó el 2023. Hi ha restriccions per COVID?

Requisits per viatjar al Japó el 2023. Hi ha restriccions per COVID?

ACTUALITZAT L'1 DE JUNY DE 2023 El Japó ha estat un dels països que més ha trigat a obrir les portes al turisme després de la pandèmia per COVID, però segueix havent-hi algun tipus de requisit per viatjar al Japó el 2023? L'11 d'octubre del 2022 es va reinstaurar...

Publicitat


 






Laia Díaz

Nascuda a Tarragona, sóc periodista per formació i vocació. M'agraden els castells, les cireres i les xarxes socials i m'apassionen els viatges i la fotografia. En una altra vida vull ser viatgera a temps complet!
Reserva els hotels més barats pel teu pròxim viatge
Et regalem 10 € per la teva primera reserva hotelera
Beneficia’t d’un 5% de descompte en la teva assegurança de viatge
Activitats al millor preu amb guies de llengua hispana
Compara i compra els bitllets d’avió al millor preu
Troba les millors ofertes de cotxes de lloguer
Connexió 4G en tots els teus viatges amb un 5% de descompte



També et pot interessar

Requisits per viatjar al Japó el 2023. Hi ha restriccions per COVID?

Requisits per viatjar al Japó el 2023. Hi ha restriccions per COVID?

ACTUALITZAT L'1 DE JUNY DE 2023 El Japó ha estat un dels països que més ha trigat a obrir les portes al turisme després de la pandèmia per COVID, però segueix havent-hi algun tipus de requisit per viatjar al Japó el 2023? L'11 d'octubre del 2022 es va reinstaurar...

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *